Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas, 5 dalis

QUOTE(kristynka* @ 2010 11 12, 19:32)
juk negali prasideti menesines kai ziedas dar jumija...
reiskias jums jis persilnas,,, aisku gali jus jis saugoti, bet tik tai kad maziau apsaugo... o jiai va uztaikote per vaisinga diena ir taip netycia uzkliunate... bet aisku gali buti visko.
man gyd sake: kai vyksta toki pasireiskimai gali bus jis silpnesnis, ir galima pastoti, bet niekas negarantuoja kad imsi ir pastosi...
man prasidejo tokios nesamones 6men.
ispradziu budavo 5d pries, o per pertrauka nesusergu isvis doh.gif
o galiausiai kraujavau pries ir po verysad.gif

tai vat aš irgi galvojau, kad biški nelogiška būtų jei naudojant kontraceptikus ateina mėnesinės biggrin.gif
nžn išsiėmiau keliom dienom anksčiau, ir jau nebežinau ar jį bevartot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatella @ 2010 11 16, 14:48)
pirma menesiniu diena

Ačiū smile.gif

Vakar gana tikėtai prasidėjo anksčiau, tad aš nuo vakar vakaro jau su žiedu. Visiškai jokių šalutinių pojūčių nejaučiu. Ir vis tikrinuosi ar jis ten. Labiausiai bijau, kad pradės augti svoris sad.gif nes ir taip belekaip su tuo kovoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2010 11 17, 14:02)
Ačiū smile.gif

Vakar gana tikėtai prasidėjo anksčiau, tad aš nuo vakar vakaro jau su žiedu. Visiškai jokių šalutinių pojūčių nejaučiu. Ir vis tikrinuosi ar jis ten. Labiausiai bijau, kad pradės augti svoris sad.gif nes ir taip belekaip su tuo kovoju smile.gif

Man asmeniškai tai nepriaugo nei vienas gramas biggrin.gif tik kažkaip MMM tai jau žiauriai gausios būna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2010 11 17, 13:06)
Man asmeniškai tai nepriaugo nei vienas gramas  biggrin.gif  tik kažkaip MMM tai jau žiauriai gausios būna  verysad.gif

MM gausios??? Įdomu kaip kitom?

Vartojant KT tai kaip tik labai negausios būdavo. Apskritai su MM nebūdavo jokių problemų, laiku, tvarkingai, negausiai, be skausmų.
Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2010 11 17, 14:06)
tik kažkaip MMM tai jau žiauriai gausios būna  verysad.gif

O man kaip tik baigia jos išnykt unsure.gif
Atsakyti
Man kaip visad gausios verysad.gif bet lyg ir mažiau skausmingos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AuksoPieva @ 2010 11 17, 16:04)
Man kaip visad gausios verysad.gif  bet lyg ir mažiau skausmingos bigsmile.gif

dėl skausmo tai pritariu thumbup.gif
Atsakyti
as irgi nutariau po gimdymo pasirinkti sia kontraceptine priemone 4u.gif siandien prasidejo pirmos menesines, bet man daktare sake kad galima isidet ir ne pirma menesiniu diena, kad siek tiek gimda issivalytu po gimdymo..g.gif gine pasake paziurejus echoskpu, kad menesines jau nori prasidet, bet ju dar vis nebuvo(1.5 menesio po gimymo buvo praeje, as nemaitinau beveik..)..israse net gerti Dufastona..isgerus 10 tableciu siandien sulaukiau menesiniu pagaliau..nes jau buvau sunerimus doh.gif, tai del to pasake kad galima KZ isidet ir ne pirma menesiniu diena g.gif

Nezinau kaip elgtis, ar deti siandien ar palaukt dar diena kita... g.gif gal kas patartu?
Atsakyti
Dėkis pirmą dieną, tada (kaip man aiskino ginė) mėnesinių ciklas neissireguliuoja 4u.gif
Atsakyti
Vistik neidejau pirma menesiniu diena KZ, nes ir vaistininke pasake kad pirma karta galima detis net i menesiniu gala..galvoju isidesiu kokia 3 diena, tegu meneines isivaziuoja, gima pasivolo po gimdymo..o antra diena menesines staigiai paeme ir pasibaige g.gif tiesiog nustojau kraujuot ir viskas, ne taip kaip anksciau, po biski po bisi maziau maziau..o taip staigiai..ir ka man dabar daryti??????? unsure.gif jau nebedet si cikla ziedo ar vistik isideti? unsure.gif HELP
Atsakyti
Aš laukčiau kitų mėnesinių ir dėčiau pirmą mėnesinių dieną.
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2010 11 20, 11:06)
Vistik neidejau pirma menesiniu diena KZ, nes ir vaistininke pasake kad pirma karta galima detis net i menesiniu gala..galvoju isidesiu kokia 3 diena, tegu meneines isivaziuoja, gima pasivolo po gimdymo..o antra diena menesines staigiai paeme ir pasibaige  g.gif tiesiog nustojau kraujuot ir viskas, ne taip kaip anksciau, po biski po bisi maziau maziau..o taip staigiai..ir ka man dabar daryti???????  unsure.gif jau nebedet si cikla ziedo ar vistik isideti?  unsure.gif HELP

na tikrai reikia pirma menesiniu diena reik det...
Atsakyti