Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ir kur susipažinote su antrąja puse?

o musu istorija, tai gana ilga ir sakyciau su nuotykiais biggrin.gif as gyvenau jav, o jis uk, esam is to pacio miesto LT, bet niekada vienas kito nebuvom mate. jis gyveno kartu su mano giminaiciais uk ir jis kazkaip uzmate mano foto. karta lietuvoje susidureme viename klube ir jis man sakesi mane pazystantis per mano giminaicius. gryzus man atgal i usa jis mane susirado per soc tinklapi ir taip uzsimezge musu bendravimas. po keletos menesiu as jau skridau atostogu i uk, ale pas savo giminaicius, bet is tikro tai skridau artimiau susipazinti su juo blush2.gif biggrin.gif ir taip uzsimezge musu draugyste wub.gif dar po keletos menesiu mes abu gryzom i LT atostogu, dar keleta kartu skridau pas ji i uk ir po lygiai metu bendravimo per atstuma abu nusprendeme gryzti gyventi i lietuva ir buti kartu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
O mes susipazinom per jo kambarioke-mano bendradarbe smile.gif juokavom, kad as vienisa, o ji sakesi du kambariokus turinti biggrin.gif klausiu grazus, sako labai. klausiu aukti, sako taip. tai tada sakau, abu uzimti tongue.gif ne sako. laisvas vienas smile.gif po kiek laiko sulaukiau skambucio is nepazystamo numerio, norincio pirkti eriuka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif buvo labais smagu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif keleta vakaru dar pasnekejom ir pasirasinejom, ir sutarem susitikti smile.gif nebuvau nuotykiu megeja, bet kad jau leidausi i tokia avantiura tai nutariau pabandyti...ir va - mes jau daugiau nei 2 metai susituoke wub.gif cool.gif
Atsakyti
Savo brangiausiąjį sutikau viename Vilniaus klube. Iš pradžių nekreipiau į jį jokio dėmesio, flirtavau su kitais vaikinais, dalinau savo numerį, o jam nedaviau, nors ir prašė tongue.gif Bet, po kurio laiko, pastebėjau, kad jis nuo manęs nesitraukia, netgi laukia, kol grįšiu pašokusi su kitu vaikinu blush2.gif Tada pagalvojau, kad reikia ir jam duoti telefono numerį - gal paliks mane ramybėje smile.gif bet jam to buvo per maža - tuo pačiu išsireikalavo mano apyrankės! Kadangi man ji labai patiko, teko eiti į pasimatymą susigrąžinti smile.gif O visa kita jau istorija - esam kartu jau 3 metus wub.gif
Atsakyti
Paskaiciau jusu istorijas ir uzsimaniau parasyti savaja smile.gif Su MB mokemes tam paciam universitete, buvom kursiokai. Kazkaip tuo metu nekreipiau demesio nei i viena vaikinuka kurse, taciau pastebejau, kad vienas vis bando su draugu uzkalbinti, tai pakibinti paskaitos metu smile.gif Aj galvoju cia koks pristojo, drauges ir juokiasi, nes tuo metu gal turejau kokius 3 gerbejus kurie ivairiais budais bande pakibinti smile.gif uz kokio menesio maniskis susizinojo mano skype i pradejom susirasinet mokslo reikalais. Viena vakara buvau su draugem ir pasiule susitikti trumpam. Drauges tuo metu kalbino panaktinet, nulekt kur uzkast smile.gif) Susitikom kieme, pasnekejom visi, ir ka sakau vaziuojam mes jau.. mes trys link masinos eit, ziuriu maniskis taip drasiai irgi i mano masina sest blush2.gif nu galvoju ir naglumas biggrin.gif po to karto kazkaip nepadidejo mano simpatija jam, taciau viena kart buvo eilinis pasisedejimas pas draugus ir ten sutikau ji.. kazkaip ta kart labai mums ten sekes bendraut, ir dar tebebendraujam 4 metai wub.gif ir be sio zmogaus nebeisivaizduoju savo gyvenimo wub.gif
Atsakyti
AS irgi buvau skeptike pries inernetines pazintis, bet... 4u.gif 4u.gif 4u.gif taciau Internete susipazinom, pirmieji pasymatymai, dabar jau beveik 3 metai kartu ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Per bendra drauga pliaze.
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2010 09 10, 17:42)
o musu istorija, tai gana ilga ir sakyciau su nuotykiais biggrin.gif  as gyvenau jav, o jis uk, esam is to pacio miesto LT, bet niekada vienas kito nebuvom mate. jis gyveno kartu su mano giminaiciais uk ir jis kazkaip uzmate mano foto. karta lietuvoje susidureme viename klube ir jis man sakesi mane pazystantis per mano giminaicius. gryzus man atgal i usa jis mane susirado per soc tinklapi ir taip uzsimezge musu bendravimas. po keletos menesiu as jau skridau atostogu i uk, ale pas savo giminaicius, bet is tikro tai skridau artimiau susipazinti su juo blush2.gif  biggrin.gif  ir taip uzsimezge musu draugyste wub.gif  dar po keletos menesiu mes abu gryzom i LT atostogu, dar keleta kartu skridau pas ji i uk ir po lygiai metu bendravimo per atstuma abu nusprendeme gryzti gyventi i lietuva ir buti kartu thumbup.gif  wub.gif

