Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas, 5 dalis

QUOTE(angeliukas0902 @ 2011 11 21, 14:47)
O kontraceptinio pleistro nenori pabandyti? Irgi labai patogi priemonė, nereikia kasdien galvoti. Be to, naudojimas išorinis, todėl nedirgins tau šlapimo pūslės.

protingas patarimas. svarbiausia - išvengi kasdienio nerimo:)
Atsakyti
biggrin.gif gera tema ,as tai turejau juos viena menesi naudot ,pries pereinant prie kitu KT ,man tai jis nepatiko , schmoll.gif Nes po vienu ND jis liko ant mb daikciuko lotuliukas.gif
Atsakyti
Naudoju ir rekomenduoju. Yra teke pertraukas padaryti, bet viskas budavo kaip ir anksciau reguliariai ir laiku. Dabar po pertraukos vel naudoju, ir viskas gerai smile.gif
Pleistra esu naudojusi, labai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pumilija @ 2012 01 05, 13:49)
Naudoju ir rekomenduoju. Yra teke pertraukas padaryti, bet viskas budavo kaip ir anksciau reguliariai ir laiku. Dabar po pertraukos vel naudoju, ir viskas gerai smile.gif
Pleistra esu naudojusi, labai nepatiko  schmoll.gif

Naudoju jau kokius 4 men. ir patenkinta esu, pasalinio poveikio dar jokio nepastebejau. Tikiuos taip ir toliau, labai patogu, nes tableciu gerimas, tai pastovi itampa nepamirst.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justejan: 05 sausio 2012 - 13:25
Naudojau nepatiko ir vyras sake schmoll.gif
Atsakyti
NAUDOJAU IR AŠ, ir labai patiko, tik va po 9 mėnesių naudojimo užaugo gimdoj polipas, kurį operavo. Ginė sakė, kad netinka man tas žiedas, o atrodė viskas labai gerai g.gif dabar gydausi vaistais ir išbandysiu Mireną...
Atsakyti
QUOTE(♥mylimukai♥ @ 2012 01 05, 17:14)
Naudojau nepatiko ir vyras sake  schmoll.gif

Jeigu vyras jautė žiedą, tai galėjote jį išsiimti lyt. santykių metu smile.gif Mes taip visada darome, nes ir aš ir mano vaikinas žiedą jaučiame.
Papildyta:
QUOTE(pumilija @ 2012 01 05, 13:49)
Pleistra esu naudojusi, labai nepatiko  schmoll.gif

Norėjau paklausti ar mmm po KŽ nutraukimo pasidarė skausmingesnės? Ar turėjote kokių problemų? Nes po KT nutraukimo man prasidėjo dismenorėja ir teko gydytis vaistukais verysad.gif
Dabar bijau, kad su žiedu taip nebūtų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monkey-love: 08 sausio 2012 - 16:43
Man pasistojo toks klausimas??... kai kurios raso, kad lytinio akto metu issiima KZ, o tai po lytinio akto vel isidedate ta pati KZ? Kaip tuomet sterilumas???
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 01 16, 20:31)
Man pasistojo toks klausimas??... kai kurios raso, kad lytinio akto metu issiima KZ, o tai po lytinio akto vel isidedate ta pati KZ? Kaip tuomet sterilumas???

nors as taip nepraktikuoju, bet lapelyje rase kad galima issiimti ir NUPLOVUS isideti vel smile.gif
Atsakyti
Na stai,pasiskaiciau sie tiek,daug neigiamu atsiliepimu matau smile.gif Siandien isidejau pirma diena,ziuresime kaip seksis g.gif Buvau pries tai isideti spirales,na zinokit man tai buvo kazkoks kosmaras doh.gif bloga tuoj pat pasidare,ir pilva maude,ir kojas trauke nu v.z.....isejau vaistu pirkti,kuriuos israse ir karstis ismuse,silpna pasidare,iskart grizau atgal,kad isimtu blink.gif ziedo visiskai nejauciu,o kaip bus toliau matysime,nors ir galvos skausmo bijau,na tikekimes,kad viskas bus ok smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dincelis @ 2012 01 16, 20:31)

Parasyte,kad zieda galima issiimti,nuplauti po vandeniu ir atgal isideti,bet man tas metodas kazkoks labai jau itartinas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mmarisha @ 2012 01 21, 23:12)
Na stai,pasiskaiciau sie tiek,daug neigiamu atsiliepimu matau smile.gif Siandien isidejau pirma diena,ziuresime kaip seksis  g.gif  Buvau pries tai isideti spirales,na zinokit man tai buvo kazkoks kosmaras  doh.gif  bloga tuoj pat pasidare,ir pilva maude,ir kojas trauke nu v.z.....isejau vaistu pirkti,kuriuos israse ir karstis ismuse,silpna pasidare,iskart grizau atgal,kad isimtu  blink.gif ziedo visiskai nejauciu,o kaip bus toliau matysime,nors ir galvos skausmo bijau,na tikekimes,kad viskas bus ok smile.gif
Papildyta:

Parasyte,kad zieda galima issiimti,nuplauti po vandeniu ir atgal isideti,bet man tas metodas kazkoks labai jau itartinas  g.gif

o kas cia itartino, nesuprantu g.gif nuplauni po drungnu vandeniu ir vel isidedi, paprasta
Atsakyti
QUOTE(justejan @ 2012 01 22, 12:02)
o kas cia itartino, nesuprantu g.gif  nuplauni po drungnu vandeniu ir vel isidedi, paprasta

Paprasta viskas,kolkas nesnekesiu nes tik isidejau,o paskui galesiu pasidalinti savo nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti