QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 08 23, 21:37)
Video tai vaizdelis visai geras - atrodo, kad kaip reikiant pamaskuoja ir atlieka savo darbą. Bet įtariu, kad realybė skirsis nuo reklamos
Na, svarbu kad nors dengtųsi normaliai.
O šiaip tai galvoju, kad nereikia man "pudros kasdienai"...
Nes jei jau nereikia maskavimo, jei viskas ok su odyte, tai nereikia man išvis jos. Kasdienai jau geriau tada kremukas su spalva
Tikrai, man irgi patiko vaizdelis
zinok galvoju, kad visai realiai ten parodyta-nera kazkokia maskuojanti, bet kaip ir apkalbeta, manau l. gerai sulyginanti spalva. sukinejau video 10 kartu, lyginau
pries ir
po, pasidariau sau tokias isvadas. (
Po rodo kazkiek apsviesta, tai grazesnis veidas atrodo, bet daug kartu paziurejus, neapgaus, imanoma suprasti kas ir kaip
)
As kai isbalus gerokai, dar tie zandai paraustantys, tai norisi kazkiek bent veido spalva apsilyginti. O del kremuko su spalva-vel reiktu ieskoti, ieskoti... Gal reiktu karta ir nvey pudra pabandyti, jei nekims poru, tai "sueis" kaip kremas su spalva
QUOTE(Rasma @ 2010 08 23, 22:07)
Aš tai Nvey šiandien apžiūrėjau, bet nieko dar nepirkau..išsirinkau spalvytes..pvz. tos skystos krempudros (liquid foundation) Nr. labiausiai tiko 514 (kaip bebūtų keista, nes esu tikrai šviesiaodė)
Parėjus namo pradėjau įdėmiai nagrinėtis kur pigiausia pirkti ir pan, ir užmačiau kitą krempudrą, kuri neva pilnai padengia veidą ir maskuoja (net gamintojai rašo, kad tai yra maskuojanti krempudra, kuri padengia veido trūkumus: nelygumus, pablukina spuogelius, dėmeles
)..o aš parduotuvėje neatkreipiau dėmesio..ai, galvoju dėžutėje, tai bus kompaktinė pudra..pasirodo ne velnio, ji kreminės konsistencijos, tai ryt vėl šiaušiu žiūrėt kas kaip - ar tikrai ji tokia, kaip ją giria
Va tau balionu uz toki dideli darba
, asmeniskai pati labai lauksiu atsiliepimu
siaip mes cia neseniai apkalbejom, isvada padaryta tokia, kad deluxe sunki, iseigine pudra (tikrai maskuoja ir pan., bet jau sunki, lyginant su ecco), as to tai jau bijau, nes pas mane poros ziauuuuuriai kemsasi
QUOTE(Rasulyte @ 2010 08 23, 22:59)
Aciu uz ats. As irgi galvojau apie abrikosu kl. al. Jei dar pabresiu, gal ir gamintis ka nors tokio, kaip tu gaminaisi, isdrysiu. Kol kas didziausias mano gamybos pasiekimas - keliu augaliniu al. sumaisymas su eteriniais aliejais.
Jei noro bus, tai tikrai pribresi, nieko cia sudetingo juk nera
vis pasiekimas!
DG,
OHO kokia foto