O tai jis del tave kada atskrides i USA buvo?Ar tik tu skisdavai i UK pas ji?
Papildyta:
O mes susipazinome parduotuveje .Jis mane pamate ir uzkalbino ,as taip pasiziurejau i virsu ir nustebau -koks didelis vaikinas,gaila ,kad per jaunas biggrin.gif biggrin.gif jau kartu 14 metu biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki!Omudu susipažinome kai jis mane skestančią išgelbėjo.Tik sorry papasakosiu smulkiau kiek vėliau.Bėgu bulvių kasti lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai va derlius nuimtas galima ir pasiplepėti.Kaip jau minėjau dėmesį į savo būsimajį atkreipiau kai jis man išgelbėjo gyvybę.O buvo taip:
Tuo metu draugavau su jo geriausiu draugu,buvo vasara tad mūsų būrelis patraukė prie vandens telkinių maudytis.Smagiai leidom laiką vandenyje bežaisdami kamuoliu šiaip kvailiodami.Aš kažkaip truputį atsiskyriau nuo visų,nes nelabai gerai plaukiojau(laikiausi arčiau kranto kiti nuplaukė tolyn)Staiga tik niūrkt po vandeniu,pataikiau į povandeninę duobę.Atsimenu tik,kad iškylu ir vėl panyru,bandau riktelt,pamojuot savo draugui kad skęstu,o šis atsisukęs juokias .Mat jam atrodė kad aš išsidirbinėju.Turbūt nepamiršiu niekada to išgyvento siaubo ir minties kad jau viskas po manęs,man amen.Tik staiga kažkas spyrė į nugarą ir taip išstūmė link duobės krašto,jau lyg ir pradėjau siekti žemę kojomis,bet buvau taip išsigandusi kad net pamiršau kaip reikia plaukti ar irtis.Tas kažkas dar kelis kartus stumtelėjo link kranto.Tik tada pamačiau,jog tai V.Jis padėjo man išlipti į krantą,rūpinosi manimi,mačiau tikrai nuoširdžiai,kai tuo metu mano vaikinas priplaukęs pasakė kad atrodžiau juokingai.Dar maždaug kelias valandas kiti maudėsi.o mudu likom ant kranto.Jis sudomino mane savo ne pagal metus protingomis kalbomis ir tuo išskirtiniu dėmesiu.Po šio įvykio išsiskyriau su vaikinu,nes negalėjau daugiau juo pasitikėt,nutrūko pažintis ir su V.
Praėjo 3 mėnesiai netyčia susitikau V.,jis pakvietė į kavinę.Smagiai praleidom vakarą beplepėdami ir bešokdami,palydėjo namo...ir nieko!Net nepabandė pabučiuot.Likau suglumus suintriguota,pagal elgesį maniau kad aš jam patinku,o gal ne?
Kažkaip daugiau ir nesusitikom...
Žiema.Laukiu draugių eisim švesti mano 18 gimtadienį.Skambutis.Atidarau duris,o ten...prieš nosį didžiulė puokštė baltų rožių(vėliau suskaičiavau-18).Jas laiko JIS mano V.,visas apšarmojęs,apsnigtas...
Ir štai po 6metų draugystės mes kartu, mes vyras ir žmona jau 13 metų...

Daug daug vėliau jis papasakojo,kad tą lemtingą mūsų pažinties vasarą jis mane stebėjo,stengėsi užgniaužti pavydą draugui,nes patikau vos mane pamatė.Vėliau laukė progos susitikti,bet pabijojo nubaidyti skubėdamas.O sužinojęs,kad mano svajonė yra gauti gyvų gėlių per gimtadienį,net du kartus vežė rožes iš miesto.Pirmą kartą sakė sušalo,tai antrą kart pasiprašė draugo pavežamas iki miesto ir dar tas gėles susuko į užtiesalą.
Tai va,tokia mūsų istorija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Melynuke @ 2010 09 03, 00:54)
nesuprantu pati saves, visai noreciau vaikino, bet tas kur man labai labai patinka heart.gif  jau uzimtas ir i mane nekreipia demesio, o as ji labai labai myliu, o kai kiti  bando uzkalbinti sprunku nuo ju arba nenoriu kad mane kalbintu, nes jie mane erzina tiesiog  cray.gif

Zinau ta jausma, taip jau buna, bet tu neprarask vilties, jei niekas ir nepasikeis, tai su laikui begant gal atsiras koks kitas, tau patinkantis smile.gif

P.S. prasau apsilankyti mano bloge http://elonagureviciute.blogspot.com/ (cia n.d. uzduotis- reikia lankytoju skaiciaus, is anksto labai dekoju).
Atsakyti
As su savo brangiausiuoju susipazinau naktiniam klube. Nieko ypatingo nera, taciau tai buvo penktadienio 13, kai ta nakti susipazinom daugiau ir nebeissyskyrem wub.gif Kaip veliau paiskejo jis buvo(na ir yra) mano pusbrolio geriausias draugas.
Su draugais piknikavom ir kartu sventem musu 3 metu draugyste.Klausemes A2 radija ir kai skaite zinutes isgirdau savo varda pavarde ir kap mano mylimasis praso pries visa lietuva, jog uz jo tekeciau bigsmile.gif Zinoma atsakiau TAIP. Dabar jau 2 metai kaip susituoke ir turim 2 nuostabias dukrytes wub.gif
Atsakyti
Oi, kada tai buvo doh.gif ..... ejau i koncerta, nes buvau isimylejusi puseseres kaimina wub.gif .... zinojau, kad jam laaabai patinka si grupe ir jis, mano manimu, bus ten thumbup.gif o sutikau SAVO BUSIMA blush2.gif jau 18 metu kartu rolleyes.gif
Atsakyti