Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas, 5 dalis

QUOTE(etainy @ 2010 10 12, 15:52)
Ilga laika naudojau zieda, man atrode viena priimtiniausiu apsisaugojimo priemoniu. Daznai jo santykiu metu nejausdavau, bet kartais, priklausant nuo padeties sekso metu jis kiek "spausdavo", todel issiimdavau (tik del savo pacios patogumo). Beje nors ir vyras baigdavo manyje, niekad nekilo jokiu problemu kad ziedas tuo butent momentu yra isimtas. Internete apie si zieda raso: ji issiemus, normalus KT poveikis islieka net 3 val. todel kelioms min issiemus nieko nenutinka biggrin.gif

sveikos, aš dar tik renkuosi apsaugos priemonę neplanuojamam nėštumui ir apsistojau ties tuo žiedu. Ar jį iškritusį ir vėl galima įsidėti ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(emilijut @ 2010 11 09, 16:06)
sveikos, aš dar tik renkuosi apsaugos priemonę neplanuojamam nėštumui ir apsistojau ties tuo žiedu. Ar jį iškritusį ir vėl galima įsidėti ?  g.gif

visur raso, ir cia rase gal 10 kartu, kad istraukus, iskritus ziedui, poveikis ISLIEKA 3 VAL., netingekit skaityt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2010 11 05, 08:56)
jusu vietoj pasidaryciau testa, del viso ko

ir as dabar jau daryciaus g.gif buvau su nova-t ir nekreipiau demesio i 2 savaites nepasirodziusias mm,nes ta menesi skridau i kelias salis,tai maniau cia nuo oro,nuo skraidymo ir t.t.kai pasitikrinau jau buvo pirmas nestumo menesio galas mirksiukas.gif
Atsakyti
gryzau ir gines... israse zieda, bet dar vis neapsiprendziu, nes dar puse pakuote KT lindine20, daktare sako ,pasiskaitinet ir nuspresk, ir gali pabandyti... nezinau ka daryti dar ? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 11 10, 19:53)
gryzau ir gines... israse zieda, bet dar vis neapsiprendziu, nes dar puse pakuote KT lindine20, daktare sako ,pasiskaitinet ir nuspresk, ir gali pabandyti... nezinau ka daryti dar ? doh.gif

cia jau tik jus galit nusprest, niekas nepades smile.gif
Atsakyti
bet gydytojos pareiga patarti. Nors kai vartojimo būdas skiriasi, tai, aišku, jau turi pati nuspręsti. jei nenori žiedo, gal pleistrą pabandyk. Irgi nereikia kasdien apie jį galvoti, patogus naudoti ne kaip tabletės. Man tai jo naudojimas priimtinesnis nei žiedo.
Atsakyti
Naudoju žiedą gerus metus, nebuvo nei karto iškritęs ar pan, tai jau seniai nustojau tikrintis, ar jis vis dar ten. O va vakar po smileysex.gif parbėga vyras iš vonios, sako, žiūrėk ką radau.. blush2.gif Žodžiu, pasipiršau savo vyrui taip sakant.. lotuliukas.gif
Taigi dabar ir vėl kartas nuo karto pasitikrinsiu, ar jis vis dar ten. smile.gif
Atsakyti
Naudoju aš tą žiedą, viskuo esu patenkinta išskyrus tą tepliojimą doh.gif tik kt savaitę turėčiau išsiimt, o jau šiaą savaitę pradėjo tepliot doh.gif kažkoks marazmas blush2.gif
tai jei hormonų kiekis nepakankamas, vadinasi ir veiksmingumas jo mažėja mano organizmui? g.gif ar kažką ne taip mąstau? jau prisitaikyt kaip ir turėjo per 4 mėnesius....
Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2010 11 12, 11:40)
Naudoju aš tą žiedą, viskuo esu patenkinta išskyrus tą tepliojimą  doh.gif  tik kt savaitę turėčiau išsiimt, o jau šiaą savaitę pradėjo tepliot  doh.gif  kažkoks marazmas  blush2.gif
tai jei hormonų kiekis nepakankamas, vadinasi ir veiksmingumas jo mažėja mano organizmui?  g.gif  ar kažką ne taip mąstau? jau prisitaikyt kaip ir turėjo per 4 mėnesius....

nu man visada prasideda anksciau mm nei isimu zieda, na kolkas per metus nieko, veikia lygtais g.gif
Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2010 11 12, 11:40)
tai jei hormonų kiekis nepakankamas, vadinasi ir veiksmingumas jo mažėja mano organizmui?  g.gif  ar kažką ne taip mąstau? jau prisitaikyt kaip ir turėjo per 4 mėnesius....

juk negali prasideti menesines kai ziedas dar jumija...
reiskias jums jis persilnas,,, aisku gali jus jis saugoti, bet tik tai kad maziau apsaugo... o jiai va uztaikote per vaisinga diena ir taip netycia uzkliunate... bet aisku gali buti visko.
man gyd sake: kai vyksta toki pasireiskimai gali bus jis silpnesnis, ir galima pastoti, bet niekas negarantuoja kad imsi ir pastosi...
man prasidejo tokios nesamones 6men.
ispradziu budavo 5d pries, o per pertrauka nesusergu isvis doh.gif
o galiausiai kraujavau pries ir po verysad.gif
Atsakyti
Sveiko, jungiuosi prie KŽ naudotojų (anksčiau naudojau KT bet ir svoris užaugo ir kitų neigiamų pasekmių buvo...). Šiandien ginė išrašė, pagal mano pageidavimą... Pamiršau paklausti tik tokio dalyko - kada geriau pradėti, pirmą mėnesinių dieną ar pasibaigus ar bet kada? Turėčiau susirgti poryt. KŽ dar nenusipirkau... Tikiuosi ten instrukcija yra. Baisoka pradėti. Bet tamponus irgi vieną dieną pabandžiau, o dabar tai geriau nei paketai.
Atsakyti
labas,

as jau 2 savaites naudoju KZ, nors is pradziu isivaizdavau,kad bus nepatogu,bet pabanziau ir patiko, nei siaip nei santykiu metu jo nejauciu (nebent kokiu nepatogiu kampu). tik trupuciuka teplioja,bet tikiuos cia tik adaptacinis laikotarpis g.gif

QUOTE(palange @ 2010 11 11, 15:36)
Naudoju žiedą gerus metus, nebuvo nei karto iškritęs ar pan, tai jau seniai nustojau tikrintis, ar jis vis dar ten. O va vakar po  smileysex.gif  parbėga vyras iš vonios, sako, žiūrėk ką radau.. blush2.gif  Žodžiu, pasipiršau savo vyrui taip sakant.. lotuliukas.gif
Taigi dabar ir vėl kartas nuo karto pasitikrinsiu, ar jis vis dar ten. smile.gif

as lygiai taip pat pasipirsau lotuliukas.gif

QUOTE(aggree @ 2010 11 16, 10:56)
Sveiko, jungiuosi prie KŽ naudotojų (anksčiau naudojau KT bet ir svoris užaugo ir kitų neigiamų pasekmių buvo...). Šiandien ginė išrašė, pagal mano pageidavimą... Pamiršau paklausti tik tokio dalyko - kada geriau pradėti, pirmą mėnesinių dieną ar pasibaigus ar bet kada? Turėčiau susirgti poryt. KŽ dar nenusipirkau... Tikiuosi ten instrukcija yra. Baisoka pradėti. Bet tamponus irgi vieną dieną pabandžiau, o dabar tai geriau nei paketai.

pirma menesiniu diena
Atsakyti