Susipazinome mokykloje, as buvau astuntoke, jis devintokas...mokslai, studijos, daug meiliu visokiu..... veliau as ji pavogiau is geriausios drauges
nelisiu i smulkmenas, nes tikrai ji nebuvo verta to zmogaus, kuris buvo tuo metu salia jos, tai mes ir susibegom, po dveju metu vestuves, po septyneriu sunelis, mes laimingi ir vis dar mylim vienas kita

pažinčių portale
iš pradžių bendravom tik sms, skype, po to kartu pramogavom, kol po kurio laiko ėmėm vienas į kitą žiūrėti visai kitokiomis akimis

Mes klasiokai buvom
po to išvažiavom studijuot į tą patį miestą, dar su pora draugų butą nuomavomes ir susibėgom

Internetas, senoji geroji one.lt. Pradzioje bendravimas per kompa, paskui realus susitikimai, taip po truputi po truputi, ir...

Internetiniame pazinciu puslapyje,kur dazniausiai ieskoma ne rimtu santykiu.. Ko mes abu ieskojom-nuotykiu ar rimtu pazinciu-nebepamenu. Bet taip gavosi. Sakyciau,labai gerai

Man gavosi is viso gana idomiai, nes ieskojau nerimtu santykiu (kaip ir studentelis - iprasta situacija), bet netiketai radau rimtus
Draugei kitaip - ji, kaip moterims iprasta, ieskojo kazko daugiau nei triaukst smaukst.

Per studijas, buvom apie metus pažįstami, simpatizavom vienas kitam, bet pirma aš turėjau draugą, vėliau jis draugę. O kai pasitaikė, kad abu laisvi iškart ir susiėjom per vieną balių. Kažkaip iškart buvo aišku abiem, kad draugausim ir rimtai.
Mano istorija tokia, kai mokiausi devintoje klasėje einant iš mokyklos išgirdau švilpimą, atsisuku nieko..... einu toliau vėl...
atsisuku ir matau eina du jaunuoliai, bet taip intensyviai kalbai tarpusavį galvoju vaidenasi.... po kokio mėn mokykloje buvo karnavalas ir šokių vakaras aš, pažadėjus šokius pusei mokyklos vaikinų įvingiuoju į salę ir prie manęs prieina gražus vaikinukas pakviečia šokti. Kaip šiandien pamenu šokam po mokyklos sporto salės krepšinio lenta, o aš pagalvoja " Dievuliau, kad tik mano vyras būtų toks gražus kaip šitas
) ir tą vakarą jis manęs niekur nepaleido pervisus šokius (tiesa pasakius nė kiek dėl to nesijaudinau
) Vėliau paaiškėjo jog tai tas pats vaikinukas kuris prieš mėn taip garsiai man švilpė o paskui apsimetė su draugu intensyviai bediskutuojantys.
Tai va prisišvilpavo
....... santuokoj jau 18 metų auginam 3 vaikus, turėjom 4 bet dėja
. Praėjom ugnį ir vandenį kartu ir galiu pasakyti laimėjau aukso puodą
.

Tai va prisišvilpavo

QUOTE(migle31 @ 2010 11 24, 12:24)
Tai va prisišvilpavo

Kaip grazu! Kaip miela! Linkiu jums ir toliau tokio laimingo gyvenimo ir kad jusu meile tik stipretu su metais

As bendravau su tokiu vaikinuku sms zadejome susitikti bet taip ir nesusitikome,tad jis dave sawo draugui mano nr
rasinejomes ir viskas,buwom su drauge lauke ir buwo salia toks vaikinukas visai neblogas
mus supazindino,kaip wiskas weliau paaiskejo kad tas waikinukas su kuriuo mane supazindino tai tas pats su kuriuo rasinejausi kuriam geriausias draugas dave nr pasirasineti,tai wat pradejome susitikineti weliau ir draugauti ir kartu gyventi ir susituokeme ir toliau laimingai gywename
ir su anuo vaikinuku tebebendraujam ir jis seima turi ir mes tai kaip ir seimos draugai
smagus gyvenimas prisimenam ir prisijuokem