QUOTE(eglute82 @ 2010 09 01, 10:04)
na dabar visai sugundei o pudryciu spalvos tebuvo trys? kuria tu emei? prasysiu laso kito pabandymui
blizgi galvojau pirkti nvey cristal, bet sis taip puikiai blizga manau teks vaziuoti pas prancuzus
blizgi galvojau pirkti nvey cristal, bet sis taip puikiai blizga manau teks vaziuoti pas prancuzus
Spalvos trys. Pagal tai, kaip rodė kompiuterio ekranas Mondebio puslapį, rinkausi šviesiausią Sable. Kitos man atrodė, kad būtų per tamsios. Nors, kaip rašė Chippie, šviesiaodėms siūlo gamintojas spalvą "per vidurį", į rausvumą. Biolander, iš kur siunčiausi, puslapyje irgi šviesiausia Sable pasirodė
lengvai krempudra tepasi, lygiai pasiskirsto, greitai įsigeria, pasidaro matinė, o veidas lieka neapkrautas, ko labiausiai bijojau Bet jau vien į sudėtį pasižiūrėjus matosi, kad labai lengva
aš turiu Nvey spalvą Seduce me. Tai tikrai pavyko spalvą atitaikyti, bet kažkodėl mieliau dažosi su Naturado. Svarstau, kaip Naturado su spalvom dažytų, bet Nvey man labai geriasi į lūpas (sausos), o Naturado ilgiau laikosi, kiek gali laikytis blizgesiukas