Susipazinom,kai gyvenau Kipre. Buvau nusprendusi jau isvaziuoti pas drauge i Vokietija, bgau nuo meiles,kuriai pasipriesinti negalejau,o ateities kartu kurti taip pat negalejom,tai mano issvajotoji sala buvo kiek apkartusi nuo neisvajotu isgyvenimu

. Zodziu,viena vakara su draugem nulekem i bara. Sedejau,kai pamaciau JI. Zado netekau,toooks jis man grazus pasirode viskuo: drabuziais,eisena,o dar ir mulatas

jis,rodos,irgi sustingo (kaip veliau pats sake,pamaniau 'is kur cia sitas angelas nusileido'

). Nusisypsojom vienas kitam,jis prisedo prie savo draugu ir visaip bande mane kalbinti,bet as mandra

maniau,pfff turbut galvoja,jog visos panos jam po kojom. Eina velniop

tada prie musu prisedo drauges pazistamu vaikinu,tuo ir baigesi musu pirmas vakaras.
Kita diena atejau i ta pati bara,nes ten dirbo mano drauge. Tai as laukiau,kol ji baigs darba ir kartu namo lekt turejom. Gurksnojau kokteili ir nuobodziavau,kai mano drauge mane supazindino su vienu vaikinu. Nepasirode lb idomus,taciau neturejau is ko rinktis,todel plepejau

ir jis sako staaiga: ar pabusi cia,as turiu drauga namo parvezt. Sakau: taip,busiu cia iki darbo pabaigos. Irr ateina jo dragas- jau man zinomas mulatas

pazvairavau tik,nei labas nepasakiau

kita diena mano naujas pazistamas is baro pasiule mums su draugem vakare kur nulekt,sutikom. Ieinu i savo fb ir viena pazistama,kuri irgi dirbo tam bare,parase,jog kazkoks tai vardas prase jos mano nr

sakau nezinau,kas cia toks ir nr mano niekam neduok. Na,bet smalsumas daro savo,patikrinau varda ir bingo-mano mulatas

pati parasiau,kad jei nori kazka pasakyt,lai sako cia

issivyste pokalbis ir jis paklause, ar einu siandien kurnors. Atsakiau taip,su savo draugais,va

ir atvaziavo jau mano pazistamas musu,paneliu,susirinkt. Vaziuojam ir jis sako: uzsuksiu dar draugo pasiimt. Ir ka jus manote jis pasiima? Atspejote

ta vakara tik sekundei likome vieni,o maniskis man: maldauju,duok savo nr,man reikia taves

tada sako,girdejau isvaziuoji? Sakau taip. Sako nemeluok,pasakyk,ar grisi. Nes jei grisi,stengsiuos del taves,jei ne,geriau likim draugais. Negalejau meluotis,pasakiau,kad negrisiu... isvykstu vokietija... jo dziaugsmui nebuvo ribu- pasirodo,jis irgi gvena vokietijoj,kipre teatlikinejo pusmecio misija (maniskis kareivis jungtiniu tautu)

Po sio pokalbio seke slapti musu pasimatymai (nes abu jautemes nelabai smagiai pries jo drauga,kuris mane ale kabi o ir ale labai isimylejo per diena

). Dienos dviese prie juros,sokiai putu vakareliuose,pirmas bucinys vidurzemio juroje

tobulos paskutines savaites mano svajoniu salyje

issiskyrem su pazadu,jog lauksiu jo vokietijoje po pusantro menesio...
pats likimas mus taip suvede. Dabar abu esame vokietijoje,bet del nemazo atstumo tarp musu miestu, ieskomes bendro busto