QUOTE(ernesin @ 2010 08 30, 14:09)
Koks jo tūris(neįžlubinu
)ir kaina?
236 ml, 71 Lt
QUOTE(Diva:) @ 2010 08 30, 19:29)
Kadaise atsimenu labai giriamas buvo Hauschkos roziu kremas- ko dabartes nutilo dainos?
Žiemą man jis nepakeičiamas
Įtariu, jog naudosiu Hauschka žiemą, turiu užsitaupiusi kremų po 5 ml, tai manau ir užteks jų
Jau dvi žiemas su Hauschka praleidau.
Apie krempudras pridėsiu. Aš turiu Nvey kreminę (514), per metus laiko sugebėjau kokį trečdalį sunaudoti
Naudosiu kol neprasmirs turbūt
Anksščiau tepdavau kempinėle, bet paskui kažkur ją numečiau ir likau be nieko, tad jau kelintas mėnuo tepuosi pirštukais. Kadangi ji dengiasi kaip kremas ir labai gerai drėkina, vasarą aš ją tepu tiesiai po toniko (dabar naudoju Madara normaliai-mišriai), tai vieno paspaudimo net kiek daugokai atrodo. Labai lengvai pasiskirsto, oda maloniai jaučiasi po jos. Po to visuomet dar tepu Hauschkos kompaktinę, o dažniausiai ir Hauschkos bronzinę (presuotą), tai maskavimas būna šioks toks, kažkaip jau įpratau trečius metus nebūt su tinku ant veido, kuris užmaskuotų viską viską... Nekompleksuoju, kad matosi vietomis paraudimai ar spuogeliai, spalvą prigesina normaliai visas šitas derinys
Čia kurį kartą teko pasiskolinti svetimą presuotą pudrą (tipo kaip kompaktinė, bet iš tikro kreminė), į gamintoją nežiūrėjau, nes lygiai vienodai buvo, žinojau, jog ne eko, tai vaikeeeeli, vienas potepis kempinėle ir dingo visi mano spuogeliai
Išsitrynė tiesiog. Visiškai atpratau nuo tokių dalykų
O dabar nėra ir nereikia to maskavimo.