Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas, 5 dalis

Gal kartais žinot kurioj vaistinėj pigiausiai galim įsigyti šį žiedą?
Atsakyti
QUOTE(Linciukinas @ 2012 02 07, 19:15)
Gal kartais žinot kurioj vaistinėj pigiausiai galim įsigyti šį žiedą?

Aš perku Eurovaistinėje su kortele 48Lt su centais, be kortelės kažkur 50 su centais. Tai čia pigiausiai kur radau, jei kas žino kur dar pigiau, rašykite 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Perskaiciau visa temele, i rkazkaip labai tokio atvejo neradau kaip kad man yra, taip kad tikiuosi nepyksite jei pasikartosiu... rolleyes.gif

metus naudojau KT, o viena diena nusprendziau kad pakanka man kiekviena vakara galvoti apie tas KT ir naudotis tokia K, apie kuria nereika tiek daug galvoti.. nukeliavau pas gine ir nusprendem kad man reikia KZ.

Taigi... Menesiuka jau naudojau KZ. treciadieni t.y. pries 4 dienas as ji issiemiau ir MMM dar nea blink.gif blink.gif blink.gif niekad nera man to buve su KT, todel truputi issigandau.. kazkaip neramu, ar taip turi buti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigulike @ 2012 02 12, 22:08)
Sveikutes  4u.gif

Perskaiciau visa temele, i rkazkaip labai tokio atvejo neradau kaip kad man yra, taip kad tikiuosi nepyksite jei pasikartosiu... rolleyes.gif

metus naudojau KT, o viena diena nusprendziau kad pakanka man kiekviena vakara galvoti apie tas KT ir naudotis tokia K, apie kuria nereika tiek daug galvoti.. nukeliavau pas gine ir nusprendem kad man reikia KZ.

Taigi... Menesiuka jau naudojau KZ. treciadieni t.y. pries 4 dienas as ji issiemiau ir MMM dar nea  blink.gif  blink.gif  blink.gif  niekad nera man to buve su KT, todel truputi issigandau.. kazkaip neramu, ar taip turi buti...  ax.gif

labai normalu, man pvz mm buna tik po 6 dienu, pvz pirmadieni issiemu mmm sekmadieni
Atsakyti
QUOTE(monkey-love @ 2012 02 08, 14:39)
Aš perku Eurovaistinėje su kortele 48Lt su centais, be kortelės kažkur 50 su centais. Tai čia pigiausiai kur radau, jei kas žino kur dar pigiau, rašykite  4u.gif

Aš irgi tik Eurovaistinėje perku, kuomet dar duodavo įvairias nuolaidas ( Norfa, Camelija EuroV) tai tada pastebėjau, kad čia pigiausia, paskui nuolaidų nebeliko, bet vistiek nekeičiau vaistinės nes kiek pamenu Norfos vaistinėj buvo gal 10 lt brangiau, Camelijos kokiais 5lt. Mažos dažnai net neturi tokio dalyko.
Žieda naudoju jau 3 metai
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2012 02 14, 12:57)
Aš irgi tik Eurovaistinėje perku, kuomet dar duodavo įvairias nuolaidas ( Norfa, Camelija EuroV) tai tada pastebėjau, kad čia pigiausia, paskui nuolaidų nebeliko, bet vistiek nekeičiau vaistinės nes kiek pamenu  Norfos vaistinėj buvo gal 10 lt brangiau, Camelijos kokiais 5lt. Mažos dažnai net neturi tokio dalyko.
Žieda naudoju jau 3 metai

as pirkau camelioj, tai su nuolaidu kortele panasiai mokejau, tiksliai nepamenu smile.gif
Atsakyti
Sveikutes. Nezinau ar i tema pataikiau, bet klausimeli sumasciau toki idomu. Naudoju zieda jau du metus. Priaugo 6kg ir ne is vietos, nors aktyviai sportuoju. Isbandziau n dietu rezultatas nulinis. Padeda tik senos arbatele. Kadangi visos valomosios arbatos dazniausiai salina ir daug reikalingu elementu, man pasidare idomu kaip su kt? del tableciu tai viskas aisku, bet kt ziedu visi elementai eina tiesiai i krauja, taciau ar yra galimybe kad arbateles gali paplaut ir juos?
Atsakyti
QUOTE(Mendea @ 2012 02 21, 14:26)
Sveikutes. Nezinau ar i tema pataikiau, bet klausimeli sumasciau toki idomu. Naudoju zieda jau du metus. Priaugo 6kg ir ne is vietos, nors aktyviai sportuoju. Isbandziau n dietu rezultatas nulinis. Padeda tik senos arbatele. Kadangi visos valomosios arbatos dazniausiai salina ir daug reikalingu elementu, man pasidare idomu kaip su kt? del tableciu tai viskas aisku, bet kt ziedu visi elementai eina tiesiai i krauja, taciau ar yra galimybe kad arbateles gali paplaut ir juos?

Vaistai, dėl kurių poveikio gali sumažėti NuvaRing kontraceptinis veiksmingumas ar prasidėti nesavalaikis kraujavimas. Tokie yra vaistai, kuriais gydoma:

- epilepsija (pvz.: primidonas, fenitoinas, barbitūratai, karbamazepinas, okskarbamazepinas, topiramatas, felbamatas);

- tuberkuliozė (pvz., rifampicinas);

- ŽIV infekcija (pvz., ritonaviras);

- kitos užkrečiamosios ligos (pvz., antibiotikai, išskyrus amoksiliną ir doksacikliną, kurie tyrimų metu nemažino hormonų išsiskyrimo iš NuvaRing).

