Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas, 5 dalis

As dariau paprasciau: isidedu pvz pirmadieni, o issimu lygiai po triju savaiciu pirmadieni. Pabunu savaite be jo ir pirmadieni vel isidedu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AuksoPieva @ 2011 04 23, 10:44)
As dariau paprasciau: isidedu pvz pirmadieni, o issimu lygiai po triju savaiciu pirmadieni. Pabunu savaite be jo ir pirmadieni vel isidedu ax.gif

tai ir as taip supratau smile.gif kad isidedi 7-ta diena, t.y. visada isidedi ir issimi ta pacia savaites diena smile.gif
Atsakyti
Butent drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(inkognita_ @ 2011 04 23, 11:01)
tai ir as taip supratau smile.gif kad isidedi 7-ta diena, t.y. visada isidedi ir issimi ta pacia savaites diena smile.gif

Aha, cia as susibalamutinau nuo KT nusiziurejau doh.gif

Tiesa, greiciausiai mesiu ir KZ, nera blogai, bet galetu buti ir geriau - noras meilei dingsta doh.gif ir kas menesi vis labiau ir pastebejau, kad randas vis daugiau baltu isskyru, kas man nepatinka. Pereisim prie prezervatyvu doh.gif ir... vaiku gamybos biggrin.gif
Atsakyti
Gaila, kad KZ svetaine vis dar atnaujinama ax.gif
Gal kuri prisimenat KZ veiksminguma?

Velnias, taip saziningai naudoju, o dabar neramu. Kovo men viskas normaliai, o balandi mm vos vos, ir velavo 1diena, nei visada ir tokios silpnos, kaip niekad doh.gif Bet kaip priklauso isivedziau nauja zieda po mm ax.gif o dabar toks negeras jausmas- tai silpna, tai galva svaigsta, tai papykina ir pilvas kazkoks neramus doh.gif
Neisivaizduoju ar su KZ testas ka nors rodys ar net gadint neverta g.gif

Nebutu tragedija nestuke.gif , bet su KZ nesinori juokaut...... blush2.gif
Atsakyti
Naudojau zieda 5 menesius, is pradziu buvau labai patinkinta, isidejus zieda nei tepliojo, nei ka skaudejo, menesines tris dienos buvo, tik isimdavau ji pries mylintis, nes jauciau diskomforta, bet man tai netrukde ax.gif zodziu viskas super , isskyrus viena labai svarbu dalyka doh.gif noras myletis dingo VISISKAI unsure.gif net minciu apie seksa ner, vyras vargsas kencia doh.gif mesiu lauk as ta zieda...bet mane visi kontraceptikai taip veikia verysad.gif
tokia mano patirtis su KZ 4u.gif
Atsakyti
As ir pradejau naudoti KZ nezinau ar cia ysitikinimas tiktai bet is pradziu buvau labai nervuota,galva svaigo dabar susideliojo viskas y savo vietas,nors dar tik pora savaiciu naudoju,labai daug skaiciau apie jo veiksminguma tai daugiausiai apie KZ atsiliepimai ax.gif
Atsakyti
Nu o as metu KZ lauk. Viskas buvo gerai, idealiai tiko, tik per pusmeti taip isplonejo gleivine gimdos, kad..... gine pasake, kad jei yra slaptu minciu dar ateity (kokioj ateity?? metai spaudzia lotuliukas.gif mikliai reikia lotuliukas.gif ) turet maziuka, tai reikia KZ mest lauk. Nes po to ilgai ir nobodziai teks gleivine atstatinet, o su amzium tai bus sudetinga ir t.t. bla-bla-bla, zodziu trauksiu ji lauk penktadieni 4u.gif
O MB kaip tik svaigsta apie maziuka, baigia ir ane tuo svaigimu apkrest. Praktiskai jau pasirasiau wub.gif tik nezinau ka mano paaugliai pasakys doh.gif tai vat, bandysim gyvent be ziedo, bet kad viskas nebutu labai staigiai, kad organizmas atsistatytu naudosim patentex arba pharmatex. O gal ir pavyks???? wub.gif

