Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas, 5 dalis

QUOTE(pandutė @ 2010 12 19, 20:14)
o tau migrena pries ziedo naudojimo buvo?

na kad ne, paskaudedavo bet neipatingai, o paskutiniu metu net teko i gydytoja kreiptis, matyt ziedas ir itakojo, tik kazkodel nesurisau tu dalyku g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzule @ 2010 12 16, 21:58)
Man labai skauda galva per savaitines pertraukas (taip buvo ir su kt pries mazdaug 3 metus, kai naudojau), ar kuriai dar taip yra?
Siandien atrode sprogs galva nuo tvinksejimo galvoje  verysad.gif  ir saridonas nepadejo.
O dar anotacijoj parasyta, kad jeigu vargina sunkus, ilgas galvos skausmas, tai gali rodyti kraujo kresuliu susiformavima, o tai gali isprovokuoti insulta arba infarkta  unsure.gif

man pirma cikla isidejus kelias dienas galva plyso ir issiemus tas pats,bet antra kart kai isidejau viskas ciki thumbup.gif jokiu negerumu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatella @ 2010 12 20, 12:56)
man pirma cikla isidejus kelias dienas galva plyso ir issiemus tas pats,bet antra kart kai isidejau viskas ciki  thumbup.gif  jokiu negerumu  schmoll.gif

AHA ir man, bet nesusivedžiau dėl ko. Antrą ciklą lyg viskas gerai. Jei ir paskauda galva, tai proto ribose ir kartais greičiau dėl nuovargio.
Atsakyti
O imanoma be recepto gauti?
Atsakyti
visi kontraceptikai parduodami su receptais, bet, aišku, paieškojusi rasi vaistininką, kuris parduos ir neturint recepto. O iš kur tu žinai, kad ši priemonė tau tiks? Gal nueik pas gydytoją pasikonsultuoti. MAno viena draugė prieš kelis metus savarankiškai nusipirko žiedą, nes nusprendė, kad jai tiks. Gydytoja sužinojusi už galvos susiėmė, nes jai visai ta priemonė netiko. Gerai, kad tik kelis mėnesius vartojo. Hormonai ne vitaminai kokie, geriau pasikonsultuok su medikais
Atsakyti
QUOTE(angeliukas0902 @ 2010 12 28, 17:33)
visi kontraceptikai parduodami su receptais, bet, aišku, paieškojusi rasi vaistininką, kuris parduos ir neturint recepto. O iš kur tu žinai, kad ši priemonė tau tiks? Gal nueik pas gydytoją pasikonsultuoti. MAno viena draugė prieš kelis metus savarankiškai nusipirko žiedą, nes nusprendė, kad jai tiks. Gydytoja sužinojusi už galvos susiėmė, nes jai visai ta priemonė netiko. Gerai, kad tik kelis mėnesius vartojo. Hormonai ne vitaminai kokie, geriau pasikonsultuok su medikais

Zinau, as tik siaip domiuosi apie KZ smile.gif
Atsakyti
Jau mėnuo praėjo nuo to, kai paskutinį žiedą išėmiau ir ką jūs manot - noras mylėtis grįžo thumbup.gif Ir kas keisčiausia, paskutiniu metu kiekvieną kartą pasimylėjus skaudėdavo, o dabar nieko thumbup.gif Nesuprantu, koks čia ryšys, tik džiaugiuosi, kad vėl viskas gerai smile.gif

PS. mane kankindavo stiprūs galvos skausmai nuo akies, kai įsismarkuodavo, tai visokie ibumetinai visiškai neveikdavo, bet į gydytoją kreiptis nedrįsau. Dabar stebėsiu, jei tie skausmai nepasikartos, vadinasi, irgi KŽ bus prisidėjęs.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(palange @ 2010 12 28, 20:28)
Jau mėnuo praėjo nuo to, kai paskutinį žiedą išėmiau ir ką jūs manot - noras mylėtis grįžo  thumbup.gif  Ir kas keisčiausia, paskutiniu metu kiekvieną kartą pasimylėjus skaudėdavo, o dabar nieko  thumbup.gif  Nesuprantu, koks čia ryšys, tik džiaugiuosi, kad vėl viskas gerai  smile.gif

PS. mane kankindavo stiprūs galvos skausmai nuo akies, kai įsismarkuodavo, tai visokie ibumetinai visiškai neveikdavo, bet į gydytoją kreiptis nedrįsau. Dabar stebėsiu, jei tie skausmai nepasikartos, vadinasi, irgi KŽ bus prisidėjęs.. unsure.gif

KZ naudojau apie 2 metus, jokiu salutiniu poveikiu nebuvo isskyrus tai, kad dingo noras myletis blink.gif Siuo metu svarstau vel grizti prie sios priemones, bet isvaziuoju is LT, tai noreciau paklausti gal kas zino kaip juos issigyti UK, reikalingas receptas?
Atsakyti
QUOTE(un1deux2trois3 @ 2010 12 08, 15:16)
sveikos 4u.gif gal galetumet apsviesti ar yra tokiu kuriom dingo seksualinis apetitas naudojant KZ?mastau keisti KT i sia apsisaugojimo priemone kadangi mane istiko si problema verysad.gif

nu matai...o as galvojau kad man jau kazkas negerai, kai pradejau ji naudot, visiskai nieko nesinorejo, ko beje anksciau nebuvo wink.gif po keliu menesiu nutraukiau KZ vartojima ir vel viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilaaran @ 2010 12 29, 13:54)
nu matai...o as galvojau kad man jau kazkas negerai, kai pradejau ji naudot, visiskai nieko nesinorejo, ko beje anksciau nebuvo wink.gif po keliu menesiu nutraukiau KZ vartojima ir vel viskas gerai smile.gif

Man kol kas su tuo viskas gerai, tik antra menesi KZ naudoju. Su KT taip buvo, nenoreciau, kad ir dabar taip pasidarytu.
Atsakyti
Na man KZ geriausia K priemone rolleyes.gif nors noras buvo sumazejes, bet ne tiek, kad negalima butu gyventi lotuliukas.gif i KT jau seniai nebeziuriu su jom daug klapato smile.gif
Bet vienas pastebejimas nora smileysex.gif visos KP slopina, bet jau koks zveriskumas uzpuola jas baigus vartoti lotuliukas.gif na bent man taip buvo blush2.gif
Atsakyti
KZ naudojau 4m. liuksiska priemone, pradzioja panikuodavau, kad iskris arba galvodavau, kad vis tiek pastosiu smile.gif dabar dariau 4men pertrauka, bet meile su lateksu neimanoma doh.gif tai nzn db ka daryti ar dar bandyti galinetis su lateksu ar jau detis zieda g.gif
Atsakyti