Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas, 5 dalis

aš KŽ irgi labai patenkinta. Mėnesinių beveik nebūna, kartais tik pateplioja...ir tik tiek, kad užtenka dieninio įklotėlio.(Prieš naudojant KŽ plaukdavau mėnesinių metu) Klausiau daktarės, gal kas čia man negerai, tai sakė, kad kaip tik gerai, ir kad man jis labai tinka. Vyrui KŽ nemaišo blush2.gif . Taigi, man šis variantas pats geriausias. thumbup.gif Nors esu išbandžiusi viską: tabletes, pleistrus, mireną...)
Bet čia kaip ir visa kita, kiekvienai individualiai... g.gif
Atsakyti
Ar galima naudot kontraceptini zieda nepraejus savaites pertraukai? Na turbut neapsaugos jis 100 procentu, bet kazkiek visvien apsaugos
Papildyta:
QUOTE(kristinala @ 2014 02 28, 09:51)
aš KŽ irgi labai patenkinta. Mėnesinių beveik nebūna, kartais tik pateplioja...ir tik tiek, kad užtenka dieninio įklotėlio.(Prieš naudojant KŽ plaukdavau mėnesinių metu) Klausiau daktarės, gal kas čia man negerai, tai sakė, kad kaip tik gerai, ir kad man jis labai tinka. Vyrui KŽ nemaišo blush2.gif . Taigi, man šis variantas pats geriausias. thumbup.gif  Nors esu išbandžiusi viską: tabletes, pleistrus, mireną...)
Bet čia kaip ir visa kita, kiekvienai individualiai... g.gif

Aš tai vieną kartą buvau panaudojus KŽ, paskui dariau pertrauka didoka, ir taip, po jo sumazejo menesiniu gausumas. Perskaiciau jusu pasisakyma, ir ramiau net pasidare. Nes kai klausiau daktaro, kodel taip, jis tik atsake, kad taip buna visoms moterims, o del ko, nepasake
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 30 balandžio 2014 - 08:28
sveikos merginos smile.gif Geriau logest ~5 metus, nusprendziau, kad pakaks. Po 2 men latekso supratau, kad daugiau neimanoma, tad nusipirkau zieda, antra diena esu su juo. Nesijaucia, viskas ok. Neaisku kaip bus veiksme, dar nebandziau biggrin.gif Dabar perskaiciau visa tema, nemazai cia kam salutiniu poveikiu buvo, tai baisu pasidare. Nors su KT buvo viskas ok, gal ir ziedas tiks.. smile.gif
Atsakyti
Moterys, kaip manot, kas sveikiau hormonu atzvilgiu, ziedas ar mirena?
Atsakyti
naudojau puse metu, siaip patenkinta juo buvau, jokiu salutiniu poveikiu, nereikia kasdien prisiminti, man tiko ir patiko. dabar jau norime pradeti planuoti leliuka delto nutraukiau.
Atsakyti
sakykit, kaip yra su ta savaite kai išimi žiedą? saugu mylėtis ar ne? ir kai po 7 dienų įsidedi naują, kada yra saugu? wink.gif

irrr man vis paskaudena, bet dar nėra nė mėnesio, kai bandau. tai gal tai adaptacinis laikotarpis?
Atsakyti
Naudojimui pati tinkamiausia priemonė, beto galima naudoti atostogų metu be pertraukos. Išimi vieną žiedą ir iškarto įdedi kt. Aišku gali pateplioti, bet lab nedaug. Kartais pamirštu, kad jį turiu smile.gif ir vyrui netrukdo. Idealu
Atsakyti
QUOTE(ciuju'ke @ 2014 06 26, 16:20)
sakykit, kaip yra su ta savaite kai išimi žiedą? saugu mylėtis ar ne? ir kai po 7 dienų įsidedi naują, kada yra saugu? wink.gif

irrr man vis paskaudena, bet dar nėra nė mėnesio, kai bandau. tai gal tai adaptacinis laikotarpis?

visiškai saugau ir įsidėjus iš kart ir per tą pertrauką thumbup.gif geresnės apsisaugojimo priemonės nežinau thumbup.gif
man Mirena reiktų dėti su narkoze, atsirado ta mini spiralė, bet pasiskaičiau, kaip ji ten patempiant už tų siūlų gali iškrist ir kad tamponų naudoti negalima, apsigalvojau ir likau su žiedu biggrin.gif
Atsakyti
man taip pat labai tinka ir patinka žiedas. nes KT vis pamiršdavau, po to stresuodavau, kad neužkibtų doh.gif o dabar taip ramu, taip gera, kad vienąkrt įsidėjai ir 3 savaites ramu thumbup.gif

ir jokių šalutinių poveikių, nei tepliojimo, nei apetito ar libido pokyčių, kaip būdavo su KT
Atsakyti
Naudojau žieda po pirmo vaikelio, labai patiko ir tiko.
dar po antro vaikelio ir pradėjau naudoti, tinka, nejauciu jo, bet.... ziedas buna daznai labai arti manksties pradzios (lyg jau norėtų iskristi) seniau jis nuslinkdavo ten tooli, o dar "tupi" visai sale iškritimo. Atrodo, kad ji stume i isore.
iskristi neiškrito dar, bet baimina, kad jis buna taip arti.
ar reiktų sunerimti ir pasirodyti ginekologei ?
Atsakyti
Naudojau nuvaringa pries 5 metus ir mazdaug metus...buvo idealu...paskui vaikai, o dabar vel isidejau ir jau 10 dienu man nenustoja menesines...ner gausios, teplioja....tikiuos taip bus tik si karta, nes biski nesupratau...o ji pradejau naudot dbr isemus varine/auksine spirale nuo kurios mano hemoglobinas nukrito per puse....tiesiog neprisiminiau kokios buvo menesines iki vaiku, o istraukus spirale supratau kad 24 kartus mazesnes:)))) tiesiog su spirale buvo neimanoma pravaiksciot ne valandos su paketu,o dbr uztektu ir 1 per diena jeigu taip lygint....
o delto kad atrodo zemiauyra nei anksciau tai man irgi taip pasirode kazkodel...nutariau nueit kada nors nes buna nuo vaiku nusileidzia kokia gimda ar kiti vidaus organai, jau vien nuo nesiojimo pilve ir ant ranku....bet man tas netrukdo visai tikiuos neiskris....tiesiog idomu irgi
Atsakyti
As naudoju. Man super thumbup.gif

Nsijaucia poveikio kaip, kad būdavo su KT.
Atsakyti