Sveikos
Siek tiek paskaitinejau ka rasote ir nusprendziau pati papasakoti kaip naudojau kontraceptini zieda. Zodziu man ji israse ( ne LT), dave 3 vienetus, pirma naudojant beveik visa laika , t.y. 3 savaites tepliojo, padarius savaites pertrauka buvo labai negausios mmm. Su antru ziedu viskas susinormalizavo, bet prasidejo visa kruva salutiniu poveikiu. Sirdis permusinejo, siaubingas galvos skausmas, nervingumas istisai (net ir konsultuojant gydytoja ispejo, kad bus nervingumo priepuoliai), mane tas nervingumas istisai erzino, pasidare sunku naktimis miegoti. Eme svyruoti nuotaikos ir galiausiai sutriko skydliaukes hormonai (pas mane ir taip sumazejes skydliaukes aktyvumas, taciau hormonai vaistuku pagalba buvo sunormalizuoti, taciau KZ vel ismuse viska is veziu). Pries dedantis 3 zieda, vel nuejau i konsultacija ir man daugiau ziedo vartoti grieztai nepatare... Va tokia mano istorija... Zodziu bukite budrios su tuo nervingumu, nes jis pasireiskia dideliui procentui vartojusiuju ir pasak gydytojos, linkes progresuoti...