Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas, 5 dalis

Man labai skauda galva per savaitines pertraukas (taip buvo ir su kt pries mazdaug 3 metus, kai naudojau), ar kuriai dar taip yra?
Siandien atrode sprogs galva nuo tvinksejimo galvoje verysad.gif ir saridonas nepadejo.
O dar anotacijoj parasyta, kad jeigu vargina sunkus, ilgas galvos skausmas, tai gali rodyti kraujo kresuliu susiformavima, o tai gali isprovokuoti insulta arba infarkta unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzule: 16 gruodžio 2010 - 22:07
QUOTE(angeliukas0902 @ 2010 12 16, 17:07)
bet su tabletėmis mažų dozių, kiek žinau tas pats. Apkūnesnių gali ir neapsaugoti. O pleistrą galima iki 90 kg. klijuotis. Tai tiktai nėra mažas leidžiamas svoris

man sake gydytoja kad iki 75 kg
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2010 12 17, 10:26)
man sake gydytoja kad iki 75 kg

Tai arba labai jau atsargi gydytoja, arba kažką sumaišė...
Atsakyti
Atejau pasidalinti ispudziais 4u.gif KZ naudoju kolkas tik viena cikla ax.gif jokiu tepliojimu idejus ji nebuvo, menesines prasidejo tvarkingai po ziedo isemimo 2 diena, jokiu skausmu ar kitu nemaloniu pojuciu. Menesines prasidejo antradieni, siadien penktadienis o jau praktiskai neteplioja thumbup.gif tik va isimu ji pries seksa, nes siek tiek ji jauciu, ir buvo iskrites g.gif Del potraukio myletis sumazejimo irgi dar negaliu spresti, nes manau per trumpai naudoju..Apetito padidejimo ir svorio augimo nepastebejau ax.gif ziuresim kaip toliau seksis... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2010 12 17, 16:15)
Atejau pasidalinti ispudziais  4u.gif  KZ naudoju kolkas tik viena cikla  ax.gif jokiu tepliojimu idejus ji nebuvo, menesines prasidejo tvarkingai po ziedo isemimo 2 diena, jokiu skausmu ar kitu nemaloniu pojuciu. Menesines prasidejo antradieni, siadien penktadienis o jau praktiskai neteplioja  thumbup.gif tik va isimu ji pries seksa, nes siek tiek ji jauciu, ir buvo iskrites  g.gif Del potraukio myletis sumazejimo irgi dar negaliu spresti, nes manau per trumpai naudoju..Apetito padidejimo ir svorio augimo nepastebejau  ax.gif ziuresim kaip toliau seksis... ax.gif

Aš manau, kad kiekvieną kartą mylintis išsiimti žiedą yra ne tik, kad nepatogu, bet ir nepatikima. Gal net šiek tiek nehigieniška, sakyčiau... aš taip negalėčiau. ypač, kai yra kitų patikimų ir patogių apsaugos priemonių
Atsakyti
QUOTE(angeliukas0902 @ 2010 12 17, 16:32)
Aš manau, kad kiekvieną kartą mylintis išsiimti žiedą yra ne tik, kad nepatogu, bet ir nepatikima. Gal net šiek tiek nehigieniška, sakyčiau... aš taip negalėčiau. ypač, kai yra kitų patikimų ir patogių apsaugos priemonių

zinoma, nepatogu. Del jo patikimumo sumazejimo irgi mastau, nors parasyta kad isemus jis apsaugo dar 3 valandas. Isemus praplaunu ji po vandeniu, ir sidedu atgal. kas cia nehigienisko g.gif
Atsakyti
Pradėjau antrą ciklą. Jokių blogybių nepastebėjau - netepa, nuotaikų kaitos nėra, bent jau tokios kaip būna per pms, kai nori bliauti šiaip sau, valgyt irgi nebenoriu, norai irgi nepasikeitė. Man patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukas0902 @ 2010 12 17, 17:32)
Gal net šiek tiek nehigieniška, sakyčiau...

Ir pats seksas šiek tiek nehigieniškas, sakyčiau biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, gal zinoti ar naudojant zieda turint migrenos priepolius jie nepadazneja? man reikia butinai issirinkti apsauga bet kiek skaitau visur migrena isaukia
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2010 12 19, 10:09)
sveikos, gal zinoti ar naudojant zieda turint migrenos priepolius jie nepadazneja? man reikia butinai issirinkti apsauga bet kiek skaitau visur migrena isaukia

informaciniam lapely parasyta, kad migrena prisikiriama prie daznai pasireskianciu salutiniu poveikiu 4u.gif o padaznes priepoliai ar ne, matyt nuo organizmo priklauso g.gif

siandien isidejau zieda antra karta, tai vos istumiau, taip sausa buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2010 12 19, 11:09)

na as geriu tabletes net nuo migrenos, kazkaip net nebuvau susimascius ar gali tai itakot ziedas g.gif dabar nenaudoju jo, ziuresim, jei ding - vadinasi tikrai nuo jo
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2010 12 19, 18:55)
na as geriu tabletes net nuo migrenos, kazkaip net nebuvau susimascius ar gali tai itakot ziedas  g.gif dabar nenaudoju jo, ziuresim, jei ding - vadinasi tikrai nuo jo

o tau migrena pries ziedo naudojimo buvo?
Atsakyti