QUOTE(Odora @ 2010 08 22, 11:49)
siaip jei gerai pamenu Satura naudojo sita ekstrakta idomu kaip jai su tais aromatais..
blogai pameni, Satura tokio niekad nenaudojo
Mano plaukai vistik prie šviesesnių, aš nenoriu grynom dilgėlėm. Ir būtent apie šitą tavo buvo atsiliepimai, kad smarvė nereali.. Aš naudoju maišytą su beržais Plaukų stiprinimui. Tai man su jo kvapu nepastoviai - tai erzina, tai nieko. Daugiau nieko. Užtat MB jis nepatinka nuolat. O į plaukus įsigeria taip, kad dar kelias dienas jaučiasi sudrėkinus plaukus, išplovus galvą, suplukus ir pan.
kvapo jo nieks nepermuš šiaip, EA gali net negadint
QUOTE(blueberry_nights @ 2010 08 23, 09:41)
uzsnekinau pardaveja CUPo, kai Biopasaulis uzsidare Oze, tai ji pati nelabai suprato imones situacijos ir kam dirba..
iš jų tik su dviem panom galima normaliai susikalbėti, ir abi dirba Panoramoje
QUOTE(Dobiliukė @ 2010 08 23, 14:37)
gal kai yra laikomos aliejinės kaukės reikia šampūno riebiems plaukams, kad jas normaliai išplauti?
O kaip Jūs darote?
iš pradžių taip ir dariau, įsigijau Druide Purity, kurio efektas garantuotas. Ir šiaip jis gali atlikti giliai valančio šampūno funkciją, nebūtinai po aliejinių kaukių, o kai plaukai tarsi apsineša ir norisi juos geriau išplauti.
pradžiai gali nuspirkti būtent riebiems plaukams. Tam paskirtas šampūnas naudosis ypač taupiai, net atsibos. O su laiku susidraugausi su panom, susišaudysi ką nors pabandymui ir pamažu atsirinksi individualų variantą
QUOTE(Dovish @ 2010 08 23, 15:04)
Mergaitės, perskaičiau, kad LTV rodys naują laidą apie ekologiją
, skubu dalintis
informacija
per Lryto TV