Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ir kur susipažinote su antrąja puse?

Tesiame tema toliau wub.gif
user posted image
Atsakyti
SEMA TEMA
O pas mus buvo taip, kad su drauge sedėjau prekybos centre ir praėjo tokie labai simpatiški du vyrukai. Taip permetėm akimis, sakom nu gražūs velnias, ale turbūt nevetiniai, nes nematyti (miestelis mažas).Man taip vienas labiau už akių užkliuvo, toks labai simpatiškas, gražia šypsena, dailiai apsirengęs... Sakau draugei, va tas labai gražus. Drauge taip visai ant juokų... : "tai nueik paprašyk numeriuko, "onytės".  Pasijuokėm, ir palydėjom juos žvilgsniu iš parduotuvės. Vakare prisėdau prie kompiuterio, tuo metu buvo pats pikas "one.lt", labai 'ant bangos' ji buvo. Prisijungiu, ir žiūriu toks simpatiškas vyrukas pas mane oniuke buvo apsilankęs, dabar tiksliai nepamenu, bet ar aš jam parašiau ar jis man... Kalbam kalbam ir jis manęs klausia, sako ką veikei vakar vakare, sakau na buvau Iki su drauge, nes vaikščiojom ir pradėjo lyti, tai užėjom nuo lietaus pasislėpti. Sako, aš ir buvau per lietu Iki. Ir taip bekalbėdami išsiaiškinom, kad jis tas vaikinas kurį mačiau parduotuvėj ir kuris mane taip sužavėjo:) Po poros menesių bendravimo sms'ais ir internetu nutarėm susitikti, nuvažiom į kiną, pažiūrėjom filmą... susižavėjom vienas kitu, vėliau įsimylėjom. Na va, visai netikėtai taip viksas įvyko... Jis pats net nežinojo, kad jį ten kažkas parduotuvėj taip nužiūrinėjo, parašė šiaip, nes pasirodžiau simpatiška. Širdis sako, kad taip buvo lemta... Nes jis išskirtinis, taip nieko gyvenime nesu mylėjus, saugojus, niekuo taip nesirūpinau ir niekada iš nieko nejaučiau tokios didelės meilės kaip iš jo...

oho, kokie gyvenimo keliai kartais buna labai grazi jusu istorija

Ačiū. wub.gif
Na, kas dar pasipasakosit savasias? 4u.gif
Atsakyti
Nelabai romantiska, bet...Klube laukiau eiles i wc. Salia buvo biliardo stalai, vaikinu kompanija linksminosi. Ryte gavau sms : gal mineralinio isgersim? Kadangi ta vakara nemazai asmenu gavo mano rekvizitus, daugumai i kvietimus atsakiau neigiamai. Po poros menesiu ikyraus "lindimo" i akis - suderinom pasimatyma su vienu asmeniu. Jau 2 (pagal ji 'dar tik 2' metai prabego) kartu blush2.gif
Atsakyti
Susipažinom internetu - tai buvo vienas iš mano niekada - sakydavau, kad niekada nepulsiu į internetines pažintis biggrin.gif ir nepuoliau, kiek kas rašydavo tiesiog ignoruodavau smile.gif o vieną dieną per facebook parašė JIS wub.gif nežinau, kodėl atrašiau ir laukdavau jo sekančių žinučių blush2.gif po gero pusmečio pirmą kartą susitikom gyvai ir supratom, jog nebenorim skirtis wub.gif ir čia teko sulaužyti antrą mano niekada - "niekada nedraugausiu per atstumą" biggrin.gif blush2.gif esam jau šiek tiek daugiau, nei metus kartu, susitinkam taip dažnai, kaip tik galim (deja, negalim labai dažnai), svajojam apie bendrą ateitį... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solitude: 24 rugpjūčio 2010 - 13:28
O mane su mano mylimuoju supazindino jo geriausias draugas ir mano geriausia drauge biggrin.gif buvo tokia situacija, kad viename bare mano drauge susipazino su dviem vaikinais ir su vienu is ju apsikeite tel numeriais. praejus keliom savaitem, mes su ta drauge ruosiames islysti i miesta ir praleisti penktadienio vakara. Kaip tik jai sms'us pradejo rasyneti maniskio geriausias draugas ir pasiule susitikti. Gavosi taip, kad susitikome visi keturi. na galiausiai viskas baigesi taip, kad mano draugei ir jo draugui nieko neisdege, o mes va drauge jau beveik 3 metai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Pas mus gan ilga istorija gavosi. Zodziu, is pradziu rugsejo menesi, mes su drauge sedejome bare ir ten susipazinome su dviem vyrukais, kol mes ten buvom pas tuos vyrukus keliom minutem buvo atlekes JIS. Tiesa, tada jis man jokio ispudzio nepaliko. Praejo puse metu, vasario pradzioje as issiskyriau su savo ex (nieko rimto ten nebuvo) ir su drauge ta pati vakar nuvareme i naktini kluba. Ten ir vel pamaciau JI. Jis priejo, pakviete pasokti, apsikeiteme telefono numeriais, kita ryta jis paskambino, pasiule susitikti. Susitikome, pabendravome (bendrauti man su juo labai patiko, bet tik tiek). Zodziu, kai jis kita diena paskambino ir vel pasiule susitikti, as atsisakiau blush2.gif . Tarp kitko, jis man dar paskambino ir paklause, kuom jis man nepatiko, o as atsakiau, kad jis labai fainas pasnekovas, bet i kavalierius man netinka doh.gif schmoll.gif . Zodziu, praejo nuo to pokalbio dar savaite, ir atejo Sv. Valentino diena. Mes su drauge ir vel nuvarem i naktini kluba, ten ir vel sutikau JI (jis buvo su draugu ir jo mergina) ir cia DEMESIO! As su juo pasisveikinau, o jis NUSISUKO!!! Va cia tai mane uzkabino! Kas per bardakas? Pasirodo, jis turi charakteri! Kita ryta atsikeliau su mintimi, kad man reikia jam paskambinti, o as numerio jo nebuvau issisaugojusi. Zodziu, nuvariau i omnitela, pasiemiau skambuciu isklotine ir parasiau jam sms, mazdaug: "Ta karta, kai atsisakiau su tavimi susitikti, as trupuciuka paskubejau. Jei tu nepersigalvojai ir vis dar nori susitikti, tai as mielai"
Jau 6,5 metu esame kartu, 4 is ju susituoke wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreley @ 2010 08 29, 13:32)
"Ta karta, kai atsisakiau su tavimi susitikti, as trupuciuka paskubejau. Jei tu nepersigalvojai ir vis dar nori susitikti, tai as mielai"
Jau 6,5 metu esame kartu, 4 is ju susituoke  wub.gif

