Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas, 5 dalis

teko naudoti žiedą, naudojimo metu buvau visai petenkinta.. Tik tiek, kad mano ciklas reguliarumu nepasižymėjo, nutraukus žiedą išvis prastai buvo... Šiai šią priemonę rinkausi dėl santykinai mažesnio harmonų kiekio...
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Sužinojau neseniai, jog turiu gimdos kaklelio žaizdelę. Įdomu, ar galima žiedą naudoti? Gydytoja žino, kad naudoju, pati išrašo receptą, viskas kaip turi būti. Bet sužinojau neseniai, ir kažkaip nepagalvojau paklausti. Kitas vizitas gegužės 3 d. tai išsiklausinėsiu, bet vis tiek įdomu, gal kas žino kaip ten iš tikrųjų yra. ax.gif
Atsakyti
LABAS MERGYTĖS,
dar vieną žiedų valdovę priimsite? biggrin.gif
prieš lėlyčius naudojau žiedą, kažkaip tai blogai buvo tai gerai su juo, savyjautos prasme, silpnumai ir pan.bet nei svoris augo, nei tepliojo. Dabar po ilgooos pertraukos vėl įsidėjau gegužės mėnesį, pirmas pusantos sav. viskas gerai buvo, paskui ir iki dabar teplioja nemažai..tuoj ateis laikas pertrauką daryti, tykiuosi antrą mėnesį mažiau bus tų nesamonių ir greičiau viskas susitvarkys ax.gif šiaip patenkinta juo, patogu ir saugu..tik tiek kad tikrai valgyti norisi labiau blink.gif ir ypač šokoladinių visokių biesų kurių net nemėgau niekada..1.5kg per mėn.dasidėjo kaip niekur nieko, nors prieš tai krito svoris savaime.
Atsakyti
Aš svorio irgi priaugau nuo to laiko, kai pradėjau vartoti hormonus, bet klausimas ar tai nuo jų ar ne, nežinau biggrin.gif Žiedą naudoju metus laiko, rugsėjį planuoju mesti, kadangi nelabai apsimoka, mylimės retokai, o ir dar turiu žaizdelę. Be to, man jau ne niolika, ateitį planuojam kartu, todėl nebus baisu, jeigu pastočiau...

Tik labai bijau šalutinių poveikių po žiedo metimo... Po KT metimų tai siaubas buvo, labai skausmingos mm ir žiauriai išsireguliavęs ciklas.
Ar kam po žiedo taip pat buvo?
Aš tikiuosi, kad nebus, visgi mažai hormonų, gal ir šalutiniai poveikiai silpnesni bus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monkey-love: 07 birželio 2012 - 13:54
Sveikos, jungiuosi ir aš į Jūsų burį. Pirmą mėnesį naudoju KŽ - beveik visą laiką tepliojo tamsiai rudomis išskyromis. Paskutinėmis dienomis prieš išėmimą pradėjo rodytis ir kraujo, išėmiau laiku, ir vėl vis pasirodo kraujas (ne MM)...ar čia normalu, ar sunerimti?? MM per laisvą savaitę neprasideda ...(išėmus trečia diena)
Atsakyti
NS - man atrodo normalu..lyg ir anotacijoje taip ir rašo, kad nepriklausomai ar praseidea ar ne ta pertrauka turi būti išlaikyta..aš šnd išėmiau..lyg ir prasideda po biškį mmm..nors jau prieš tai porą dienų kraujavo stipriau nei patepliojimai tie 4u.gif laukiam kol susitvarkys viskas 4u.gif kantrybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara89 @ 2012 04 18, 14:16)
Radau ats.!  mirksiukas.gif
"Viską padarėte teisingai. Mėnesinių pobūdis įdėjus žiedą gali kiek pasikeisti ir jos gali būti visai negausios.

