Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas, 5 dalis

QUOTE(Dzenete @ 2012 12 09, 07:11)
Merginos, o kad  bandėt pastoti po žiedi naudojimo. Po kiek laiko pavyko?

greitai, po dvieju menesiu.
Atsakyti
pas mane vėl problemos unsure.gif žiedas įdėtas devinta diena (šiaip naudoju jau apie pusę metų)bet pasibaigus mėnesinėm liko tepimas ir niekaip nesibaigia schmoll.gif Užkniso...kažin čia gli būt koks harmonų išsireguliavimas, o gal kažkas užaugo gimdoj?koks polipas ar cista...Gal kuriai nors buvo kas nors panašaus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinala @ 2012 12 16, 11:25)
pas mane vėl problemos unsure.gif žiedas įdėtas devinta diena (šiaip naudoju jau apie pusę metų)bet pasibaigus mėnesinėm liko tepimas ir niekaip nesibaigia schmoll.gif Užkniso...kažin čia gli būt koks harmonų išsireguliavimas, o gal kažkas užaugo gimdoj?koks polipas ar cista...Gal kuriai nors buvo kas nors panašaus? g.gif

Man su žiedu jokiu problemu nebuvo, bet su tabletėm tai visko teko patirti. Tai gal tiesiog tau ši priemonė netinka? gal turi prašyti, kad gydytoja išrašytų ką kitą
Atsakyti
Sveikos, mergeles. Man cia panasi beda kaip kristinalai.. zieda naudoju jau ilgai, apie 2 metus. Ketvirtadieni issiemiau zieda ir visada menesinez prasidedavo sekmadienio nakti. Siandien atsikeliu -nieko. Ziauriai parke ima, nzn ka daryt.. po kiek laiko logiskas butu nestumo testas, jei taip ir nepasirodys? Ar ketvirtadieni vel detis ta zieda, jei nepasirodys?
Dekui uz pasisakymus :4u
Atsakyti
QUOTE(*liu @ 2012 12 17, 10:48)
Sveikos, mergeles. Man cia panasi beda kaip kristinalai.. zieda naudoju jau ilgai, apie 2 metus. Ketvirtadieni issiemiau zieda ir visada menesinez prasidedavo sekmadienio nakti. Siandien atsikeliu -nieko. Ziauriai parke ima, nzn ka daryt.. po kiek laiko logiskas butu nestumo testas, jei taip ir nepasirodys? Ar ketvirtadieni vel detis ta zieda, jei nepasirodys?
Dekui uz pasisakymus :4u

kai man buvo tokia pat situacija kaip tau,(atėjo laikas dėtis kitą žiedą, o mm dar nepasirodė) tai pasiskambinau ginei. Liepė pasidaryt testą, jei neigiamas sakė nesukt galvos dėtis kitą žiedą. Bet man vos įsidėjus žiedą pasirodė mm.
Atsakyti
Sveiki,

Visai nusižioplinau ir KŽ išsiėmiau savaite per anksti doh.gif Susivokiau tik po paros (visai neseniai) - bandžiau skambinti žinomais ginekologių telefonais, niekur nepavyko gauti konsultacijos ką tokiai žioplai daryti... kur ten tokiu metu pavyks... blink.gif

Merginos, gal žinot ką daryti? Ar skubiai lėkti pirkti kito ir dar savaitę panešioti? Ar laukti mėnesinių? Ar reikia saugotis dabar ar bus kaip normalus mėnesinių tarpas? Gal kas buvot tokioj situacijoj ar nusimanot?

