man tai pirmą mėnesį buvo viskas lyg ir neblogai, bet va antrą tai visą mėnesį pratepliojo ir galvos skausmas buvo kasdien nežmoniškas. Dabar trečias mėnesis tai vėl lyg viskas normaliai, gal organizmas apsiprast baigia. Sako iki keturių mėnesių gali būt kol apsipranta, o jei vistiek kažkas darosi, tai netinka tada...
QUOTE(eduse31 @ 2011 04 22, 11:13)
Gal kas turite parduodti KŽ? Bendraukime per AŽ
Laba,ar dar tebeieskote KZ? Turiu
NUVARING pirkta Danijoj pakuotej 3 vnt galioja iki 2013 metu
vartoju zieda, esu patenkinta, nors visa menesi kraujavau. Bet kadangi spirales principas man yra nepriimtinas (mini abortas, taip teige ir mano ginekologe), o tabletes - nuolat nepamirsti reikia - tai ziedas manau verta bent isbandyti ir tureti siek tiek daugiau kantrybes
Papildyta:
gali po menesio dingti tepliojimas, neskubek nes tikrai patogu
Papildyta:
QUOTE(monkey-love @ 2011 05 23, 23:53)
žinau, bet nesiruošiu tiek kentėti... jei nepraeis kitą mėnesį, tai mesiu lauk
QUOTE(jancikas @ 2011 06 03, 20:57)
vartoju zieda, esu patenkinta, nors visa menesi kraujavau. Bet kadangi spirales principas man yra nepriimtinas (mini abortas, taip teige ir mano ginekologe), o tabletes - nuolat nepamirsti reikia - tai ziedas manau verta bent isbandyti ir tureti siek tiek daugiau kantrybes
Papildyta:
Papildyta:
Viskas super, po antro žiedo įsidėjimo dingo visi tepliojimai Kolkas esu labai patenkinta
Aš kai pirmą įsidėjau, tai visą mėnesį tepliojo, po to praėjo, o kai padariau pertrauką tai nekas buvo, nes vėl viskas iš naujo, mėnesį sirgau ir dar skausmas grįžo
QUOTE(dziunka @ 2011 05 24, 15:00)
Laba,ar dar tebeieskote KZ? Turiu
dar tebeturiu
QUOTE(laimyna @ 2011 07 09, 21:48)
naudoju kontaceptini zieda ir esu labai patenkinta. rekomenduoju ir kitoms. patogu naudoti. nereik gerti tableciu
Visiskai jokio salutinio poveikio? nei nuotaiku kaitu, nei seksualinio potraukio sumazejimo ar siaip kokiu bedu?
QUOTE(jancikas @ 2011 06 03, 21:57)
Kiek zinau, tai mini aborto principas yra tik su varine spirale, ne su hormonine, kuri neabejotinai uz varine yra geresne.
Vartojau zieda. Netiko, nes labai skaudedavo galva. Ruosiuosi kada ateity pereiti prie spirales. Drauges, naudojancios hormonine spirale Mirena, patenkintos ir po 5m. naudojimo vel dedasi
Sveikutes sory neperskaiciau visos temeles, bet ar yra kam buve, kad nustojus naudoti zieda sutrinka ciklas, jau veluoju susirgti 3 dienas, nervuojuosi biski, planuojam seimos pagausejima, tik nesitikejau, kad po pirmo menesiuko nenaudojimo
dažnai sutrinka po KŽ nutraukimo mm, bet dar greičiau galima pastot nutraukus vartojimą, bent jau man taip aiškino ginė. Beje, kai mes pradėjom planuot nėštumą, taip pat pastojau patį pirmą mėnesį vos nutraukiau KŽ