Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas, 5 dalis

QUOTE(Lu Lu @ 2010 11 24, 12:06)
Siandien gavoju patikrinsiu, ar KZ vietoj, tai net issigandau, jis taip arti kad man rodos galetu ir iskristi  unsure.gif kaip pas jus? ar giliai jis isitaises? nes ikisau vos  puse pirstuko ir ji jau izciuopiau  blink.gif negi jis turi buti taip arti? ar cia dazniau reiktu tikrinti ir tiesiog kaskart ji gilyn pastumti?  unsure.gif

pas mane tas pats, o ant galo isvas dar zemiau buvo, nors ir atrodo pastumiu as ji giliau kiek pasiekiu,bet jis visvien paskui nusmunka doh.gif
isidejus zieda man tepliojo taip kas 3 dienas,bet vos vos, paskutine savaite kasdien ir jau daugiau, jau maniau gal mmm, bet per mazai, o kaip tepliojimui gal biskiuka daugoka g.gif issiemiau ir dabar jau mmm prasidejo,bet as ju visiskai nejauciu bigsmile.gif jokio pilvo maudimo,jokio juosmens skausmo thumbup.gif kaip niekur nieko, ir negausios thumbup.gif Nors tai tik trecios mmm po gimdymo,bet per pirmasias dvi tai skendau tiesiogine to zodzio prasme, per 2 dienas sunaudodavau pakeli paketu doh.gif ir tai nakti atsikelus is lovos jausdavau kaip per kojas bega, kazkoks kosmaras buvo doh.gif tai dabar negaliu atsidziaugt, tik kad tie tepliojimai baigtusi butu isvis fantastika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatella @ 2010 11 29, 14:05)
pas mane tas pats, o ant galo isvas dar zemiau buvo, nors ir atrodo pastumiu as ji giliau kiek pasiekiu,bet jis visvien paskui nusmunka  doh.gif
isidejus zieda man tepliojo taip kas 3 dienas,bet vos vos, paskutine savaite kasdien ir jau daugiau, jau maniau gal mmm, bet per mazai, o kaip tepliojimui gal biskiuka daugoka  g.gif  issiemiau ir dabar jau mmm prasidejo,bet as ju visiskai nejauciu  bigsmile.gif  jokio pilvo maudimo,jokio juosmens skausmo  thumbup.gif  kaip niekur nieko, ir negausios  thumbup.gif  Nors tai tik trecios mmm po gimdymo,bet per pirmasias dvi tai skendau tiesiogine to zodzio prasme, per 2 dienas sunaudodavau pakeli paketu  doh.gif ir tai nakti atsikelus is lovos jausdavau kaip per kojas bega, kazkoks kosmaras buvo  doh.gif  tai dabar negaliu atsidziaugt, tik kad tie tepliojimai baigtusi butu isvis fantastika  biggrin.gif

man dar nebuvo mmm su ziedu , tikiuosi viskas bus ok ax.gif bet kas nervuoja kad jis labai arti pas mane, ir mylintis as ji siek tiek jauciu g.gif karta jis buvo iskrites besimylint doh.gif turbut reikes isiminet kai darysim smileysex.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2010 11 30, 15:19)
man dar nebuvo mmm su ziedu , tikiuosi viskas bus ok  ax.gif bet kas nervuoja kad jis labai arti pas mane, ir mylintis as ji siek tiek jauciu  g.gif karta jis buvo iskrites besimylint  doh.gif turbut reikes isiminet kai darysim  smileysex.gif

tai gal tau netinka žiedas, jei jį jauti, kartais iškrenta. Manau, kad neturėtų taip būti.
Atsakyti
QUOTE(angeliukas0902 @ 2010 11 30, 22:32)
tai gal tau netinka žiedas, jei jį jauti, kartais iškrenta. Manau, kad neturėtų taip būti.