Tiesa, dar turiu nusipirkusi 1 KZ, galiu perleist Vilnietei. Tik knygutes nera blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2011 05 04, 07:09)
Nu o as metu KZ  lauk. Viskas buvo gerai, idealiai tiko, tik per pusmeti taip isplonejo gleivine gimdos, kad..... gine pasake, kad jei yra slaptu minciu dar ateity (kokioj ateity?? metai spaudzia  lotuliukas.gif  mikliai reikia lotuliukas.gif ) turet maziuka, tai reikia KZ mest lauk. Nes po to ilgai ir nobodziai teks gleivine atstatinet, o su amzium tai bus sudetinga ir t.t. bla-bla-bla, zodziu trauksiu ji lauk penktadieni 4u.gif
O MB kaip tik svaigsta apie maziuka, baigia ir ane tuo svaigimu apkrest. Praktiskai jau pasirasiau wub.gif  tik nezinau ka mano paaugliai pasakys  doh.gif tai  vat, bandysim gyvent be ziedo, bet kad viskas nebutu labai staigiai, kad organizmas atsistatytu naudosim patentex arba pharmatex. O gal ir pavyks???? wub.gif

Tiesa, dar turiu nusipirkusi 1 KZ, galiu perleist Vilnietei. Tik knygutes nera blush2.gif

o kiek laiko naudojai KZ g.gif ar buvo koks salutinis poveikis?as pakolkas vaiku nenoriu tai nusprendziau naudot butent KZ
Atsakyti
QUOTE(DOLRIN @ 2011 05 04, 08:28)
o kiek laiko naudojai KZ g.gif ar buvo koks salutinis poveikis?as pakolkas vaiku nenoriu tai nusprendziau naudot butent KZ

Naudojau tik apie pusmeti g.gif viskas buvo gerai iki sio menesio. Prasidejo siaubingas pykinimas, pilvo skausmai, krutines skausmas ir jautrumas. Jau jau pradejau galvot kad laukiuosi su ziedu doh.gif nuejau pas ginekologe, ta paziurejus nestumo nerado thumbup.gif bet gimdos gleivine labai isplonejo per tuos kelis menesius. Sako siaip KZ gali naudot be pertraukos 1,5 metu, o man isplonejo labai labai per kelis menesius. Zodziu pasake, jei yra slaptu minciu apie pastojima (o tokiu yra), tai jei dar panaudosiu kuri laika, reiks labai labai ilgai laukt kol viskas atsistatys. Bet kaip supratau cia individuali reakcija.
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2011 05 04, 06:09)
Nu o as metu KZ  lauk. Viskas buvo gerai, idealiai tiko, tik per pusmeti taip isplonejo gleivine gimdos, kad..... gine pasake, kad jei yra slaptu minciu dar ateity (kokioj ateity?? metai spaudzia  lotuliukas.gif  mikliai reikia lotuliukas.gif ) turet maziuka, tai reikia KZ mest lauk. Nes po to ilgai ir nobodziai teks gleivine atstatinet, o su amzium tai bus sudetinga ir t.t. bla-bla-bla, zodziu trauksiu ji lauk penktadieni 4u.gif
O MB kaip tik svaigsta apie maziuka, baigia ir ane tuo svaigimu apkrest. Praktiskai jau pasirasiau wub.gif  tik nezinau ka mano paaugliai pasakys  doh.gif tai  vat, bandysim gyvent be ziedo, bet kad viskas nebutu labai staigiai, kad organizmas atsistatytu naudosim patentex arba pharmatex. O gal ir pavyks???? wub.gif

gimdos gleivinės išplonėjimas , kaip tu sakai, tai yra kad ji mažai priveši dėl harmonų naudojimo, t.y. ir mėnesinės būna labai jau negausios.O tik nutraukus naudot KŽ manau labai greit tai atsistatys. O kai gimdos gleivinė plona, tai sunkiau įsitvirtina spermiukai joje, todėl ir sunkiau pastoti...Bent jau man taip išaiškino ginė. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinala @ 2011 05 04, 14:42)
gimdos gleivinės išplonėjimas , kaip tu sakai, tai yra kad ji mažai priveši dėl harmonų naudojimo, t.y. ir mėnesinės būna labai jau negausios.O tik nutraukus naudot KŽ manau labai greit tai atsistatys. O kai gimdos gleivinė plona, tai sunkiau įsitvirtina spermiukai joje, todėl ir sunkiau pastoti...Bent jau man taip išaiškino ginė. smile.gif

Padare echoskopija, ji ziauriai isplonejusi. Labai labai. Ir gines manynu, ji neatsistatyts labai staigiai. Na nesvarbu. Bet su KZ nepastojama ne del gleivines plonumo, o todel kad jo pastovus hormonai neleidzia subrest kiausialastems mirksiukas.gif
Atsakyti