Tiesos dėlei, vartojant hormoninius kontraceptikus, mėnesinių išvis nebūna, nes nevyksta ovuliacija, o tai ką matot tėra gleivinės atsidalinimas, tai pseudo mmm, tikrų mėnesinių naudojant "hormonieną" nevyksta, nes nėra to, kas vyksta per kiekvienas normalias moters mėnesines - neapvaisinto kiaušinėlio pasišalinimo. Ir tas "susitvarkymas" tėra išorinė iliuzija, o realybė tokia, kad pavyko apgaut organizmą, tik va ar sveiko organizmo veiklos iškraipymas gali būt nerizikingas - tema verta atskiro rimto pamąstymo.
Žinau, kad čia jum bais "ne į temą" cool.gif , bet kad jau "ėjau pro šalį", paskaičiau, tai ir pasisakiau... Nes apie tai vis tik verta pamąstyti. Tik moterys apie tai mąstyti nelinkę - kai kalba apie maistą, vaistus, skiepus tai populiaru šaukt - pramonė, farmaciją, pelną daros, o šitu klausimu staiga užsimerkiama ir "nebematoma", mat tai "pagalba", kurgi ne, kaip tik padėt šitam versle labiausiai ir terūpi... atseit nieko tokio, nekenksmingi... Kurgi ne, tikrai nekenksmingas dalykas, kuris normalią sveiko organizmo veiklą iškraipo... Nekaltutis toks dalykiukas... angel.gif
Atsakyti
Hi, na visai "ne nekaltutis" ir nemanau kad viso moterys tokios jau neišmanėlės kaip čia pateikėte, ir tiki kontracepcijos šventumu lotuliukas.gif doh.gif tiesiog kas kaip gali tas taip ir saugosi. O kaip jūs siūlote saugotis neplanuoto neštumo? susilaikymu gal? biggrin.gif Po kiekvieno pasimylėjimo tikėtis nepastojimo stebuklo kažkaip manau labiau neatsakingas savo pačios ir vaikučių atžvilgiu cool.gif
Atsakyti
hi, negi geriau gimdyti neplanuotus vaikus(arba darytis abortus) nei vartoti hormonus? Juk visko būna, plyšta prezervatyvas, nusmunka ir dar kokių velnių... Geriau jau aš pagadinsiu truputį savo sveikatą, nei po to verksiu naktimis, kad vaiką neturiu už ką išlaikyti...
Be to, gyvenimas be sekso moteriai gali baigtis depresija, moksliškai įrodyta smile.gif Sekso metu išsiskiria endorfinai, kurie ne tik teikia malonumą, bet turi ir raminamąjį poveikį. Todėl stresinėse situacijose patartina mylėtis. Tuolabiau ne tik nuramina, bet ir skausmą malšina. Saugo nuo ligų, prailgina gyvenimą ir dar daug daug smile.gif Noriu būti normalia moterimi, o ne bumbakle, todėl mėgaujuosi lytiniu aktu ir kiek galima dažniau blush2.gif
Beje, jūs taip aprašėte mm, lyg jos būtų dirbtinos. Jos tikros, tiesiog be kiaušinėlio.
Atsakyti
Sveikos, merginos. Noriu paklausti, kiek kartu is eiles KZ galima naudoti be 7 dienu pertaukos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2012 08 15, 01:29)
Sveikos, merginos. Noriu paklausti, kiek kartu is eiles KZ galima naudoti be 7 dienu pertaukos? ax.gif

Geriau nepiktnaudžiauti.. Kaip su KŽ nežinau, bet kai vartojau KT, buvau vieną pertrauką praleidusi ir jau vidury antro ciklo pradėjo teplioti, nuėjus pas ginę, ji pasakė, kad geriau daugiau taip nedaryti.
Atsakyti
QUOTE(monkey-love @ 2012 08 15, 14:31)
Geriau nepiktnaudžiauti.. Kaip su KŽ nežinau, bet kai vartojau KT, buvau vieną pertrauką praleidusi ir jau vidury antro ciklo pradėjo teplioti, nuėjus pas ginę, ji pasakė, kad geriau daugiau taip nedaryti.

Nepataikiau su atostogomis, ir gausis menesines per pati atostogu ikarsti... Galvoju, detis trecia zieda be pertraukos ar pakentet....
Atsakyti