Pas mus gan ilga istorija gavosi. Zodziu, is pradziu rugsejo menesi, mes su drauge sedejome bare ir ten susipazinome su dviem vyrukais, kol mes ten buvom pas tuos vyrukus keliom minutem buvo atlekes JIS. Tiesa, tada jis man jokio ispudzio nepaliko. Praejo puse metu, vasario pradzioje as issiskyriau su savo ex (nieko rimto ten nebuvo) ir su drauge ta pati vakar nuvareme i naktini kluba. Ten ir vel pamaciau JI. Jis priejo, pakviete pasokti, apsikeiteme telefono numeriais, kita ryta jis paskambino, pasiule susitikti. Susitikome, pabendravome (bendrauti man su juo labai patiko, bet tik tiek). Zodziu, kai jis kita diena paskambino ir vel pasiule susitikti, as atsisakiau

. Tarp kitko, jis man dar paskambino ir paklause, kuom jis man nepatiko, o as atsakiau, kad jis labai fainas pasnekovas, bet i kavalierius man netinka

. Zodziu, praejo nuo to pokalbio dar savaite, ir atejo Sv. Valentino diena. Mes su drauge ir vel nuvarem i naktini kluba, ten ir vel sutikau JI (jis buvo su draugu ir jo mergina) ir cia DEMESIO! As su juo pasisveikinau, o jis NUSISUKO!!! Va cia tai mane uzkabino! Kas per bardakas? Pasirodo, jis turi charakteri! Kita ryta atsikeliau su mintimi, kad man reikia jam paskambinti, o as numerio jo nebuvau issisaugojusi. Zodziu, nuvariau i omnitela, pasiemiau skambuciu isklotine ir parasiau jam sms, mazdaug: "Ta karta, kai atsisakiau su tavimi susitikti, as trupuciuka paskubejau. Jei tu nepersigalvojai ir vis dar nori susitikti, tai as mielai"
Jau 6,5 metu esame kartu, 4 is ju susituoke