QUOTE(smilga 25 @ 2015 05 19, 14:44)
Taigi, įsidėjau žiedą pirmąją mėnesinių dieną, kaip ir priklauso. Kraujavimas truko dvi savaites. Po savaitės jau reiktų tą žiedą išimti pagal instrukciją. Tai nejaugi po dviejų savaičių kraujavimo, išėmus žiedą po savaitės ir vėl prasidės mėnesinės?? Tik savaitė be kraujavimo?
Ar tai reiškia, kad žiedas manęs nesaugo nuo nėštumo ir man netinka? O gal pradėjus naudoti normalu, kad iš pradžių taip darosi? Bet ar žiedo veiksmingumas nesumažėja?
Beje, gydytoja sakė, kad nusipirkus šį žiedą reikia laikyti šaldytuve. Instrukcijoje rašo, kad laikyti ne aukštesnėje, kaip 30 laipsnių temperatūroje. Kaip yra iš tiesų?
Kai nusipirkau, pamiršau išimti iš rankinės ir vieną parą žiedas buvo šiltame kambary (maždaug 25 laipsnių) Ar galima naudoti tokį žiedą, prabuvusį visą parą šiltai? Ar geriau pirkti kitą ir šiuo nepasitikėti??
dėl įsidėjimo laiko, tai ginekologė turėjo jus pakonsultuot, kada įsidėt
čia vienareikšmiškai. manoji man viską paaiškino ir jokių problemų neturėjau nuo pat pirmo ciklo su juo.
esmė tame, kad pirmąjį žiedą reikia dėti 4 arba 5 naujo ciklo dieną. pirmąkart gali mmm užsitęst dieną kitą (jei nesibaigė iki žiedo įdėjimo. jei baigės, gali šiek tiek patepliot). bet užtat neišsikraipo ciklas, tik reikia papildomai saugotis pirmą žiedo nešiojimo savaitę. o po to jau jokių papildomų apsaugų nebereikia. ir ciklo dienų žiūrėt nebereikia. tik įsidėjimo ir išėmimo laikas svarbu. jei įsidedat 5dienį 9 vakaro, tai išsiimat lygiai po trijų savaičių 9 vakaro (mmm prasidės maždaug po 2 dienų), naują įsidedat dar po savaitės, vėl penktadienį 9 vakaro, nežiūrint baigės mmm ar ne
po vieno ciklo spręsti, ar žiedas tinka ar ne, gal ankstoka dar. gali būt bėda tame, kad ciklas išsikraipė, nes organizmas gavo papildomą hormonų dozę.
dėl laikymo šaldytuve, tai juk ir vaistinėj jis šaldytuve laikomas. man irgi buvo su pirmu žiedu, kad neapsižiūrėjau, ir 2 dienas stalčiuj pragulėjo. bet tfu tfu tfu, neužkibo. po to jau laikiau šaldytuve.