Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas, 5 dalis

QUOTE(Lu Lu @ 2010 11 20, 12:06)
Vistik neidejau pirma menesiniu diena KZ, nes ir vaistininke pasake kad pirma karta galima detis net i menesiniu gala..galvoju isidesiu kokia 3 diena, tegu meneines isivaziuoja, gima pasivolo po gimdymo..o antra diena menesines staigiai paeme ir pasibaige  g.gif tiesiog nustojau kraujuot ir viskas, ne taip kaip anksciau, po biski po bisi maziau maziau..o taip staigiai..ir ka man dabar daryti???????  unsure.gif jau nebedet si cikla ziedo ar vistik isideti?  unsure.gif HELP

As pirma karta KZ isidejau antra menesiniu diena (sekancia diena po prasidejusio persileidimo). Is tikruju, tai nedaro nieko blogo, ar 1, ar 2, 3 diena isidedi. Ta man ir gydytoja patvirtino.

Norejau dar jusu paklausti merginos - KIEK laiko jums tepliojo po KZ isidejimo pirma karta (kol priprato organizmas)?
Atsakyti
QUOTE(zuzule @ 2010 11 22, 02:11)
Norejau dar jusu paklausti merginos - KIEK laiko jums tepliojo po KZ isidejimo pirma karta (kol priprato organizmas)?

Pradėjau naudoti prieš savaitę antradienį, vis dar tepa...
Atsakyti
man pirmus menesius tepe pora menesiu, jau galvojau atsisakyt, bet paskui viskas kaip ir susitvarke su tepliojimu
Atsakyti
Vistik isidejau zieda, gavosi kad 4 diena nuo prasidejusiu menesiniu...kurios prasidejo, po 2 dienu pasibaige staigiai(jau galvojau desiu kita menesi KZ) bet paskui vel pradejo teliot unsure.gif tai ir isidejau..bet kai idejau visi tepliojimai ir pasibaige ..tiesa, isidejau tik vakar.. unsure.gif
Atsakyti
Siandien gavoju patikrinsiu, ar KZ vietoj, tai net issigandau, jis taip arti kad man rodos galetu ir iskristi unsure.gif kaip pas jus? ar giliai jis isitaises? nes ikisau vos puse pirstuko ir ji jau izciuopiau blink.gif negi jis turi buti taip arti? ar cia dazniau reiktu tikrinti ir tiesiog kaskart ji gilyn pastumti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2010 11 24, 13:06)
Siandien gavoju patikrinsiu, ar KZ vietoj, tai net issigandau, jis taip arti kad man rodos galetu ir iskristi  unsure.gif kaip pas jus? ar giliai jis isitaises? nes ikisau vos  puse pirstuko ir ji jau izciuopiau  blink.gif negi jis turi buti taip arti? ar cia dazniau reiktu tikrinti ir tiesiog kaskart ji gilyn pastumti?  unsure.gif

na pas mane toooooli kazkur biggrin.gif as kai idedu, tai jau stumiu kol pirstas telpa, tai jis pas mane giliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2010 11 24, 13:09)
na pas mane toooooli kazkur biggrin.gif as kai idedu, tai jau stumiu kol pirstas telpa, tai jis pas mane giliai biggrin.gif

na va, tai kodel pas mane jis tada taip arti g.gif nors irgi stumiau kol stumesi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2010 11 24, 17:07)
na va, tai kodel pas mane jis tada taip arti  g.gif nors irgi stumiau kol stumesi  blush2.gif

Na gal kazkaip neiprastai judant pasislinko. juk raso, kad net iskristi gali.
Istumkite giliau ir bus viskas ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2010 11 24, 13:09)

Bet judant, gulint ar besiraivant jis pasislinkdavo man smile.gif Kartais arti būdavo ,kartais toli, bet kad bijot kad iškirstų tai nebijodavau, nes jau kaip per arti būdavo tai kitoks net jausmas jau pasidaro tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzule @ 2010 11 22, 03:11)

Man isvis netepliojo g.gif
Atsakyti
QUOTE(AuksoPieva @ 2010 11 25, 17:49)
Man isvis netepliojo g.gif

as isidejus nuo sekmadienio, taciau man irgi nieko netepa schmoll.gif
Atsakyti
Parduodu zieda.
Vilnius, 40 Lt.
Atsakyti