O kur jūs randat tą LL kabuki šepetėlį? Aš matau tik skaistalams skirtą
ir aš nebematau Gal jį jau man pakuoja?
va taip atrodo:
va taip atrodo:
QUOTE(Satura @ 2010 08 31, 14:56)
gaučiau su prierašu: ačiū, kad perkate. Draugei/žmonai netiko. Dėkojame, kad padėjote išvengti nuostolių. Geros dienos.
kokia sio sepetelio kaina? Lauksiu palyginimo LL ir EM sepeteliu
QUOTE(pepkė @ 2010 08 31, 15:08)
kokia sio sepetelio kaina? Lauksiu palyginimo LL ir EM sepeteliu
kaina 45 litai, dar 5 litai už siuntimą, tai bendrai 50 litų. Jeigu pirkčiau iš UK šios dienos kursu, SEB'e būtų apytiksliai 60 litų, darant prielaidą, kad jis kainuoja tiek pat, kiek ir tas trumpas šepetėlis pudrai (14 svarų) + siuntimas kainuotų 6,5 lito
Kuo skiriasi kokosų aliejus nuo kokoso riebalų? Ar galima kokoso riebalus tepti ant odos?
QUOTE(Palomina @ 2010 08 30, 14:25)
seseliu spalvas nusiziurejau tokias - VanillaShimmer ir Moonlight..
Taip, kaip matau kabukiu sereliai tokie patys, tik rankeneles skiriasi.. Cia manau patogumo klausimas.. as rinkciausi ta su ilgesne rankenele toki ir turiu tik pas mane is EM..
Papildyta:
o ka vadini makiazo pagrindu?
seip pries mineraline nereikia krempudru teptis.. uztenka kremo..
LL pudra isbandysiu tik veliau (kaip rasiau lapkricio ar gruodzio men.) Tada ir atsiliepimus parasysiu
Taip, kaip matau kabukiu sereliai tokie patys, tik rankeneles skiriasi.. Cia manau patogumo klausimas.. as rinkciausi ta su ilgesne rankenele toki ir turiu tik pas mane is EM..
Papildyta:
o ka vadini makiazo pagrindu?
seip pries mineraline nereikia krempudru teptis.. uztenka kremo..
LL pudra isbandysiu tik veliau (kaip rasiau lapkricio ar gruodzio men.) Tada ir atsiliepimus parasysiu
Jau turiu Vanilla shimmer šešėliukus, - spalva atitinka, realiai jos beveik nesimato, daugiau pritepus priduoda blizgesio, dienai tinka puikiai
Šiaip operatyviai jie dirba - užsakiau trečiadienį vakare, pirmadieni ryte jau turėjau siuntinuką. Pasiėmiau dar pudryčių bandymukų - bet čia jau kai turėsiu laiko pažaisti, tai išbandysiu. Dabar spiginu akis į šepetėlius, nes neturiu gerų, ir manau dar šešėliukų paimsiu su kitu užsakymu
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 08 31, 15:25)
Kuo skiriasi kokosų aliejus nuo kokoso riebalų? Ar galima kokoso riebalus tepti ant odos?
nelabai internete yra informacijos, kas tie kokoso riebalai. Kadangi juos radau kaip sudėtinę kokosų aliejaus dalį, manyčiau, kad čia toks a la koncentratas. Ir iškart iškilo prieš akis kietas, baltas, keturkampis, į kiaulės taukus pažiūrėti panašus pakelis bekvapio kokosų aliejaus/riebalų, kuris naudojamas kepimui
Papildyta:
QUOTE(Rkatyte @ 2010 08 31, 16:02)
Pasiėmiau dar pudryčių bandymukų
smagu,kad pavyko
užsienio forumuose teko skaityti, kad LL vienam vartotojui leidžia pirkti vieną produkto mėginį. T.y., gali pasiimti visų pudrų, skaistalų po mėginį, bet antrą kartą tam pačiam vardui neleidžia imti to produkto, kuris jau bandytas, mėginuko
QUOTE(Satura @ 2010 08 31, 14:40)
Naturado lūpų blizgis
kiek lipnokas, malonaus vaisinio kvapo - lyg ir su persikų ekstraktu. Lūpos su juo jaučiasi maloniai, tarsi aprengtos Geltonumo ant lūpų nelieka, tik subtilus blizgesiukas, skanus švelnus kvapas. Galit pasakyti, kad 48 zlotai už lūpų blizgesį daug ir apie ką aš galvojau jį rinkdamasi, bet esu patenkinta jo kukliu elgesiu Lūpų dažą su spalva nete man apskritai yra tekę sėkmingai nusipirkti gal tik kartą
kiek lipnokas, malonaus vaisinio kvapo - lyg ir su persikų ekstraktu. Lūpos su juo jaučiasi maloniai, tarsi aprengtos Geltonumo ant lūpų nelieka, tik subtilus blizgesiukas, skanus švelnus kvapas. Galit pasakyti, kad 48 zlotai už lūpų blizgesį daug ir apie ką aš galvojau jį rinkdamasi, bet esu patenkinta jo kukliu elgesiu Lūpų dažą su spalva nete man apskritai yra tekę sėkmingai nusipirkti gal tik kartą
reikia!
