Aš naudoju KŽ jau ketvirtą mėnesį, tik niekaip nesuprantu, kodėl likus 2-3 dienom iki jo išsiėmimo jau pradeda tepliot ar čia jau organizams "jaučia" kad tuoj bus kažkas
man ligiai tas pats, sake gydytoja kad reikia trumpint pertraukos dienas, vietoj 7 daryt 5, bet nepadejo, cia jau kazkas su organizmu, reaguoja i hormonu kieki, gal disbalansas ar pan.
Labas, merginos Naudojau ir as pora men KZ, bet man jis visiskai netiko ir nepatiko As ji jausdavau, taip pat ji jausdavo ir mano MB Viena karta net yra iskrites, isdykavimo su MB metu Be to abu men man maude krutine, kd prisiliesti neimanoma buvo. Aisq, kiekvienai skirtingai. Bet man teigiamo ispudzio si apsissaugojimo priemone nepaliko
Man keistas dalykas buvo: išėmus žiedą nebuvo mm Jau gerus metus naudoju, visada kaip laikrodukas penktadienį, o praėjusį kartą - nėr... Šeštadienį ir sekmadienį truputėlį patepė ir viskas Pas ginekologę buvau, ji tik paklausė, ar visada su žiedu buvau, atsakiau, kad taip, tai sako "čia matyt šiaip", nėštumo tikimybės nesvarstė, tai pamaniau, kad tikrai patikima priemonė turėtų būt, jeigu jai abejonių nekilo Dabar laukiu vėl, rytoj turėtų prasidėt mm, matysim kaip čia bus
Man keistas dalykas buvo: išėmus žiedą nebuvo mm Jau gerus metus naudoju, visada kaip laikrodukas penktadienį, o praėjusį kartą - nėr... Šeštadienį ir sekmadienį truputėlį patepė ir viskas Pas ginekologę buvau, ji tik paklausė, ar visada su žiedu buvau, atsakiau, kad taip, tai sako "čia matyt šiaip", nėštumo tikimybės nesvarstė, tai pamaniau, kad tikrai patikima priemonė turėtų būt, jeigu jai abejonių nekilo
Dabar laukiu vėl, rytoj turėtų prasidėt mm, matysim kaip čia bus
Dariaus, buvo neigiamas Dariaus tuos maximinius, draugei ginekologas velnių davė už tokius testus, sakė, kad toks ir jam parodytu teigiamą, nes ten š Bet jei prieš mėnesį jau b0čiau pastojus, turbūt iki šiol būčiau pajutus ir kokių nors kitų simptomų PS šiandien vis dar laukiu
tikrai veiksmingumas sumaze... buvo man taip. ir paklausius gyd, pasake, jiai mmm prasideda dar tada kai kontracepsija turetu veikti, reiskias kazkas tai blogai ir ju poveikis sumazejas, nes jusu organizmui reikia stipresniu