jeigu ankciau turejote bedu su skydliauke, gal Jums gydytojas isvis neturejo leisti naudoti ziedo
Deja ir man buvo bedu su ziedu prasidejo nuotaiku svyravimas, smarkiai sumazejo lytinis potraukis, o blogiausia, kad buvo maksties uzdegimas.. velniskai skaudedavo po mylejimosi, kai eidavau sisioti perstedavo lytines lupas nustojau ji nudoti, viskas is karto susitvarke tik nezinau kuo geriau ji pakeisti
QUOTE(AuksoPieva @ 2011 04 14, 17:09)
Deja ir man buvo bedu su ziedu prasidejo nuotaiku svyravimas, smarkiai sumazejo lytinis potraukis, o blogiausia, kad buvo maksties uzdegimas.. velniskai skaudedavo po mylejimosi, kai eidavau sisioti perstedavo lytines lupas nustojau ji nudoti, viskas is karto susitvarke tik nezinau kuo geriau ji pakeisti
Čia manau kiekvienai reikia atrasti tai kas tinka, tik aišku gaila kad kartais reikia daug tų priemonių išbandyti. Aš pati tai su tabletėmis vargau, visokių nesamonių būdavo. Galiausiai pabandžiau žiedą, 2 metai man kaip ir viskas gerai. Na gal pritarsiu dėl sumažėjusio potraukio mylėtis (bet kažkaip tik paskaičius komentarus čia kažkada pagalvojau kad tai turi įtakos). Kažkaip tobulo visoms tinkančio vaisto nėra manau ir nebus
QUOTE(Dzenete @ 2011 04 16, 17:22)
Čia manau kiekvienai reikia atrasti tai kas tinka, tik aišku gaila kad kartais reikia daug tų priemonių išbandyti. Aš pati tai su tabletėmis vargau, visokių nesamonių būdavo. Galiausiai pabandžiau žiedą, 2 metai man kaip ir viskas gerai. Na gal pritarsiu dėl sumažėjusio potraukio mylėtis (bet kažkaip tik paskaičius komentarus čia kažkada pagalvojau kad tai turi įtakos). Kažkaip tobulo visoms tinkančio vaisto nėra manau ir nebus
Pritriu dar nenusprendziau, ar keisti i kita kontraceptine priemone (siuo metu nenaudoju jokiu kontraceptiku) ar vel pradeti naudoti kz. Man jis atrodo priimtiniausias variantas juk nuo daugumos sumazja libido ir nuotaikos keiciasi? o jei vel atsiras maksties problemu, tai vaistai pades... bet vienas vargas
QUOTE(Lina.n @ 2011 04 18, 17:53)
As taip pat naudojau KZ keleta menesiu. Jokiu nesklandumu nepajutau, bet MB buvo juo nepatenkintas Jis man vis sakydavo, kad mylejimosi metu jam dirgina, bruzina ir tt. Teko atsisakyt sios priemones
Taigi išsiimti gali. 3 valandoms per para. Kažkada vyro klausiau sakė jam lyg ir nieko tai daugiau net nesiteiravau, mes kankinamės pačios visoki Š.. į save kišdamos, nenumirs ir jie...
QUOTE(Lina.n @ 2011 04 18, 17:53)
As taip pat naudojau KZ keleta menesiu. Jokiu nesklandumu nepajutau, bet MB buvo juo nepatenkintas Jis man vis sakydavo, kad mylejimosi metu jam dirgina, bruzina ir tt. Teko atsisakyt sios priemones
maniškiui nieko, bet man pačiai kažkaip nelabai, tai aš išsiimu
aš KŽ naudoju antrą mėnesį. Pirmą buvo lyg ir viskas gerai,net apsidžiaugiau, kad radau tai kas man tinka, bet va antrą mėnesį jau dvi savaitės nesibaigia tepliojimas ir galvos skausmas. gal čia šalutinis poveikis? Gal kuriai irgi panašiai buvo?
QUOTE(kristinala @ 2011 04 19, 08:52)
aš KŽ naudoju antrą mėnesį. Pirmą buvo lyg ir viskas gerai,net apsidžiaugiau, kad radau tai kas man tinka, bet va antrą mėnesį jau dvi savaitės nesibaigia tepliojimas ir galvos skausmas. gal čia šalutinis poveikis? Gal kuriai irgi panašiai buvo?
Man buvo atsiradęs galvos skausmas, toks žiaurus migreninis, trukęs beveik mėnesį kas kelias dienas, bet tfu tfu tfu du mėnesiai nėra. Tiesą sakant, tik dabar susimąsčiau kad galėjo būti nuo KŽ, viską tada suverčiau netinkamam maistui. KŽ naudoju šeštą mėnesį. O teplioti pradeda porą dienų prieš mėnesines.
QUOTE(kristinala @ 2011 04 19, 09:52)
jusu organizmas ir hormonai dabar ieina i kita ritma..todel ir tepliojimas, ir galvos skausmas yra normalu..kol kas..3 pirmus menesius.
o paskui jau turi viskas buti ok, bet pvz man galvos skausmas nesibaige ir as nustojau vartoti kz.
ačiū merginos, paguodėt, lauksiu dar gal organizmas apsipras, nes jokios kT netinka, o nenaudot negaliu vien dėl savo sutrikusio ciklo
sveikos gal kuri turit patirties su KŽ ir baseinu praeitą savaitę teko ilgokai mirkti vandenyje, taip pat pirtyse buvau, ir žinoma tik po visko pagalvojau ar su KŽ galima tai daryti? kažin apsauga nenukenčia info lapelyje apie tai parašyta neradau