Įkraunama...
Įkraunama...

Romanetės - 3 dalis

Kažkuri manęs klausė dėl medžiagos - tai aš ją pirkau Vilniuj audiniuose (drobelių skyriuje, rūsyje), prie Kalvarijų turgaus.
P.S. AŽ netyčia ištryniau.
Atsakyti
Mergaites patarkit smile.gif Kaip siut 250cm plocio ir 140 ilgio romanete, kad ji kristu dailiai? blush2.gif Siuti pamusala su audiniu kartu?Daryt mazesnius tarpus tarp virveliu?
Atsakyti
Sveikos,

noriu paklausti kaip paprastai atrodo blogoji puse romaneciu ? ar tie sniuriukai matosi ? ar jie buna tik baltos spalvos ? jeigu romanete tamsi, tai balti sniuriukai labai keistai atrodo, gal yra kazkoks sprendimo budas? aciu smile.gif
Atsakyti
jei darysit be mechanizmo, kaip sakant chaltūrą, tai statybinių prekių parduotuvėse yra juodos virvelės špūlės ir nieko nesimato
Atsakyti
QUOTE(LinMer @ 2012 10 29, 09:57)

Romanečių šniūreliai keičiami, gali įsiverti kokios tau reikia spalvytės. Arba užsisakant iš karto klausti pas tiekiančius atstovus. Dauguma turi bent jau pagrindinių einamų spalvų šniūrelius.
Atsakyti
O pas mane drugelių priskrido pilni namai smile.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Atsakykit man naujokei.
Noriu pasisiuti romanetes, galvoju is Laurestos nusipirkti paprasta virvelini mechanizma, tad noriu pasiklausti, ji galima pritvirtinti ir prie sienos ir prie lubu? Nes noriu kabinti buvusiu karnizu vietoje prie lubu..
Atsakyti
QUOTE(PILNATIS13 @ 2013 05 13, 17:11)
Atsakykit man naujokei.
Noriu pasisiuti romanetes, galvoju is Laurestos nusipirkti paprasta virvelini mechanizma, tad noriu pasiklausti, ji galima pritvirtinti ir prie sienos ir prie lubu? Nes noriu kabinti buvusiu karnizu vietoje prie lubu..

Ir prie sienos, ir prie lubų - komplektuojasi universalūs laikikliai.
Atsakyti
Su kokio storio adata ir siaip kokiais nustatymais(siules tipas, zingsnio dydis), geriausia siuti uzuolaidini audini plona? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Man toks klausimas kilo, o ar galima romanetes pasidaryt i lango rema, kaip kad zaliuzes? Ar kas daretes tokias? Kokiu tada reiktu mechanizmu? Man nelabai iseina daryti virs lango g.gif
Atsakyti
QUOTE(goldmine @ 2013 05 27, 11:37)
Man toks klausimas kilo, o ar galima romanetes pasidaryt i lango rema, kaip kad zaliuzes? Ar kas daretes tokias? Kokiu tada reiktu mechanizmu? Man nelabai iseina daryti virs lango  g.gif

Taip, tam galima naudoti horizontalios žaliuzės mechanizmą (www.lauresta.lt).
Atsakyti
Kaip tiesiai nukirpti dienines uzuolaidos audini? jis labai slidus,
Atsakyti