Noreciau suzinot tos kurios senai naudojat kontraceptiny KZ pvz iskrito ir nepastebejau visa diena,poto ysidejau ar jis veikia toliau ar jau laugti kito men ir detis nauja?santikiu po iskritimo nebebuvo,geriau suzinoti is jusu nes man ta knygute mazai ka sako
QUOTE(DOLRIN @ 2011 05 06, 23:34)
Noreciau suzinot tos kurios senai naudojat kontraceptiny KZ pvz iskrito ir nepastebejau visa diena,poto ysidejau ar jis veikia toliau ar jau laugti kito men ir detis nauja?santikiu po iskritimo nebebuvo,geriau suzinoti is jusu nes man ta knygute mazai ka sako
Man buvo syki iskrites( taciau tada turejau problemas su viduriais, ir pameciau toalete ). Deje, pastebejau tik vakare . Tad as nusprendziau, nes perskaicius knygele taip supratau, palaukti menes., o jos prasidejo, kaip ir iprastai issiemus. Ir tik tada, pirma diena menes. as isidejau nauja KZ. Mano patirtis yra tokia per 5 metus
QUOTE(eduse31 @ 2011 05 07, 10:12)
Man buvo syki iskrites( taciau tada turejau problemas su viduriais, ir pameciau toalete ). Deje, pastebejau tik vakare . Tad as nusprendziau, nes perskaicius knygele taip supratau, palaukti menes., o jos prasidejo, kaip ir iprastai issiemus. Ir tik tada, pirma diena menes. as isidejau nauja KZ. Mano patirtis yra tokia per 5 metus
tai taip iseina jau jis nebeveiksmingas mest lauk
Labai noriu jūsų paprašyti pagalbos: gal kas turite senąja NUVATIME versiją? Nes su ta nauja niekaip nesusitariu, briedas kažkoks. Sena versija buvo geresnė, bet nebeturiu jos instaliacinių kompe. Gal kas turite užsilikusius instaliacinius tos senos NUVATIME?
Sveikutės. Aš irgi pradėjau naudoti žiedą, naudoju 9 dieną ir vis dar tepia.. ir taip sakyčiau nemažai, keičiu įklotėlį kas kelias valandas... Labai nusibodo
Bet žinau, kad tai normalu, dar palauksiu...
Tačiau buvau jį išsiėmusi ir pastebėjau, jog jis pageltonavęs ir ne apvalus, o ovalus (turbūt sienelės stipriai prispaudusios). Ar viskas tvarkoje, ar čia taip turi būti?
Tačiau buvau jį išsiėmusi ir pastebėjau, jog jis pageltonavęs ir ne apvalus, o ovalus (turbūt sienelės stipriai prispaudusios). Ar viskas tvarkoje, ar čia taip turi būti?
QUOTE(monkey-love @ 2011 05 13, 16:35)
Sveikutės. Aš irgi pradėjau naudoti žiedą, naudoju 9 dieną ir vis dar tepia.. ir taip sakyčiau nemažai, keičiu įklotėlį kas kelias valandas... Labai nusibodo
Na va, dėl formos jau išsiaiškinau, kad viskas okey. Dabar jau 20 diena kai naudoju žiedą, poryt pertrauka, o man vis dar tepia...
Jau nebegaliu, tiek diskomforto man pačiai ir vaikinui, nes negalime normaliai pasimylėti
Gal man žiedas per silpnas? Kiek laiko Jums tepliojo?
Gali teplioti iki 3mėn
QUOTE(AuksoPieva @ 2011 05 23, 21:23)
Gali teplioti iki 3mėn
žinau, bet nesiruošiu tiek kentėti... jei nepraeis kitą mėnesį, tai mesiu lauk
man pradėjus naudoti visai netepliojo
QUOTE(Rose Prick @ 2011 05 23, 23:57)
man pradėjus naudoti visai netepliojo
ech, pavydžiu
O prieš žiedą ar naudojote kokią nors horm. kontracepciją?
Nes aš 2 metus naudojau tabletes ir dėl to galvoju, kad žiedas man per silpnas, nes su tabletem irgi tepliojo, bet trumpiau
Na, laukiu kito žiedo ir žiūrėsim kaip bus
prieš tai ~ 2 metus kontraceptines tabletes naudojau
QUOTE(monkey-love @ 2011 05 23, 20:32)
Na va, dėl formos jau išsiaiškinau, kad viskas okey. Dabar jau 20 diena kai naudoju žiedą, poryt pertrauka, o man vis dar tepia...
Jau nebegaliu, tiek diskomforto man pačiai ir vaikinui, nes negalime normaliai pasimylėti
man ir visa men kaip ysidejau tepliojo,jau ir uzknisdavo,vaiksciot su paketu nes jau yklotai buvo per silpni dar pertrauka bet nezinau ka cia daryti praejo ir krutis skaudet ir galva,jau atrodo viskas tvarkoj,nu bet tas tepliojimas