gal pražiopsojau, bet kiek maždaug sumokėjai su siuntimu? Kaip tik savo naftinuką lūpų blizgį "pribaigiau", tai ieškau natūralaus. dar paprašysiu, jei aišku galėtum, nufotkint kaip ant lūpų atrodo
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 08 31, 16:08)
nelabai internete yra informacijos, kas tie kokoso riebalai. Kadangi juos radau kaip sudėtinę kokosų aliejaus dalį, manyčiau, kad čia toks a la koncentratas. Ir iškart iškilo prieš akis kietas, baltas, keturkampis, į kiaulės taukus pažiūrėti panašus pakelis bekvapio kokosų aliejaus/riebalų, kuris naudojamas kepimui
Man irgi panašiai Gal pats žodis "riebalai" toks nejaukus.
QUOTE(Satura @ 2010 08 31, 16:08)
smagu,kad pavyko
užsienio forumuose teko skaityti, kad LL vienam vartotojui leidžia pirkti vieną produkto mėginį. T.y., gali pasiimti visų pudrų, skaistalų po mėginį, bet antrą kartą tam pačiam vardui neleidžia imti to produkto, kuris jau bandytas, mėginuko
Įdomu, bet realiai tai ir neturėtų reikėti to paties mėginuko dar kartą
Labai įdomu bus išgirsti atsiliepimus apie šepetėlį, nes man irgi reikia
QUOTE(Honey @ 2010 08 31, 16:12)
reikia!
gal pražiopsojau, bet kiek maždaug sumokėjai su siuntimu?
gal pražiopsojau, bet kiek maždaug sumokėjai su siuntimu?
Panos, reiks gerai pagalvoti, ar nevertėtų organizuotis traukinio į Mondebio, NES (trumpai, nes plėstis laiko trūksta): ten, kur pirkau, nėra tarptautinio siuntimo, rašiau asmeniškai, klausiau, teiravausi, tai sutiko siųsti. Ir siuntimas kainavo 18 jų piniginių vienetų. Labai nebrangiai, bet ryškiai nenorėjo klientės paleisti Ar antrą kartą lenkiškai visa tai norėčiau pakartoti - nežinau Būsiu laisvesnė, išduosiu visas paslaptis apie Biolander
galiu nufotkinti tikriausiai savaitgalį,kai matysiu dienos šviesą ir jei foto pavyks. Su LL šešėliais nieko nesigavo Šiaip tai kaip bespalvis blizgesiukas jis atrodo
QUOTE(Satura @ 2010 08 31, 16:18)
[color=yellow]
galiu nufotkinti tikriausiai savaitgalį,kai matysiu dienos šviesą ir jei foto pavyks. Su LL šešėliais nieko nesigavo Šiaip tai kaip bespalvis blizgesiukas jis atrodo
Ar tik nuotraukos nesigavo, ar ir realiai atrodo bespalvis blizgesiukas ?
QUOTE(Rkatyte @ 2010 08 31, 16:29)
Ar tik nuotraukos nesigavo, ar ir realiai atrodo bespalvis blizgesiukas ?
oi ne, labai net su spalva tie LL šešėliai. Ir slyvinis pagrindas gerai matosi, ta prasme matosi, kad akys padažytos tamsiau, tik tam tikru kampu žiūrint išlenda tas žalsvas blizgesys. Nežinau, kaip jį nupasakoti, gal taikliausiai būtų taip: spindi šaltumu tarsi nauja folija nuo šokolado, tik vos vos žalsvumo turinti Bet kaip jį pagauti nuotraukoje - neįsivaizduoju
o lūpoms blizgesį apskritai tik šiandien gavau, gal ir labai gerai jis foto matysis