Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas, 5 dalis

QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 10 16, 12:28)

Dar tik pirmas mano žiedas, tai visokių nepasitikėjimų iškyla blush2.gif
Atsakyti
sveikos,
isiterpsiu ir as 4u.gif naudojau zieda pries metus laiko. Deja tik 1 menesi.. vaje kaip man jis netiko, as ji jausdavau, neskaudejo, nekrisdavo laukan, bet as ji jauciau, galbut tai daugiau mano isitikinimas buvo, maniau priprasiu. taigi, kai issiemiau pirma karta, po 2 dienu susirgau.tokio skausmo nebuvau patyrusi, o dar iskrito mesos gabalelis (sorry kad taip issireiskiu, net nzn kaip cia nupasakoti smile.gif), kraujavau nezmoniskai.. paskui radau internete kad tai galejo buti persileidimas, nes ten buvo ideta nuotrauka su panasiu gabaleliu kaip pas mane... idedu internete rasta foto, mano atrode panasiai.. http://my.gurl.com/f...e-a-miscarriage
Atsakyti
QUOTE(mimime @ 2013 10 16, 19:37)
sveikos,
isiterpsiu ir as  4u.gif naudojau zieda pries metus laiko. Deja tik 1 menesi.. vaje kaip man jis netiko, as ji jausdavau, neskaudejo, nekrisdavo laukan, bet as ji jauciau, galbut tai daugiau mano isitikinimas buvo, maniau priprasiu. taigi, kai issiemiau pirma karta, po 2 dienu susirgau.tokio skausmo nebuvau patyrusi, o dar iskrito mesos gabalelis (sorry kad taip issireiskiu, net nzn kaip cia nupasakoti smile.gif), kraujavau nezmoniskai.. paskui radau internete kad tai galejo buti persileidimas, nes ten buvo ideta nuotrauka su panasiu gabaleliu kaip pas mane... idedu internete rasta foto, mano atrode panasiai.. http://my.gurl.com/f...e-a-miscarriage

Gal jautėte todėl, kad neįstūmėte giliau? Pirmas dienas aš ir norėjau jau traukt laukan, nes stipriai skaudėjo pilvo apačią. Bet praėjo. Vat tik tepimas nepraeina. Bet perskaičiau šitą temelę visą, tai pasirodo taip gali būt tris mėnesius. Na pakolkas pasiryžau mėginti tuos tris mėnesius... smile.gif
Atsakyti
Kada geriausia pradėt naudoti kontraceptinį žiedą?
Atsakyti
QUOTE(mimime @ 2013 10 16, 20:37)
sveikos,
isiterpsiu ir as  4u.gif naudojau zieda pries metus laiko. Deja tik 1 menesi.. vaje kaip man jis netiko, as ji jausdavau, neskaudejo, nekrisdavo laukan, bet as ji jauciau, galbut tai daugiau mano isitikinimas buvo, maniau priprasiu. taigi, kai issiemiau pirma karta, po 2 dienu susirgau.tokio skausmo nebuvau patyrusi, o dar iskrito mesos gabalelis (sorry kad taip issireiskiu, net nzn kaip cia nupasakoti smile.gif), kraujavau nezmoniskai.. paskui radau internete kad tai galejo buti persileidimas, nes ten buvo ideta nuotrauka su panasiu gabaleliu kaip pas mane... idedu internete rasta foto, mano atrode panasiai.. http://my.gurl.com/f...e-a-miscarriage

siaubas blink.gif jei stipriai kraujavote,tai tikrai galėjo būti ir persileidimas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mimime @ 2013 10 16, 20:37)
sveikos,

nesmagu, bet visur rašoma prieš dedantis reikia pasidaryti NT unsure.gif
Atsakyti
merginos, o ką daryti jei jau praėjo savaitė kaip žiedas išimtas, reikia dėti kitą o mm taip ir nepasirodė g.gif
Atsakyti
Tiesa pasakius tiek man tiek mano draugui, jauciasi ziedas sekso metu, tad as bent jau likau nusivylusi, teks gryzti prie tableciu:( g.gif
Atsakyti

! 
Žinutė redaguota moderatoriaus: vaistų, papildų, kontraceptinių priemonių ir pan. prekyba/dalinimasis/mainai forume draudžiami.
Atsakyti
Sos mergaites!!!
Kz naudoju pirma karta. Jokiu kontraceptiku nebuvau nadojusi. Pries menesi gine patare del sveikatos bedu ( didelio kraujavimo menesiniu metu) pabandyti KZ. Isidejau pirma menesiniu diena, prasirgau, bet po dvieju dienu vel prasidejo tepliojimas. KA DARYTI? Laukti? Ar dar buvo kam taip?
Atsakyti
Aš kažkada irgi bandžiau... man netiko, nes skausmas blauzdose atsirado sad.gif o ir MB kažkaip nelabai ...

Bet žinau, kad yra labai patenkintų...
Atsakyti
QUOTE(renkyte @ 2014 02 16, 12:04)
Sos mergaites!!!
Kz naudoju pirma karta. Jokiu kontraceptiku nebuvau nadojusi. Pries menesi gine patare del sveikatos bedu ( didelio kraujavimo menesiniu metu) pabandyti KZ. Isidejau pirma menesiniu diena, prasirgau, bet po dvieju dienu vel prasidejo tepliojimas. KA DARYTI? Laukti? Ar dar buvo kam taip?

Labas,

Man su pirmu žiedu tepliojo ištisą pirmą mėnesį. Bet įsidėjus antrąjį viskas liovėsi. Juk ir informaciniame lapelyje berods perspėja, kad gali tepti. Pati KŽ naudoju iki šiol, jau trejus metus - jokių problemų, uždegimų ar kitų nesklandumų, jokių pašalinių poveikių. Žodžiu, aš patenkinta smile.gif
Atsakyti