sveikos reikia patarimo. Pavėlavau žiedą įsidėti 1,5h ar dabar reikia papildomai saugotis? knygelėje kažkaip nesuprantamai viskas parašyta
Manau dėl 1,5 h. tikrai nieko papildomai nereikia.Kad būtų pusantros paros, tada jau gal ir reiktų. Tiesiog įsidėti reikia tuo pačiu paros metu, jei rytais dedi tai rytais, jei vakaria tai vakaria.bent man taip sakė ginė, kai pradėjai naudot KŽ
ačiū labai už atsakymą
tiesiog lapelyje parašyta, kad reikia dėti tą pačią valandą ir nieko neužsiminta apie vėlavimą. Kai su tabletėm tai viskas aišku pavėlavai daugiau nei 12h- saugokis, o čia velnias žino
tiesiog lapelyje parašyta, kad reikia dėti tą pačią valandą ir nieko neužsiminta apie vėlavimą. Kai su tabletėm tai viskas aišku pavėlavai daugiau nei 12h- saugokis, o čia velnias žino
Kokios vaistinei dar KT ziedas pigiausias ?
QUOTE(kristynka* @ 2011 08 30, 23:42)
Kokios vaistinei dar KT ziedas pigiausias ?
nežinau kaip kitur bet aš moku 49 Lt Euro Vaistinėje. Jei kas žino kur pigiau - praneškite
QUOTE(laimyna @ 2011 07 09, 21:48)
naudoju kontaceptini zieda ir esu labai patenkinta. rekomenduoju ir kitoms. patogu naudoti. nereik gerti tableciu
Nelabai aiski man ta vieta, kad reikia po triju savaiciu issiimt ir laukt mm, tai kazkaip gaunas jog mm dazniau, net nei 28 dienos. Gal as ne taip suprantu, paaiskinkit naudojancios
na ciklas būna kaip ir turi būt normalus, nes išėmus žiedą kraujavimas prasideda ne iš karto, kartais po 5 o kartais ir po 7 dienų. tai ir gaunasi 28 dienos. O vėliau žiedą dedi bet kokiu atveju po išėmimo praėjus 7 dienom, nesvarbu kraujuoji ar ne. Man tai jis labai patiko, įsidedi ir pamiršti 3 savaites
QUOTE(kristinala @ 2011 09 05, 20:50)
na ciklas būna kaip ir turi būt normalus, nes išėmus žiedą kraujavimas prasideda ne iš karto, kartais po 5 o kartais ir po 7 dienų. tai ir gaunasi 28 dienos. O vėliau žiedą dedi bet kokiu atveju po išėmimo praėjus 7 dienom, nesvarbu kraujuoji ar ne. Man tai jis labai patiko, įsidedi ir pamiršti 3 savaites
ačiū už atsakymą
Kazkokios nesamones vyksta, pradejau vartoti zieda pies 11dienu..teplioja iki siol..o pries pora dienu baisiai pykino, maude pilva, prasidejo galvos skausai kurie tesiasi iki dabar..nezinau ka daryti ar nutraukti vartoti, ar kenteti ir tiketis kad tai baigsis??gal kazkas buvot susidure su tuo?
QUOTE(Emira @ 2011 09 07, 21:49)
Kazkokios nesamones vyksta, pradejau vartoti zieda pies 11dienu..teplioja iki siol..o pries pora dienu baisiai pykino, maude pilva, prasidejo galvos skausai kurie tesiasi iki dabar..nezinau ka daryti ar nutraukti vartoti, ar kenteti ir tiketis kad tai baigsis??gal kazkas buvot susidure su tuo?
Buvau, man visą mėnesį tepė, o su antru praėjo ir esu labai patenkinta P.S. Kadangi buvau irgi išsigandus, tai skambinaus savo ginekologei, ji nuramino, gal ir Jūs pabandykit?
smagu kam KŽ tinka. pabandžiau ir aš, nes nenoriu gerti tablečių. deja jis man netiko. galvos skausmas, be to, prasidėjo namlonūs pojūčiai ir intymioj vietelėj. sėkmės kam tinka;)
KŽ vartoju nepilnus metus, viskas buvo gerai, bet šįkart įsidėjus po eilinės 7 d. pertraukos jau visą savaitę teplioja, pykina, savijauta apskritai tokia, kad vos kojas velku.. Galvoju, ar čia šiaip koks rudeninis negalavimas, ar čia jau žiedas pradėjo nebetikti