Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas, 5 dalis

QUOTE(kristinala @ 2012 10 02, 18:58)
po metų laiko pertraukos vėl grįžau prie kž. Bet įsidėjus man visą pirmą mėnesį teplioja. Penktadienį jau turėčiau jį išsiimti, o tepimas taip ir nesibaigė. kažin čia taip turi būt, kol adaptuosis?
Bus gražu, jei jis man netiks doh.gif o aš jų jau užsipirkau 3 mėnesiam į priekį. Beje, kas turit galimybę, tai KŽ pigiausiai eina įsigyti Lenkijoj. Perkant 3 vnt, pakuotę, vieneto kainą gausnais po 30 lt. thumbup.gif

tepliojo ir man kai pradejau naudoti po pirmo gimdymo mirksiukas.gif Paskui praėjo..

O kaip jis vadinasi Lenkijoj? Taip pat? ar tiesiog paduodi receptą ir viskas? Nes daug vaistų vadinasi panašiai, bet ne taip kaip pas mus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2012 10 05, 22:28)
tepliojo ir man kai pradejau naudoti po pirmo gimdymo  mirksiukas.gif Paskui praėjo..

O kaip jis vadinasi Lenkijoj? Taip pat? ar tiesiog paduodi receptą ir viskas? Nes daug vaistų vadinasi panašiai, bet ne taip kaip pas mus  unsure.gif

vadinasi lygiai taip pat, nors ten nereikia nieko sakyt, tiesiog paduodi receptą ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2012 10 01, 15:54)
Ar parduodą jį be recepto? Turėjau, bet jau senas ir neberandu  blush2.gif . Kai buvau pas ginę paskutinį kartą, pamiršau paprašyti kad naujai parašytų.

Kokius 3 metus pirkau jį be recepto Eurovaistinėje, niekad jokiu problemu nebuvo
Atsakyti
QUOTE(sniegal @ 2012 09 12, 16:55)
O kaip vyrai ar ji jaucia?

MB nebuvo patenkintas - jausdavo jį, keldavo diskomfortą, teko atsisakyt.
Atsakyti
O jeigu teplioja įsidėjus žiedą pirmą mėnesį, tai apsauga vistiek garantuota ar ne? g.gif
Atsakyti
SVEIKOS merginos. Reikia skubios konsultacijos.Gal kuriai buvo tokia situacija kaip man dabar. Zieda jau tureciau detis po savaites pertraukos siandien, bet menesines taip ir nepasirode.Nezinau ka daryt, ar vis tik ji detis ar dar laukti?Testa dariausi, rodo neigiama.Jei isidesiu zieda, tai ko gero sios mensines kaip ir dings,nebezinau ka ir galvoti
Atsakyti
QUOTE(kristinala @ 2012 11 09, 11:46)
SVEIKOS merginos. Reikia skubios konsultacijos.Gal kuriai buvo tokia situacija kaip man dabar. Zieda jau tureciau detis po savaites pertraukos siandien, bet menesines taip ir nepasirode.Nezinau ka daryt, ar vis tik ji detis ar dar laukti?Testa dariausi, rodo neigiama.Jei isidesiu zieda, tai ko gero sios mensines kaip ir dings,nebezinau ka ir galvoti

Zieda dekites kaip priklauso, man ir kaip jums, kas antra menesi pasirodo mm. Konsultavausi su savo ginekologe, sake nieko tokio, ziedas veikia jus kaip spirale (labai sumazeja arba isvis dingsta mm). Tai as jau gal metus taip, kartais buna mm, kartais nea, man tai netrukdo.
Atsakyti
Užmiršau vakar vakare įsidėt žiedą , įsidėjau tik ryte, ar galiu buti pastojusi, jei pries 4 dienas smileysex.gif
Atsakyti
QUOTE(dulyte @ 2012 11 20, 13:23)
Užmiršau vakar vakare įsidėt žiedą , įsidėjau tik ryte, ar galiu buti pastojusi, jei pries 4 dienas smileysex.gif

Paskaitykite instrukciją. Jei gerai pamenu , per vėlai įsidedat (daugiau nei 3val. per vėlai) tai ateinančias 7d reikia naudoti papildomas apsaugines priemones.
O atgaline data pastot negalėjot wink.gif

http://www.pasveik.l...i/nuvaring/9206

3.9 Ką daryti, jeigu pamiršote įsikišti naują makšties žiedą po pertraukos be žiedo
Jeigu pertrauka be žiedo buvo ilgesnė nei 7 dienos. Įsikiškite naują žiedą, kai tik prisiminsite. Kitas 7 dienas lytiškai santykiaudama naudokite papildomas kontraceptines priemones (pvz., prezervatyvą). Jeigu per pertrauką be žiedo lytiškai santykiavote, yra tikimybė, kad galite būti pastojusi. Tokiu atveju nedelsdama kreipkitės į gydytoją. Kuo ilgesnė pertrauka be žiedo, tuo didesnė tikimybė pastoti.
Atsakyti
QUOTE(Audrelija @ 2012 11 20, 21:41)
Paskaitykite instrukciją. Jei gerai pamenu , per vėlai įsidedat (daugiau nei 3val. per vėlai) tai ateinančias  7d reikia naudoti papildomas apsaugines priemones.
O atgaline data pastot negalėjot wink.gif
http://www.pasveik.l...i/nuvaring/9206

3.9 Ką daryti, jeigu pamiršote įsikišti naują makšties žiedą po pertraukos be žiedo
Jeigu pertrauka be žiedo buvo ilgesnė nei 7 dienos. Įsikiškite naują žiedą, kai tik prisiminsite. Kitas 7 dienas lytiškai santykiaudama naudokite papildomas kontraceptines priemones (pvz., prezervatyvą). Jeigu per pertrauką be žiedo lytiškai santykiavote, yra tikimybė, kad galite būti pastojusi. Tokiu atveju nedelsdama kreipkitės į gydytoją. Kuo ilgesnė pertrauka be žiedo, tuo didesnė tikimybė pastoti.

Tai va sita sakini perskaicius nesupratau kalba eina apie pertrauka be ziedo, tas 7 dienas, ar tas valandas, kai turejau isidet zieda, bet pamirsau.
Atsakyti
QUOTE(dulyte @ 2012 11 21, 13:40)
Tai va sita sakini perskaicius nesupratau kalba eina apie pertrauka be ziedo, tas 7 dienas, ar tas valandas, kai turejau isidet zieda, bet pamirsau.

turima omeny per 7 dienų pertrauką, tai tikimybė yra, nes spermiukai išgyvena iki kelių parų smile.gif
Atsakyti
Merginos, o kad bandėt pastoti po žiedi naudojimo. Po kiek laiko pavyko?
Atsakyti