Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas, 5 dalis

QUOTE(padruzhke @ 2011 01 04, 20:57)
KZ naudojau 4m. liuksiska priemone, pradzioja panikuodavau, kad iskris arba galvodavau, kad vis tiek pastosiu  smile.gif  dabar dariau 4men pertrauka, bet meile su lateksu neimanoma  doh.gif  tai nzn db ka daryti ar dar bandyti galinetis su lateksu ar jau detis zieda g.gif

O koks tikslas tokios pertraukos? Kiek pamenu, zieda galima istisai nesioti, ar as klystu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanelle @ 2011 02 03, 18:39)
O koks tikslas tokios pertraukos? Kiek pamenu, zieda galima istisai nesioti, ar as klystu?  g.gif

doh.gif

Žiedą reikia įdėti į makštį tik vieną kartą per mėnesį. Makštyje žiedas bus tris savaites. Visą šį laikotarpį kontracepcijos priemonė nuolat išskirs ypač mažą moteriškų lytinių hormonų kiekį ir taip apsaugos Tave nuo nepageidaujamo nėštumo.

Po 21 dienos žiedą reikia paprasčiausiai ištraukti iš makšties. Išėmus žiedą per 7 dienas įvyks mėnesinės (kraujavimas). Po šios pertraukos reikia įsidėti naują žiedą.

Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2011 02 04, 09:02)
doh.gif
Žiedą reikia įdėti į makštį tik vieną kartą per mėnesį. Makštyje žiedas bus tris savaites. Visą šį laikotarpį kontracepcijos priemonė nuolat išskirs ypač mažą moteriškų lytinių hormonų kiekį ir taip apsaugos Tave nuo nepageidaujamo nėštumo.

Po 21 dienos žiedą reikia paprasčiausiai ištraukti iš makšties. Išėmus žiedą per 7 dienas įvyks mėnesinės (kraujavimas). Po šios pertraukos reikia įsidėti naują žiedą.

Jus ne taip supratote smile.gif
Pries tai buvo pasisakymas apie 4 men pertrauka. Tai domiuosi, kas kiek metu daro pertraukas? Ar isvis jos reikalingos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanelle @ 2011 02 04, 12:07)
Jus ne taip supratote smile.gif
Pries tai buvo pasisakymas apie 4 men pertrauka. Tai domiuosi, kas kiek metu daro pertraukas? Ar isvis jos reikalingos? smile.gif

atsiprasau ax.gif

su ginekologe kai kalbejau pertraukos nereikia, kaip nesiilsim nuo kontarceptiku spiraliu ir pan, jei tinka tai tikrai pertrauku nereikia
Atsakyti
Aš taipogi pirmąjį kartą naudoju KŽ, nerimas truputį yra, nes po įsidėjimo visą laiką teplioja, tai krauju tai šokoladinėmis išskyromis... tai sukelia diskomfortą... niežulys atsirado, išbėrimų pilvo srityje, skausmai kairėje lyt lūpų pusėje, gal tiesiog galvoju, kad svetimkūnio organizmas neprisileidžia. Na, gal būt palauksiu antrojo naudojimo ciklo ir gal viskas susitvarkys...
Atsakyti
Gal kas turite parduoti KZ? Lauksiu pasiulymu i AZ.
Atsakyti
QUOTE(Irmeishn @ 2010 12 28, 17:05)
O imanoma be recepto gauti?

na as nuejau i vaistine ir nusipirkau, nei recepto reikejo nei ka...
Atsakyti
Patarkit merginos...Pirmą mėnesį panaudojau KŽ ir dabar 7 dienų pertrauka per kurią turi prasidėti mm, tačiau jau ryt reikėtų vėl dėtis žiedą, o mm vis nėra, tik vos vos tepliot pradėjo. schmoll.gif Tai dabar man bet kokiu atveju dėtis žiedą, ar reiktų palaukt kol prasidės mm ir tada įsidėt? unsure.gif O gal pirma pasidaryt nėštumo testą? Nebežinau ką daryt...
Atsakyti
QUOTE(kristinala @ 2011 04 05, 18:58)
Patarkit merginos...Pirmą mėnesį panaudojau KŽ ir dabar 7 dienų pertrauka per kurią turi prasidėti mm, tačiau jau ryt reikėtų vėl dėtis žiedą, o mm vis nėra, tik vos vos tepliot pradėjo.  schmoll.gif Tai dabar man bet kokiu atveju dėtis žiedą, ar reiktų palaukt kol prasidės mm ir tada įsidėt? unsure.gif O gal pirma pasidaryt nėštumo testą? Nebežinau ką daryt...

Gali pasidaryti testa - atsarga gedos nedaro. Man pirmos menesines su KZ irgi buvo itin negausios irgi tik tepliojo.
Atsakyti
QUOTE(kristinala @ 2011 04 05, 18:58)
Patarkit merginos...Pirmą mėnesį panaudojau KŽ ir dabar 7 dienų pertrauka per kurią turi prasidėti mm, tačiau jau ryt reikėtų vėl dėtis žiedą, o mm vis nėra, tik vos vos tepliot pradėjo.  schmoll.gif Tai dabar man bet kokiu atveju dėtis žiedą, ar reiktų palaukt kol prasidės mm ir tada įsidėt? unsure.gif O gal pirma pasidaryt nėštumo testą? Nebežinau ką daryt...

Pasidarykit nestumo testa ir dekites vel KZ. Kartais issireguliuoja ciklas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AuksoPieva @ 2011 04 06, 12:37)
Pasidarykit nestumo testa ir dekites vel KZ. Kartais issireguliuoja ciklas ax.gif

butinai testa pasidarykite.
pirmosios mmm tikrai nei siokios, nei tokios, tad nereiktu del to pergyventi smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Siek tiek paskaitinejau ka rasote ir nusprendziau pati papasakoti kaip naudojau kontraceptini zieda. Zodziu man ji israse ( ne LT), dave 3 vienetus, pirma naudojant beveik visa laika , t.y. 3 savaites tepliojo, padarius savaites pertrauka buvo labai negausios mmm. Su antru ziedu viskas susinormalizavo, bet prasidejo visa kruva salutiniu poveikiu. Sirdis permusinejo, siaubingas galvos skausmas, nervingumas istisai (net ir konsultuojant gydytoja ispejo, kad bus nervingumo priepuoliai), mane tas nervingumas istisai erzino, pasidare sunku naktimis miegoti. Eme svyruoti nuotaikos ir galiausiai sutriko skydliaukes hormonai (pas mane ir taip sumazejes skydliaukes aktyvumas, taciau hormonai vaistuku pagalba buvo sunormalizuoti, taciau KZ vel ismuse viska is veziu). Pries dedantis 3 zieda, vel nuejau i konsultacija ir man daugiau ziedo vartoti grieztai nepatare... Va tokia mano istorija... Zodziu bukite budrios su tuo nervingumu, nes jis pasireiskia dideliui procentui vartojusiuju ir pasak gydytojos, linkes progresuoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnuze1: 09 balandžio 2011 - 00:43