Įkraunama...
Įkraunama...

Romanetės - 3 dalis

QUOTE(rozyte16 @ 2013 05 27, 22:09)
Kaip tiesiai nukirpti dienines uzuolaidos audini? jis labai slidus,

Traukti siūlą arba plėšti, jei audinys organza 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JustArm: 27 gegužės 2013 - 21:34
user posted image

Merginos, atejau Jusu nuomoniu ir paglabos. Nusipirkau medziagyte romanetei, labai dziaugiaus bet pradejus matuoti ir ziuretis pasimeciau. Reikia plocio 126cm., tiek kiek yra nuotraukyteje ant stalo paklota, bet pagalvojau, ar grazu bus kai vienoje puseje puse rutulio nukirpsiu? g.gif Gal visai vaizdo nebus.
Tai ka dabar daryti? kirti kaip iseina? O gal kirpti palei prasidedanti burbula ir isiuti skaidzia medziaga?
doh.gif O nebezinau ka daryti, patarkit...
Atsakyti
QUOTE(PILNATIS13 @ 2013 05 28, 19:40)

Merginos, atejau Jusu nuomoniu ir paglabos. Nusipirkau medziagyte romanetei, labai dziaugiaus bet pradejus matuoti ir ziuretis pasimeciau. Reikia plocio 126cm., tiek kiek yra nuotraukyteje ant stalo paklota, bet pagalvojau, ar grazu bus kai vienoje puseje puse rutulio nukirpsiu? g.gif  Gal visai vaizdo nebus.
Tai ka dabar daryti? kirti kaip iseina? O gal kirpti palei prasidedanti burbula ir isiuti skaidzia medziaga?
doh.gif  O nebezinau ka daryti, patarkit...

Aš turbūt daryčiau taip.
Ta mėlyna linija - turėtų būti per vidurį nuo apskritimų centrų.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(PILNATIS13 @ 2013 05 28, 18:40)
user posted image

Merginos, atejau Jusu nuomoniu ir paglabos. Nusipirkau medziagyte romanetei, labai dziaugiaus bet pradejus matuoti ir ziuretis pasimeciau. Reikia plocio 126cm., tiek kiek yra nuotraukyteje ant stalo paklota, bet pagalvojau, ar grazu bus kai vienoje puseje puse rutulio nukirpsiu? g.gif  Gal visai vaizdo nebus.
doh.gif  O nebezinau ka daryti, patarkit...

reikia kirpti simetriskai, kad abejose pusese butu po vienodai nukirpta apskritima. Jei kirpsis tik 1 pusej, bus tikrai be rysio rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(JustArm @ 2013 05 27, 21:33)
Traukti siūlą  arba plėšti, jei audinys organza 4u.gif

drinks_cheers.gif bet man geriau kai siūlą traukiu, nes nuplėsus, paskui sunkiau kraštą lygiai palenkti smile.gif
Atsakyti
Aciu uz nuomones, ir dar:
kaip daryti, ar kirpti taip ir kur raudona juosta deti skaidre medziaga kiek man audinio truksta?
user posted image

Ar daryti (kaip Ntu-Kpi patare, jei gerai supratau, kirpti per raudona juosta ir isiuti skaidzria medziaga, kad visi sesi rutuliai liktu sveiki?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(PILNATIS13 @ 2013 05 29, 10:31)
Aciu uz nuomones, ir dar:
kaip daryti, ar kirpti taip ir kur raudona juosta deti skaidre medziaga kiek man audinio truksta?
user posted image

Ar daryti (kaip Ntu-Kpi patare, jei gerai supratau, kirpti per raudona juosta ir isiuti skaidzria medziaga, kad visi sesi rutuliai liktu sveiki?
user posted image

Arba sugalvojau trecia varianta, is abieju pusiu skaidri medziaga
user posted image

tai kuris geriausiais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PILNATIS13 @ 2013 05 29, 14:26)
Arba sugalvojau trecia varianta, is abieju
tai kuris geriausiais lotuliukas.gif

Manau, geriausia bus per vidurį skaidri medžiaga. Esu realiai mačiusi, labai gražiai atrodo. Tiesa, ten buvo ne visai per vidurį kirpimas, o nuo krašto apie 30 cm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JustArm @ 2013 05 29, 13:58)
Manau, geriausia bus per vidurį skaidri medžiaga. Esu realiai mačiusi, labai gražiai atrodo. Tiesa, ten buvo ne visai per vidurį kirpimas, o nuo krašto apie 30 cm  4u.gif

drinks_cheers.gif aš irgi už skaidrią medžiagą šone. Iš kraštų nebus gerai mano galva rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(PILNATIS13 @ 2013 05 29, 10:31)
user posted image

Jei norite intarpų tai kitas dalykas.

Aš taip nesiūlau.

Nubraižiau mėlyną liniją - tai vidurys tarp greta esančiu trijų apskritimų centras. O nuo tos linijos atmatuoti po 63 cm į abi puses. Gausis, kad šone reikės nukirpti ir bus nukirpta po vienodą dalį apskritimo. cool.gif
Atsakyti
Is Eurivilos uzsisakiau romanetes mechanizma, atveze viskas gerai, tik nesupratau kam tokie dalikeliai, jie ideti 6 g.gif ? Ziedeliai virvutei cia negali buti, nes ju yra ideta.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(PILNATIS13 @ 2013 05 31, 20:23)
Is Eurivilos uzsisakiau romanetes mechanizma, atveze viskas gerai, tik nesupratau kam tokie dalikeliai, jie ideti 6 g.gif ? Ziedeliai virvutei cia negali buti, nes ju yra ideta.
user posted image

virvutes galam uzfiksuoti.. tikriausiai
Atsakyti
Sveikos merginos,

Norejau paklausti ar kuri nors naudojate skaidrias prisiuvamas juosteles pagaliuku iverimui ? As nusipirkau jas taciau man idomu ar tik jas nukerpate ir prisiuvate (krastelis toks lyg truputi bandantis pasiardyti), ar yra kazkokia jo krastelio apdirbimo technika ? Tikiuosi aiskiai cia parasiau smile.gif
Atsakyti