QUOTE(Lu Lu @ 2010 11 24, 12:06)
Siandien gavoju patikrinsiu, ar KZ vietoj, tai net issigandau, jis taip arti kad man rodos galetu ir iskristi kaip pas jus? ar giliai jis isitaises? nes ikisau vos puse pirstuko ir ji jau izciuopiau negi jis turi buti taip arti? ar cia dazniau reiktu tikrinti ir tiesiog kaskart ji gilyn pastumti?
pas mane tas pats, o ant galo isvas dar zemiau buvo, nors ir atrodo pastumiu as ji giliau kiek pasiekiu,bet jis visvien paskui nusmunka
isidejus zieda man tepliojo taip kas 3 dienas,bet vos vos, paskutine savaite kasdien ir jau daugiau, jau maniau gal mmm, bet per mazai, o kaip tepliojimui gal biskiuka daugoka issiemiau ir dabar jau mmm prasidejo,bet as ju visiskai nejauciu jokio pilvo maudimo,jokio juosmens skausmo kaip niekur nieko, ir negausios Nors tai tik trecios mmm po gimdymo,bet per pirmasias dvi tai skendau tiesiogine to zodzio prasme, per 2 dienas sunaudodavau pakeli paketu ir tai nakti atsikelus is lovos jausdavau kaip per kojas bega, kazkoks kosmaras buvo tai dabar negaliu atsidziaugt, tik kad tie tepliojimai baigtusi butu isvis fantastika