o musu pazintis labai ciudiska buvo

tik atvaziavau i anglija ir atvykau i savo miesta nuejau prie savo namu esanti pasta nusipirkt sim korteles ir papildymo ir jis ten buvo. prisijuokem is to,kad nezinojau kaip tas papildymas angliskai na tuo ir baiges tam kartui viskas. Praejo dvi savaites ir vel uzejom i ta pati pasta tik si kart pirkti korteles draugei,vel pajuokavom tada paklause vardo nors jis manes ir neprisimine bet jau kazkas ivyko

praejo kokios 4 dienos ir as iseidinejau i darba,o jis kitam gatves gale taip inirtingai mojuoja ir as galvoju kas per velnias cia,juk nieko as cia nepazistu,gal ne man.Privaziavo prie manes,mazdaug pavezesiu i darba,sakau tau tikrai nepakeliui,o jam buvo dzin

nuveze bet ir vel nieko

praejo dar trys dienos ir netycia ji susitikau mieste,tada jis pribego,apsikabino sako viskas ,nesamone kazkokia,dabar jau taip nebepaliksiu,ir pagaliau apsikeitem numeriais. Taip ir prasidejo musu istorija. Svaigau dar budama lietuvoje kokia as laiminga buciau jei susipazinciau su kokiu simpatisku britu turinciu ta nuostabu britiska akcenta,ir ka jus manot kazkas isgirdo mane

vos atvykus ir sutikau graziausia,mieliausia ir fainiausia angliuka su nuostabiausiu akcentu pasaulyje

vat kas lemta tai lemta,kad ir kiek kartu issiskiri,jei lemta susitiksi ir vel. Tikrai esu laimingiausia pasaulyje