Įkraunama...
Įkraunama...

Romanetės - 3 dalis

QUOTE(Bairuta @ 2013 06 05, 11:59)
Sveikos merginos,

Norejau paklausti ar kuri nors naudojate skaidrias prisiuvamas juosteles pagaliuku iverimui ? As nusipirkau jas taciau man idomu ar tik jas nukerpate ir prisiuvate (krastelis toks lyg truputi bandantis pasiardyti), ar yra kazkokia jo krastelio apdirbimo technika ? Tikiuosi aiskiai cia parasiau smile.gif

aš apdeginiu mirksiukas.gif bet ant romanečių nesiuvu tokių, o užuolaidų tas juosteles apdeginu ir nesirado.
Atsakyti
QUOTE(Bairuta @ 2013 06 05, 13:59)
Sveikos merginos,

Norejau paklausti ar kuri nors naudojate skaidrias prisiuvamas juosteles pagaliuku iverimui ? As nusipirkau jas taciau man idomu ar tik jas nukerpate ir prisiuvate (krastelis toks lyg truputi bandantis pasiardyti), ar yra kazkokia jo krastelio apdirbimo technika ? Tikiuosi aiskiai cia parasiau smile.gif

Jeigu nesiardo ir nera labai slidi (na jei lazdelės nečiuožia lauk), užtenka vien nukirpti ir tiek. Nežinau, ar jos visos tokios būna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bairuta @ 2013 06 05, 12:59)
Sveikos merginos,

Taip, naudojame. Juostelės dažniausiai naudojamos raštuotiems audiniams, kad "nesusilaužytų" raštas. Galima apdeginti, galima paprasčiausiai palenkti į vidų siuvant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PILNATIS13 @ 2013 05 31, 21:23)
Is Eurivilos uzsisakiau romanetes mechanizma, atveze viskas gerai, tik nesupratau kam tokie dalikeliai, jie ideti 6 g.gif ? Ziedeliai virvutei cia negali buti, nes ju yra ideta.
user posted image

Tikrai taip, uzfiksuoti virvutes galams.
Atsakyti
QUOTE(JustArm @ 2013 06 05, 14:15)
Taip, naudojame. Juostelės dažniausiai naudojamos raštuotiems audiniams, kad "nesusilaužytų" raštas. Galima apdeginti, galima paprasčiausiai palenkti į vidų siuvant  4u.gif

Labai aciu visoms uz atsakymus !
Atsakyti
sveikos,

aš irgi turiu klausimą..
Virtuvėje noriu pakeisti savo pačios siūtą romanetę į naują. Atskirai žiedelių nusipirkusi neturiu, o jeigu dėčiau tik tokias kilpeles iš medž. juostelės, pro kurias persivertų virvelė.., kaži ar nestrigs mechanizmas? Gal kuri nors nedėjote platikinių žiedelių, arba galite patarti kaip išsiversti be jų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avaya: 17 birželio 2013 - 07:58
Priklauso nuo to, kiek daug ją ketinate kilnoti. Virvutė gali sunkiau slysti per medžiagines juosteles, priklausomai nuo to, kokia tai medžiaga ir kaip jas prisiūsit. Tik ar verta vargti taip, gi kapeikos ten... Tiesa, galit panaudoti žiedelius nuo senos romanetės juk wink.gif

QUOTE(avaya @ 2013 06 17, 09:57)
sveikos,

aš irgi turiu klausimą..
Virtuvėje noriu pakeisti savo pačios siūtą romanetę į naują. Atskirai žiedelių nusipirkusi neturiu, o jeigu dėčiau tik tokias kilpeles iš medž. juostelės, pro kurias persivertų virvelė.., kaži ar nestrigs mechanizmas? Gal kuri nors nedėjote platikinių žiedelių, arba galite patarti kaip išsiversti be jų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Namų Fėja: 17 birželio 2013 - 09:17

i 
Rankdarbių temoje skelbimai draudžiami ir netoleruojami
Atsakyti
Sveikos. Aš menka siuvėja, bet sugalvojau į vaikučio kambarį pasiūti romanetę. Langas nedidukas 120x95 cm niša.

Nusipirkau tris lino audinius, žinoma pirmiausia juos praskalbsiu:

https://www.dropbox....013.14.02-1.jpg

Dalinsiu po 20 cm. Noriu maždaug taip pasidaryt:

https://www.dropbox....t/romanete2.png

Tai kadangi ties vytelėmis bus lino sujungimai, mane labiausiai neramina - kaip techniškai gerai įgyvendinti juos? Linas labai brizga - galiu jį paklijuoti tekstilės klijais, galiu apmesti overlokine siūle. Bet kaip man sujungus du audinius, dar padarius užlenkimus ties jų kraštais, kartu suformuoti ir kišenėlę vytelei?

Dar galvoju ir apie pamušalą - kad visiškai nepermatoma būtų. Bet išties per tą langiuką iš lauko nieko nesimato, tai tikriausiai atsisakysiu tokios sudėtingos avantiūros.

Mechanizmo dar neturiu, tikriausiai pirma reikia jo sulaukti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shyna: 22 spalio 2013 - 13:15
QUOTE(Shyna @ 2013 10 22, 14:06)

Audinio jungimas romanetėms mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
wau kaip vaizdiskai paaiskinta
as ir taip masciau, bet nezinojau kaip paaiskinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2013 10 22, 15:54)
wau kaip vaizdiskai paaiskinta
as ir taip masciau, bet nezinojau kaip paaiskinti smile.gif