Arba nepakankamaii giliai istumi g.gif
Papildyta:
QUOTE(AuksoPieva @ 2010 11 25, 18:49)
Man isvis netepliojo g.gif

Man irgi netepliojo, bet krutine jautri 2.5 men doh.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif gal galetumet apsviesti ar yra tokiu kuriom dingo seksualinis apetitas naudojant KZ?mastau keisti KT i sia apsisaugojimo priemone kadangi mane istiko si problema verysad.gif
Atsakyti
Vakar išsiėmiau, pirmas ciklas baigtas. Reziumė - tepliojo savaitę maždaug, krūtinė padidėjo biggrin.gif ir pajautrėjo... Dar tiesa, labai jautėsi nuotaikų svyravimai ir pradėjau daugiau valgyti, bet gal ir dėl to, kad atšalo. Manau, per antrą ciklą turėtų viskas stabilizuotis. Šiaip jau labai patogu ir ramu smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(un1deux2trois3 @ 2010 12 08, 14:16)
sveikos 4u.gif gal galetumet apsviesti ar yra tokiu kuriom dingo seksualinis apetitas naudojant KZ?mastau keisti KT i sia apsisaugojimo priemone kadangi mane istiko si problema verysad.gif

girdejau kad ir su KZ buna taip..bet kai naudojau KT tai noras visai buvo dinges doh.gif o KZ naudoju tik 3 savaites, tai sunku dar pasakyti...

As vistiek isimu zieda pries seksa, na negaliu as su juo doh.gif bet kazi ar nebus didesnes tikimybes pastoti jei daznai isiminesiu ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(un1deux2trois3 @ 2010 12 08, 15:16)

Aš išstoju iš žieduotųjų klubo, žaisim su gumytėm (ir vaisingų dienų skaičiavimu), nes jau laaabai pasiilgau to jausmo - norėti mylėtis blush2.gif Mano vyras to pasiilgo dar labiau... Ir kadangi prieš kokį mėnesį sulaukiau netikėtų svečių - pienligės, o hormoninė kontracepcija lyg ir sudaro tam palankią terpę... Na ir ginekologė palinksėjo galva, kad jei galiu apsisaugot be jokios chemijos - labai puiku. O dar kai paskaičiuoji, 50 Lt per mėnesį = 600 litų per metus! Su gumytėm bus žyyyymiai pigiau biggrin.gif

O KŽ ir KT norą mylėtis silpnina lygiai taip pat manau, juk abiem atvejais tie patys hormonai..
Atsakyti
QUOTE(palange @ 2010 12 08, 20:18)
Aš išstoju iš žieduotųjų klubo, žaisim su gumytėm (ir vaisingų dienų skaičiavimu), nes jau laaabai pasiilgau to jausmo - norėti mylėtis  blush2.gif  Mano vyras to pasiilgo dar labiau... Ir kadangi prieš kokį mėnesį sulaukiau netikėtų svečių - pienligės, o hormoninė kontracepcija lyg ir sudaro tam palankią terpę... Na ir ginekologė palinksėjo galva, kad jei galiu apsisaugot be jokios chemijos - labai puiku.  O dar kai paskaičiuoji, 50 Lt per mėnesį = 600 litų per metus! Su gumytėm bus žyyyymiai pigiau  biggrin.gif

O KŽ ir KT norą mylėtis silpnina lygiai taip pat manau, juk abiem atvejais tie patys hormonai..

na as dar pabandysiu pasinuodyti kitos rusies KT, jei tas pats velnias tada reiks zieda megint,o jei ir su juo bus prasti reikalai,teks grizti prie latekso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(un1deux2trois3 @ 2010 12 08, 21:02)
na as dar pabandysiu pasinuodyti kitos rusies KT, jei tas pats velnias tada reiks zieda megint,o jei ir su juo bus prasti reikalai,teks grizti prie latekso doh.gif

Nuo visų tas pats.. Nenoras mylėtis, nuotaiką kaita ir pan.. doh.gif Aš jau 2mėn nebevartoju kontraceptikų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingin @ 2010 12 10, 01:05)
Nuo visų tas pats.. Nenoras mylėtis, nuotaiką kaita ir pan..  doh.gif  Aš jau 2mėn nebevartoju kontraceptikų  smile.gif

o buvo kam nors kad nustojus vartoti kontraceptikus dideja svoris?
Atsakyti
QUOTE(Mingin @ 2010 12 10, 01:05)
Nuo visų tas pats.. Nenoras mylėtis, nuotaiką kaita ir pan..  doh.gif  Aš jau 2mėn nebevartoju kontraceptikų  smile.gif

Na ir kaip? Ar jaučiasi pokyčiai? smile.gif
Atsakyti