Nu super clap_1.gif Fainas susidraugavimas.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif aš su savo džiaugsmu susipažinau palyginus neseniai, beveik prieš pusantrų metų blush2.gif buvo balandžio pradžia, pačios pirmos šiltesnės dienos, todėl su teta sugalvojom pasivažinėti dviračiais ax.gif galvojom nuvažiuosim iki tetos sesers ir grįšim. Na ką, važiuojam į vieną pusę pas tą seserį, prasilenkėm su dviem dviratininkais, pirmas man labai kirto į akį bigsmile.gif Bet kažkaip ir užsimiršom paskui. Nuvažiavom pas tą seserį, pabuvom, važiuojant atgal, vėl su jais prasilenkėm blink.gif Jie pralenkė mus, nuvažiavo gan tolokai į priekį ir pristabdė, laukė mūsų wub.gif užkalbino, bet nei vardų, nei tel nr nesusižinojom nei vienas, susitarėm kitą dieną važiuot kartu pasivažinėt su dviračiais. Sutartą valandą atvažiavom į sutartą vietą, ir ką jūs manot, laukė mūsų bigsmile.gif Pasivažinėjom, susipažinom, ir pradėjom bendrauti, susitikinėti, o dabar jau virš metų esam pora wub.gif Ir taip gerai sutariam, kad toks jausmas, kad esam skirti vienas kitam, ir kad tą dieną mus pats likimas suvedė oro_buckis.gif
Atsakyti
o jums niekada nebuvo toks jausmas, kad tave erzina vaikinu demesys, norisi, kad greiciau dingtu nuo taves?
Atsakyti
QUOTE(Melynuke @ 2010 08 31, 21:24)
o jums niekada nebuvo toks jausmas, kad tave erzina vaikinu demesys, norisi, kad greiciau dingtu nuo taves?

Jei jau erzina žmogus šalia ir norisi, kad dingtų, reikėtų pačiai mandagiai atsiprašyti ir tyliai ramiai pasišalinti, manau.
Atsakyti
QUOTE(Melynuke @ 2010 08 31, 20:24)

manau, kad jei vaikinas visiskai nepatinka, nekelia net menkiausio susizavejimo tai suprantama, kad jo rodomas demesys erzina. o jeigu tas demesys dar perdetas.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raimute89 @ 2010 09 01, 11:23)
manau, kad jei vaikinas visiskai nepatinka, nekelia net menkiausio susizavejimo tai suprantama, kad jo rodomas demesys erzina. o jeigu tas demesys dar perdetas....  doh.gif

nesuprantu pati saves, visai noreciau vaikino, bet tas kur man labai labai patinka heart.gif jau uzimtas ir i mane nekreipia demesio, o as ji labai labai myliu, o kai kiti bando uzkalbinti sprunku nuo ju arba nenoriu kad mane kalbintu, nes jie mane erzina tiesiog cray.gif
Atsakyti