- Vaistažolių preparatai, kuriuose yra jonažolės, gali sutrikdyti NuvaRing poveikį. Jeigu rengiatės vartoti vaistažolių preparatų, kuriuose yra jonažolės, jau vartodama NuvaRing, pirmiausia turite pasitarti su gydytoju.

- NuvaRing gali sąveikauti ir su kitais vaistais, pvz., tais, kuriuose yra ciklosporino, ir antiepilepsiniu preparatu lamotriginu.

Kaip suprantu jūs geriate liekninamąją arbatėlę, kuri tik paleidžia vidurius, tai poveikis nesumažės, nebent tose preparatuose yra aukščiau paminėtų medžiagų. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monkey-love: 21 vasario 2012 - 15:56
QUOTE(monkey-love @ 2012 02 21, 15:55)
Vaistai, dėl kurių poveikio gali sumažėti NuvaRing kontraceptinis veiksmingumas ar prasidėti nesavalaikis kraujavimas. Tokie yra vaistai, kuriais gydoma:

-  epilepsija (pvz.: primidonas, fenitoinas, barbitūratai, karbamazepinas, okskarbamazepinas, topiramatas, felbamatas);

-  tuberkuliozė (pvz., rifampicinas);

-  ŽIV infekcija (pvz., ritonaviras);

-  kitos užkrečiamosios ligos (pvz., antibiotikai, išskyrus amoksiliną ir doksacikliną, kurie tyrimų metu nemažino hormonų išsiskyrimo iš NuvaRing).

-  Vaistažolių preparatai, kuriuose yra jonažolės, gali sutrikdyti NuvaRing poveikį. Jeigu rengiatės vartoti vaistažolių preparatų, kuriuose yra jonažolės, jau vartodama NuvaRing, pirmiausia turite pasitarti su gydytoju.

-  NuvaRing gali sąveikauti ir su kitais vaistais, pvz., tais, kuriuose yra ciklosporino, ir antiepilepsiniu preparatu lamotriginu.

Kaip suprantu jūs geriate liekninamąją arbatėlę, kuri tik paleidžia vidurius, tai poveikis nesumažės, nebent tose preparatuose yra aukščiau paminėtų medžiagų.  4u.gif

Dekui uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mendea @ 2012 02 21, 20:43)
Dekui uz atsakyma  smile.gif

nėr už ką 4u.gif
beje, aš irgi priaugau svorio kai pradėjau hormoninę kontracepciją vartoti. (vartojau KT dabar KŽ) Bet klausimas ar sustorėjau nuo hormonų ar nuo to, kad daugiau valgyt pradėjau lotuliukas.gif priaugau 4 kg, norėtųsi atsikratyti..
O sakot arbatėlė padeda? Gal galite plačiau kas tai per arbata, kiek kainuoja itt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(monkey-love @ 2012 02 21, 23:19)
nėr už ką  4u.gif
beje, aš irgi priaugau svorio kai pradėjau hormoninę kontracepciją vartoti. (vartojau KT dabar KŽ) Bet klausimas ar sustorėjau nuo hormonų ar nuo to, kad daugiau valgyt pradėjau  lotuliukas.gif priaugau 4 kg, norėtųsi atsikratyti..
O sakot arbatėlė padeda? Gal galite plačiau kas tai per arbata, kiek kainuoja itt? smile.gif

na as savo svorio padidejima sieju tik su hormonine kontracepcija, kadangi sporto ritmas nepakito, mityba taip pat, o maitinuosi sakyciau tikrai sveikai. Esu isbandzius ir dietu, pvz zymioji griukiu dieta... ne gramo nenukrito. Tuo tarpu laikesi ir drauge, kuri per savaite numete 5kg, bet ji nei kt nei kz nenaudoja. g.gif
Arbatele geriu dazniausiai su senos lapais. Taip pat esu isbandzius ir serija is Figura 1,2,3. kaip tik dbr geriu Figura1. Kaina berods apie 6lt vaistineje. Tik va beda tame, kad nusikracius situ 5-6kg... jie vel grizta doh.gif uzburtas ratas
Atsakyti
QUOTE(monkey-love @ 2012 02 08, 13:39)
Aš perku Eurovaistinėje su kortele 48Lt su centais, be kortelės kažkur 50 su centais. Tai čia pigiausiai kur radau, jei kas žino kur dar pigiau, rašykite  4u.gif

Supratau, ačiū. Pati atradau, kad perkant internetu www.vaistine.lt - Norfos ir Gintarines vaistines puslapis, ten kainuoja 48,15 Lt. Vadinasi taupant laiką verta ir į Eurovaistinę užsukti.
Dar gal galit paaiškinti: sakykim pradedi naudoti (pirmą kartą) ketvirtadienį (02.23), tada išsiimi po 3 savaičių, ketvirtadienį (03.15), mmm prasideda po 2-3 dienų (šeštadenį-sekmadienį), tai taip išeina kad ciklas sutrumpėja iki 23-25 dienų (nors standartiškai visada būdavo 28 d.). Tada vėl pradedi naudoti sekančios savaitės kevirtadienį (03.22), nepaisant kad dar nesibaigę mmm? Ar aš čia kažko nesuprantu?
Atsakyti