Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas, 5 dalis

QUOTE(miyako @ 2012 08 15, 14:58)
Nepataikiau su atostogomis, ir gausis menesines per pati atostogu ikarsti... Galvoju, detis trecia zieda be pertraukos ar pakentet....

Na, kebli situacija... g.gif Aš irgi dėl atostogų pertraukos nedariau. Jeigu bent dvi dienos būtų be mm, tai nesidaryčiau pertraukos, bet jei visą atostogų laiką, tai turbūt surizikuočiau, nes sirgti mm per atostogas nekoks malonumas doh.gif
Atsakyti
Ne į temą, bet kad jau prakalbo lotuliukas.gif
Tos pačios kurios prieš kontraceptikus dažniausiai už skiepus, vaistus ir kitokią farmacją (konkrečiai niekam netaikoma), tai juokingai atrodo smile.gif

Nedėčiau žiedo, nes kaip supratau dėdama antrą pertraukos irgi nedarė. Nes trečias iš eilės be pertraukos. Ar ne taip supratau skaitydama? g.gif
Šiaip ar taip, aš bent jau nekvailiojau, atostogos neatostogos, suplanuotos kelionės ir pan dalykai dėjausi kaip ir priklauso, su visom pertraukom ir pan. Blogiau nebuvo. Man jos niekad nebuvo gausios, ilgos ar skausmingos, o su žiedu juo labiau turėtų būt trumpesnės.
Taip kad ir jums nepatariu taip elgtis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2012 08 17, 20:26)
Ne į temą, bet kad jau prakalbo lotuliukas.gif
Tos pačios kurios prieš kontraceptikus dažniausiai už skiepus, vaistus ir kitokią farmacją (konkrečiai niekam netaikoma), tai juokingai atrodo smile.gif

Nedėčiau žiedo, nes kaip supratau dėdama antrą pertraukos irgi nedarė. Nes trečias iš eilės be pertraukos. Ar ne taip supratau skaitydama? g.gif
Šiaip ar taip, aš bent jau nekvailiojau, atostogos neatostogos, suplanuotos kelionės ir pan dalykai dėjausi kaip ir priklauso, su visom pertraukom ir pan. Blogiau nebuvo. Man jos niekad nebuvo gausios, ilgos ar skausmingos, o su žiedu juo labiau turėtų būt trumpesnės.
Taip kad ir jums nepatariu taip elgtis. 4u.gif

Aciu, nejuokausiu su savo organizmu, padarysiu pertrauka kaip priklauso. Pati jau supratau, kad nesamoniu galiu prisidaryt smile.gif
Atsakyti
as kadangi tabletes pamirstu isgert tai ziedas man pats geriausias dalykas
ax.gif
Atsakyti
Labai gaila, bet turiu atsisakyti žiedo... Tai buvo geriausia mano išbandyta priemonė, bet kadangi mylimės 2-3 kartus į mėnesį (kas man labai nepatinka), tai tiesiog neapsimoka. schmoll.gif Penktadienį baigiau paskutinį ciklą su žiedu ir dabar lauksiu natūralių mm doh.gif Tikiuosi nesulauksiu tokių skausmų, kokie buvo po KT nutraukimo doh.gif
P.S. naudojau žiedą 15mėnesių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monkey-love: 20 rugpjūčio 2012 - 14:01
O kaip vyrai ar ji jaucia?
Atsakyti
Sveiki smile.gif Turiu tokia dilemą. Numečiau svorio nemažai dėl to (tikriausiai) sutriko ciklas. Praeitą mėn. mėnėsinių nebuvo (na nepavadinčiau bent jau to mėnesinėmis, nes "ale" sirgau 3 dienas ir tai tik vos vos patepliojo, šį mėn. sumąsčiau įsidėti žiedą (ankščiau jį esu naudojus, tiesiog dabar buvo pertrauka), tačiau mėnėsinės tokios pat. Įsidėjau žiedą 3 to "ale" kraujavimo - tepimo dieną, ir jos iškart baigėsi. Dabar dar manau kad reik pasissaugoti kaip instrukcijoje parašyta apie savaitę? Kaip manote?
Atsakyti
Ar parduodą jį be recepto? Turėjau, bet jau senas ir neberandu blush2.gif . Kai buvau pas ginę paskutinį kartą, pamiršau paprašyti kad naujai parašytų.
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2012 10 01, 15:54)
Ar parduodą jį be recepto? Turėjau, bet jau senas ir neberandu  blush2.gif . Kai buvau pas ginę paskutinį kartą, pamiršau paprašyti kad naujai parašytų.

kaip ir visu kontraceptiku turetu neparduoti be recepto
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2012 10 01, 16:09)
kaip ir visu kontraceptiku turetu neparduoti be recepto

žinau kad turėtų, bet kaip yra iš tiesų g.gif man labai sudėtinga patekti pas savo ginę, o po ilgos pertraukos norėčiau vėl pradėti naudoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2012 10 01, 16:11)
žinau kad turėtų, bet kaip yra iš tiesų  g.gif man labai sudėtinga patekti pas savo ginę, o po ilgos pertraukos norėčiau vėl pradėti naudoti ax.gif

nu tai sakau, pagal tvarka reikia recepto. o ar kazkokia vaistininke nusizengs tvarkai ir parduos be recepto, jum cia niekas neatsakys. Bandykit laime
Atsakyti
po metų laiko pertraukos vėl grįžau prie kž. Bet įsidėjus man visą pirmą mėnesį teplioja. Penktadienį jau turėčiau jį išsiimti, o tepimas taip ir nesibaigė. kažin čia taip turi būt, kol adaptuosis?
Bus gražu, jei jis man netiks doh.gif o aš jų jau užsipirkau 3 mėnesiam į priekį. Beje, kas turit galimybę, tai KŽ pigiausiai eina įsigyti Lenkijoj. Perkant 3 vnt, pakuotę, vieneto kainą gausnais po 30 lt. thumbup.gif
Atsakyti