Įkraunama...
Įkraunama...

Romanetės - 3 dalis

QUOTE(aksome @ 2011 10 22, 17:19)
Gal kuri galetu mane apsviesti ,kuo skiriasi romanetes mechanizmas PROFI nuo STANDART?  4u.gif

vieni virveliniai kiti juosteliniai
manau profi geresni wink.gif
cia mano nuomone
Atsakyti
jei kam reikia mechanizmu romanetem, tai yra tokia firma LAURESTA, ten galima uzsisakyt dvieju rusiu, kokio nori ilgio vienas yra toks visai paprastas su virvutem, kitas su grandinele, strypeliu ir atsvaru bei ziedeliu galima atskirai uzsisakyt kiek nori, Klaipedoj silutes plente bazese yra, o kituose miestuose reiktu pasizuret kur salonai yra
Atsakyti
QUOTE(leguska69 @ 2011 11 03, 23:13)
jei kam reikia mechanizmu romanetem, tai yra tokia firma LAURESTA, ten galima uzsisakyt dvieju rusiu, kokio nori ilgio vienas yra toks visai paprastas su virvutem, kitas su grandinele, strypeliu ir atsvaru bei ziedeliu galima atskirai uzsisakyt kiek nori, Klaipedoj silutes plente bazese yra, o kituose miestuose reiktu pasizuret kur salonai yra

esu pas juos uzsakinejusi, man nepatiko
Atsakyti
Gal kas patarsit kur ieškot Kaune romanetėm pagaliukų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamasius @ 2011 11 04, 11:37)
Gal kas patarsit kur ieškot Kaune romanetėm pagaliukų? 4u.gif

eurivila
Atsakyti
Turi būti ir Senukuose, nes Vilniaus senukuose pirkom. Kainos neatsimenu, supjausto kokio nori ilgio.
Atsakyti
Kokia kaina gaunasi kai pačios siūnate?

Labai aš jų noriu, o langai pas mus dideli, tai labai brangu. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JURJUR: 09 lapkričio 2011 - 18:10
Kadangi daug kam iškilo klausimas, kuo skiriasi Eurivilos STANDART ir PROFI mechanizmai, įdedu palygimimą, kurį man atsiuntė.
Kiek man paaiškino trumpai, tai Standart mechanizmas reikalauja tikslesnio virvučių sureguliavimo, yra atviresnis.
Tikiuosi, pravers besirenkantiems.

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nautica @ 2011 11 11, 17:00)
Kadangi daug kam iškilo klausimas, kuo skiriasi Eurivilos STANDART ir PROFI mechanizmai, įdedu palygimimą, kurį man atsiuntė.
Kiek man paaiškino trumpai, tai Standart mechanizmas reikalauja tikslesnio virvučių sureguliavimo, yra atviresnis.

Kaip aš suprantu, tai pagrindinis skirtumas, kad Standart mechanizmas turi tikimybę karts nuo kartu užstrigti (nes virvutė ant ritės vyniojas "belekaip", gali susikryžiuoti ir įstrigti). Profi tos problemos kaip ir neturėtų turėti (nors iš nuotraukos nepanašu, gal būt ji tiesiog nevykusiai nufotografuota). Iš esmės virvutė turėtų vyniotis taip:

user posted image

Virvutė susivynioja gražiai iš eilės, niekur nesikryžiuoja. Tuomet nestrigs wink.gif

Pati neturiu nei Profi, nei Standart mechanizmo, tai tik tokie pamąstymai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Namų Fėja: 11 lapkričio 2011 - 16:19
QUOTE(Nautica @ 2011 11 11, 16:00)

laba diena,
vienareiksmiskai tik Profi mechanizmas!!!! Jame uzdaros rites, daug saugiau susisuka virvele kilnojant mechanizma, o tai tikrai aktualu, ypac kai langai didesni. Jau desimt metu dirbu sioje srityje, visokiu kuriozu buvo su mechanizmais. Mergaites, pirkit kokybiskesnius, investicija tikrai atsiperka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(perle70 @ 2011 11 11, 17:21)
laba diena,
vienareiksmiskai tik Profi mechanizmas!!!! Jame uzdaros rites, daug saugiau susisuka virvele kilnojant mechanizma, o tai tikrai aktualu, ypac kai langai didesni. Jau desimt metu dirbu sioje srityje, visokiu kuriozu buvo su mechanizmais. Mergaites, pirkit kokybiskesnius, investicija tikrai atsiperka smile.gif

as taip tat tokios nuomones, nusipirkus mechanizma brangesni dabar, galesi ji naudoti visa gyvenima, tik pasikeiti medziaga ir viskas..
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2011 11 11, 20:30)
as taip tat tokios nuomones, nusipirkus mechanizma brangesni dabar, galesi ji naudoti visa gyvenima, tik pasikeiti medziaga ir viskas..

arba bent jau kol atsibos biggrin.gif
Atsakyti