QUOTE(Linciukinas @ 2012 02 23, 14:48)
Supratau, ačiū. Pati atradau, kad perkant internetu www.vaistine.lt - Norfos ir Gintarines vaistines puslapis, ten kainuoja 48,15 Lt. Vadinasi taupant laiką verta ir į Eurovaistinę užsukti.
Dar gal galit paaiškinti: sakykim pradedi naudoti (pirmą kartą) ketvirtadienį (02.23), tada išsiimi po 3 savaičių, ketvirtadienį (03.15), mmm prasideda po 2-3 dienų (šeštadenį-sekmadienį), tai taip išeina kad ciklas sutrumpėja iki 23-25 dienų (nors standartiškai visada būdavo 28 d.). Tada vėl pradedi naudoti sekančios savaitės kevirtadienį (03.22), nepaisant kad dar nesibaigę mmm? Ar aš čia kažko nesuprantu?
Dar gal galit paaiškinti: sakykim pradedi naudoti (pirmą kartą) ketvirtadienį (02.23), tada išsiimi po 3 savaičių, ketvirtadienį (03.15), mmm prasideda po 2-3 dienų (šeštadenį-sekmadienį), tai taip išeina kad ciklas sutrumpėja iki 23-25 dienų (nors standartiškai visada būdavo 28 d.). Tada vėl pradedi naudoti sekančios savaitės kevirtadienį (03.22), nepaisant kad dar nesibaigę mmm? Ar aš čia kažko nesuprantu?
Viską gerai parašėte. Pirmas ciklas bus trumpesnis savaite laiko, kadangi žiedą įsidedat pirmą mm dieną, o po to, kai jau ištraukiate pertraukai, vėl prasideda mm, bet kai įsidėsit antrą žiedą, jau nebus mm. Įprastai naudojant žiedą kraujavimas sutrumpėja. Prieš naudojimą mano mm kartais net tęsėsi 6-7 dienas, dabar kai naudoju žiedą, jos būna 3-4 dienų ir prasideda 3 pertraukos dieną, tad kai įsidedu naują žiedą, mm jau būna pasibaigusios. Beje, iškarto perspėju, kad pirmą kart naudojant gali teplioti ilgą laiką. Tikrai neišsigąskite, taip pratinasi kūnas, man tepliavo dvi savaites. Sėkmės! Jei dar turit klausimų rašykite, bandysiu padėt