Prašau patarkite blush2.gif
Atsakyti
Labas,
Manau pasisaugok, po savaitės įsidėk vėl. Per šį laiką turėtum susirgt mėnesinėm. Truputį pasikeis tavo deinos, bet kiek žinau jas galima kartais koreguoti. Nemanau, kad apsimoka pirkt naują žiedą dėl savaitės ir kaži ar tai labai gerai būtų g.gif
p.s. Kai žiedą nešiojau taip nebuvo, bet buvo su tabletėm taip, ir ką, dariau pertrauką viskas buvo ok.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif aš KŽ naudoju jau seniai tiesa su pertraukomis, nes išnešiojau ir pagimdžiau tris vaikučius. Dabar toks vienas klausimas, ar buvo kuriai nors taip, kad pamiršote laiku ištraukti jį lauk, aš ištraukiau savaitę vėliau, kažkur radau, kad savaitė dar nieko. Tačiau įdomu, kaip yra iš tikrųjų g.gif Apskritai su juo pastojusių yra g.gif nes kiek ieškojau kažkada seniai, tai neradau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_witch_ @ 2013 01 22, 16:06)
Sveikos 4u.gif aš KŽ naudoju jau seniai tiesa su pertraukomis, nes išnešiojau ir pagimdžiau tris vaikučius. Dabar toks vienas klausimas, ar buvo kuriai nors taip, kad pamiršote laiku ištraukti jį lauk, aš ištraukiau savaitę vėliau, kažkur radau, kad savaitė dar nieko. Tačiau įdomu, kaip yra iš tikrųjų g.gif  Apskritai su juo pastojusių yra  g.gif nes kiek ieškojau kažkada seniai, tai neradau biggrin.gif

As kaip tik supratau, kad savaite ilgiau nesioju, kai pamaciau tepliojimus doh.gif kaip as taip apsiskaiciavau....... Idomu, kokia zala organizmui cia..
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2013 02 17, 01:02)
As kaip tik supratau, kad savaite ilgiau nesioju, kai pamaciau tepliojimus  doh.gif kaip as taip apsiskaiciavau....... Idomu, kokia zala organizmui cia..

zalos nera, as klausiau savo gines, ar galeciau nesiot savaite ilgiau, na lankstinuke raso, kad apsauga isliktu ir savaite ilgiau nesiojant, bet gine sake apsauga bus negarantuota g.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Kaip tik sekmadienį išsiėmiau savo pirmą KŽ. Šiaip viskas ok, bet likus savaitei iki išsiėmimo pradėjo teplioti ir vakarais truputį pykinti. Klausiau ginės - sakė viskas normalu, adaptacija gali trukti tris mėnesius. Šiaip labai patogu, kad kasdien nereikia galvoti. Vyras sunkiai adaptavosi, bet šiaip esu nusiteikusi toliau naudoti vien dėl savęs labiau. Nes jam kaip ir nėra skirtumo, o ir retai tai darom, kad būtų smile.gif
Keista buvo iš pradžių, bet dabar pagalvojus, tai labai gerai.
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2013 02 17, 00:02)
As kaip tik supratau, kad savaite ilgiau nesioju, kai pamaciau tepliojimus  doh.gif kaip as taip apsiskaiciavau....... Idomu, kokia zala organizmui cia..

viskas gerai apsauga pasiteisino ir su ta savaite ilgiau pranešiota cool.gif daugiau stengiuos taip nedaryt cool.gif

QUOTE(P.Sh. @ 2013 02 19, 21:21)
Sveikutės,
Kaip tik sekmadienį išsiėmiau savo pirmą KŽ. Šiaip viskas ok, bet likus savaitei iki išsiėmimo pradėjo teplioti ir vakarais truputį pykinti. Klausiau ginės - sakė viskas normalu, adaptacija gali trukti tris mėnesius. Šiaip labai patogu, kad kasdien nereikia galvoti. Vyras sunkiai adaptavosi, bet šiaip esu nusiteikusi toliau naudoti vien dėl savęs labiau. Nes jam kaip ir nėra skirtumo, o ir retai tai darom, kad būtų smile.gif
Keista buvo iš pradžių, bet dabar pagalvojus, tai labai gerai.

vyrai vis tiek jį jaučia rolleyes.gif mes išimam lauk, paskui atgal susidedu blush2.gif
Atsakyti