Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas, 5 dalis

QUOTE(KaZantipA @ 2010 12 10, 10:02)
o buvo kam nors kad nustojus vartoti kontraceptikus dideja svoris?

Manau kad gali, nuo sito brudo visko gali buti doh.gif Man pvz po to, kai meciau gerti KT prasidejo stiprus plauku slinkimas, kuris tesiasi jau apie 7 metus.
Atsakyti
Neprasideda mm, išsiėmiau KŽ antradienį (pirmas ciklas), vakar buvo lašelis kraujo... Gal taip ir turi būti?
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2010 12 11, 12:56)
Neprasideda mm, išsiėmiau KŽ antradienį (pirmas ciklas), vakar buvo lašelis kraujo... Gal taip ir turi būti?

pirmus trys menesius gali streikot, nelaiku prasidet kraujavimas ir pan., arba gali prasidet paskutinia diena pries idejima, as naudojau KZ apie metus, tai man kas menesi prasidedavo pora dienu pries isemima, dabar nustojau, noriu padaryt pertrauka ax.gif kazkodel itariu kad man nuo jo padidejes apetitas ir svoris stovi, nors gali but kad tai tik sutapmas
Atsakyti
O jei mėnesinės nereguliarios tai kaip tą žiedą naodot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramiele @ 2010 12 11, 21:08)
O jei mėnesinės nereguliarios tai kaip tą žiedą naodot? g.gif

idet pirma menesiniu diena ir tiek
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2010 12 11, 11:56)

pagaliau prasidėjo, vakar pradėjo normaliai tepti, o šiandien jau mm smile.gif tfu tfu reiškia viskas gerai smile.gif
Atsakyti
man žiedas nepatiko,prasidejo niežulys,išskyru,ieškosiu kito budo g.gif
Atsakyti
QUOTE(palange @ 2010 12 08, 21:18)
Aš išstoju iš žieduotųjų klubo, žaisim su gumytėm (ir vaisingų dienų skaičiavimu), nes jau laaabai pasiilgau to jausmo - norėti mylėtis  blush2.gif  Mano vyras to pasiilgo dar labiau... Ir kadangi prieš kokį mėnesį sulaukiau netikėtų svečių - pienligės, o hormoninė kontracepcija lyg ir sudaro tam palankią terpę... Na ir ginekologė palinksėjo galva, kad jei galiu apsisaugot be jokios chemijos - labai puiku.  O dar kai paskaičiuoji, 50 Lt per mėnesį = 600 litų per metus! Su gumytėm bus žyyyymiai pigiau  biggrin.gif

O KŽ ir KT norą mylėtis silpnina lygiai taip pat manau, juk abiem atvejais tie patys hormonai..

Na as tai nei su pleistru, nei su ziedu nepajauciau mazesnio patraukio g.gif
Atsakyti

man irgi atrodo, kad jei kontraceptikas tinka, tai jis neturi mažinti potraukio. O prezervatyvai man tai žiauriai nepatinka. o vyrams turbūt dar labiau turėtų nepatikti smile.gif siūlyčiau paieškoti kitos priemonės, pavyzdžiui, išbandyti pleistrą. Tablečių nesiūlau, nes turbūt visos kurios renkasi žiedą ar pleistrą, nekeistų šių priemonių į tabletes, nes su jomis tai tikrai vienas vargas. MAn pačiai tai pleistras priimtinesnis, nei žiedas. nes pastarojo lapelį irgi buvau prisiskaičiusi apie galimas infekcijas.
Atsakyti
naudoju antras menuo. pirma menesi tepliojo,dabar nieko thumbup.gif kol kas esu labai patenkinta siuo daiktu drinks_cheers.gif tik kaina galetu but mazesne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukas0902 @ 2010 12 15, 15:24)
man irgi atrodo, kad jei kontraceptikas tinka, tai jis neturi mažinti potraukio. O prezervatyvai man tai žiauriai nepatinka. o vyrams turbūt dar labiau turėtų nepatikti  smile.gif  siūlyčiau paieškoti kitos priemonės, pavyzdžiui, išbandyti pleistrą. Tablečių nesiūlau, nes turbūt visos kurios renkasi žiedą ar pleistrą, nekeistų šių priemonių į tabletes, nes su jomis tai tikrai vienas vargas. MAn pačiai tai pleistras priimtinesnis, nei žiedas. nes pastarojo lapelį irgi buvau prisiskaičiusi apie galimas infekcijas.

noreciau paminet kad pleistra galima naudot moterims kurios neturi didelio antsvorio
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2010 12 15, 17:05)
noreciau paminet kad pleistra galima naudot moterims kurios neturi didelio antsvorio

bet su tabletėmis mažų dozių, kiek žinau tas pats. Apkūnesnių gali ir neapsaugoti. O pleistrą galima iki 90 kg. klijuotis. Tai tiktai nėra mažas leidžiamas svoris
Atsakyti