Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ir kur susipažinote su antrąja puse?

su MB susipazinom telefonu is lempos jo draugas surinko tel nrbet su juo nesiriso kalba tada mano tel nr paeme MB ir pradejom bendraut po dvieju savaiciu susitikom buvo meile is pirmo zvilgsnio thumbup.gif po triju savaiciu susipazino su mano tevais ir draugyste tesias iki siol mirksiukas.gif jau 7 metai kartu ir dvi dukrytes salia mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Visagalis Facebook biggrin.gif Dar kai naujiena tai buvo.. Buvau pasirasius vieno zymaus zmogaus is jo salies citata. Paklause kuo patinka man tas veikejas. Pasakiau kad ikvepia,ir kad ta salis man labai wub.gif O jis sako, ir as is ten,gal papasakoti ka nors biggrin.gif Tada apsikeitem skype,bendravom bendravom,apie jokias meiles ir net susitikima net negalvojom, siaip vakarus plepedami stumem. Paskui prireike pagalbos su studijom,pasisiule padet. Sutikau,maniau per skype aiskins. Po savaites parase sms, kokioj miesto daly gyveni blink.gif Na as taip ir isiziojau,nelabai ir norejau susitikti,ir dar bailiiuke tokia buvau. Prikalbejo lotuliukas.gif Ir aciu D kad prikalbejo wub.gif
Atsakyti
Susipažinom sporto klube, porą savaičių pabendravom, o tada jis išvyko dirbti į kitą miestą, tad kartas nuo karto susirašydavom elektroniniais laiškais, o po gerų pusės metų tokio susirašinėjimo sėdėdama paskaitoje sulaukiau skambučio, pasakė kad atvažiavo į Vilnių ir pakvietė susitikti. Po kelių dienų atšventėm naujuosius kartu ir prasidėjo draugystė, po to apsiženijom, turim nuostabų sūnelį thumbup.gif
Atsakyti
Mes nuo vaikystės buvome draugai. Iš pradžių man atvažiavus atostogauti pas močiutę žaisdavome kieme, tapę paaugliais pradėjome simpatizuoti vienas kitam, o studijų metais pradėjome rimtai draugauti smile.gif
Atsakyti
Pažinčių svetainėje, nors labai skeptiškai buvau nusiteikusi prieš tokį būdą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjell @ 2012 05 13, 16:07)
Pažinčių svetainėje, nors labai skeptiškai buvau nusiteikusi prieš tokį būdą  smile.gif

Šitas būdas, atrodo, vis populiarėja, nors daug kas ir skeptiškai žiūri smile.gif
Atsakyti
o musu pazintis labai ciudiska buvo biggrin.gif tik atvaziavau i anglija ir atvykau i savo miesta nuejau prie savo namu esanti pasta nusipirkt sim korteles ir papildymo ir jis ten buvo. prisijuokem is to,kad nezinojau kaip tas papildymas angliskai na tuo ir baiges tam kartui viskas. Praejo dvi savaites ir vel uzejom i ta pati pasta tik si kart pirkti korteles draugei,vel pajuokavom tada paklause vardo nors jis manes ir neprisimine bet jau kazkas ivyko biggrin.gif praejo kokios 4 dienos ir as iseidinejau i darba,o jis kitam gatves gale taip inirtingai mojuoja ir as galvoju kas per velnias cia,juk nieko as cia nepazistu,gal ne man.Privaziavo prie manes,mazdaug pavezesiu i darba,sakau tau tikrai nepakeliui,o jam buvo dzin biggrin.gif nuveze bet ir vel nieko biggrin.gif praejo dar trys dienos ir netycia ji susitikau mieste,tada jis pribego,apsikabino sako viskas ,nesamone kazkokia,dabar jau taip nebepaliksiu,ir pagaliau apsikeitem numeriais. Taip ir prasidejo musu istorija. Svaigau dar budama lietuvoje kokia as laiminga buciau jei susipazinciau su kokiu simpatisku britu turinciu ta nuostabu britiska akcenta,ir ka jus manot kazkas isgirdo mane biggrin.gif vos atvykus ir sutikau graziausia,mieliausia ir fainiausia angliuka su nuostabiausiu akcentu pasaulyje biggrin.gif vat kas lemta tai lemta,kad ir kiek kartu issiskiri,jei lemta susitiksi ir vel. Tikrai esu laimingiausia pasaulyje wub.gif
Atsakyti
Grupe draugu sekmadienio vakarais visada susitikdavom tam paciam pub'e... na, ir viena karta tinkames visi aiksteje prie pub'o... ir matau - ateina JIS.. melynom melynom akim... wub.gif
zodziu, jis grizo magistratura kitam mieste pabaiges ir nutare su senais draugais susibegt... tongue.gif
Atsakyti
Susipazinom darbe. 1.5metu vienas i kita ziurejom, abiems buvo aisku, kad vienas kitam patinkam. Bet nei vienas nedrysom zengti pirmo zingsnio. Vis tik darbas, papildomos komplikacijos. Prasidetu pletkai ir tt.

Viena vakara, taip sutapo, kad abu buvom tam paciam darbiniam baliuke. Uzsimezge pokalbis. Galu gale nutarem begti paslapciukais is ten ir pratesti kur nors kitur, jau tik dviese. Taip viskas ir prasidejo. bigsmile.gif
Atsakyti
susipažinom seniai, kai dar aš buvau visai jaunutė blush2.gif
draugė pasiūlė eiti į miestą susitikti su "bernais", kadangi jie pasakė kad bus dviese, o ji tai nenorėjo būt viena su dviem, nu tai daug mane įkalbinėjo kol galiausiai išėjom biggrin.gif
jau kitą dieną susiradom vienas kitą tuo metu labai populiariame mirc'e ir taip pradėjom bendrauti, po kurio laiko pasiūlė jog būtumėm pora wub.gif iš pradžių tie santykiai nebuvo tokie kaip pas visas poras, mes labiau buvom vienas su kitu kaip geriausi draugai, kadangi aš dar buvau labai jauna blush2.gif bet iš tos gražios, kone vaikiškos, draugystės, išsirutuliojo graži meilė, ir dabar kartu esam jau 8 metus rolleyes.gif
Atsakyti
Pazinciu svetaineje, visai atsitiktinai, del puslapio klaidos renkant dalyvius biggrin.gif
Atsakyti
O aš su savuoju MB jau pažįstami nuo šeštos klasės, tai gaunasi bendrai, kad žinome vienas kitą jau 12 metų smile.gif Susipažinom kaime, matydavomės tik vasarom, ir tai retai, nes aš tokia miesto mergaitė nenorom ten važiuodavau. Paauglystėj jau pradėjom simpatizuoti vienas kitam. Tačiau įdomiai viskas pas mus gaudavosi.. Iškart "meilė meilė", o paskiau su barniais iškeliaudavom savais keliais. Daug metų nesimatėm ir viena vakarą gaunu žinute: "Labas, kaip gyveni, ką planuoji vasarą veikti?" Labai buvau nustebus, pasakiau, kad planuoju į kaimą nukeliaut, pailsėti jau nuo miesto. Tuo ir baigėsi bendravimas... O kaime buvo ir jis.. Vat taip jau virš 2 metų kartu esame smile.gif manau jau ir visam gyvenimui.. wub.gif
Atsakyti