Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ir kur susipažinote su antrąja puse?

Klube ax.gif
Atsakyti
Susipazinome mokykloje, as buvau astuntoke, jis devintokas...mokslai, studijos, daug meiliu visokiu..... veliau as ji pavogiau is geriausios drauges biggrin.gif nelisiu i smulkmenas, nes tikrai ji nebuvo verta to zmogaus, kuris buvo tuo metu salia jos, tai mes ir susibegom, po dveju metu vestuves, po septyneriu sunelis, mes laimingi ir vis dar mylim vienas kita smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugidziu: 01 lapkričio 2010 - 14:08
pažinčių portale smile.gif iš pradžių bendravom tik sms, skype, po to kartu pramogavom, kol po kurio laiko ėmėm vienas į kitą žiūrėti visai kitokiomis akimis smile.gif
Atsakyti
Studijos cool.gif Tas pats universitetas, tie patys renginiai, tas pats fakultetas... 4u.gif
Atsakyti
Mes klasiokai buvom 4u.gif po to išvažiavom studijuot į tą patį miestą, dar su pora draugų butą nuomavomes ir susibėgom 4u.gif
Atsakyti
Internetas, senoji geroji one.lt. Pradzioje bendravimas per kompa, paskui realus susitikimai, taip po truputi po truputi, ir... wub.gif
Atsakyti
Internetiniame pazinciu puslapyje,kur dazniausiai ieskoma ne rimtu santykiu.. Ko mes abu ieskojom-nuotykiu ar rimtu pazinciu-nebepamenu. Bet taip gavosi. Sakyciau,labai gerai wub.gif
Atsakyti
Man gavosi is viso gana idomiai, nes ieskojau nerimtu santykiu (kaip ir studentelis - iprasta situacija), bet netiketai radau rimtus wub.gif Draugei kitaip - ji, kaip moterims iprasta, ieskojo kazko daugiau nei triaukst smaukst.
Atsakyti
Per studijas, buvom apie metus pažįstami, simpatizavom vienas kitam, bet pirma aš turėjau draugą, vėliau jis draugę. O kai pasitaikė, kad abu laisvi iškart ir susiėjom per vieną balių. Kažkaip iškart buvo aišku abiem, kad draugausim ir rimtai.
Atsakyti
Mano istorija tokia, kai mokiausi devintoje klasėje einant iš mokyklos išgirdau švilpimą, atsisuku nieko..... einu toliau vėl... g.gif atsisuku ir matau eina du jaunuoliai, bet taip intensyviai kalbai tarpusavį galvoju vaidenasi.... po kokio mėn mokykloje buvo karnavalas ir šokių vakaras aš, pažadėjus šokius pusei mokyklos vaikinų įvingiuoju į salę ir prie manęs prieina gražus vaikinukas pakviečia šokti. Kaip šiandien pamenu šokam po mokyklos sporto salės krepšinio lenta, o aš pagalvoja " Dievuliau, kad tik mano vyras būtų toks gražus kaip šitas bigsmile.gif biggrin.gif ) ir tą vakarą jis manęs niekur nepaleido pervisus šokius (tiesa pasakius nė kiek dėl to nesijaudinau blush2.gif ) Vėliau paaiškėjo jog tai tas pats vaikinukas kuris prieš mėn taip garsiai man švilpė o paskui apsimetė su draugu intensyviai bediskutuojantys.
Tai va prisišvilpavo lotuliukas.gif ....... santuokoj jau 18 metų auginam 3 vaikus, turėjom 4 bet dėja verysad.gif . Praėjom ugnį ir vandenį kartu ir galiu pasakyti laimėjau aukso puodą thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migle31: 24 lapkričio 2010 - 12:26
QUOTE(migle31 @ 2010 11 24, 12:24)

Tai va prisišvilpavo lotuliukas.gif  ....... santuokoj jau 18 metų auginam 3 vaikus, turėjom 4 bet dėja verysad.gif . Praėjom ugnį ir vandenį kartu ir galiu pasakyti laimėjau aukso puodą thumbup.gif .

Kaip grazu! Kaip miela! Linkiu jums ir toliau tokio laimingo gyvenimo ir kad jusu meile tik stipretu su metais biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
As bendravau su tokiu vaikinuku sms zadejome susitikti bet taip ir nesusitikome,tad jis dave sawo draugui mano nr smile.gif rasinejomes ir viskas,buwom su drauge lauke ir buwo salia toks vaikinukas visai neblogas blush2.gif mus supazindino,kaip wiskas weliau paaiskejo kad tas waikinukas su kuriuo mane supazindino tai tas pats su kuriuo rasinejausi kuriam geriausias draugas dave nr pasirasineti,tai wat pradejome susitikineti weliau ir draugauti ir kartu gyventi ir susituokeme ir toliau laimingai gywename lotuliukas.gif ir su anuo vaikinuku tebebendraujam ir jis seima turi ir mes tai kaip ir seimos draugai thumbup.gif smagus gyvenimas prisimenam ir prisijuokem biggrin.gif
Atsakyti