QUOTE(Babi* @ 2010 08 30, 08:26)
Jau buvau beveik apsisprendusi, kad reikia BellaPierre, dabar jau nebežinau O Magic Minerals nusiplauna su vandeniu? O kuri pudra geriau maskuoja?
Niekada tik vandeniu po pasidažymo nesiprausiu, naudoju prausiklį, tai negaliu atsakyti, bet spėju jog nenusiplautų labai švariai
QUOTE(Odrey @ 2010 08 30, 09:53)
Puslapis viens prie vieno kaip barexminerals.lt tik paveiksliukai kiti, o struktura, isdestymas, viskas taip pat. Idomu nebus tas pats tik kitokiam indeli?
Ogi dar idemiau paziurejau, ir kad tas pats, tik vieni is Siauliu,kiti is Radviliskio. Bet esu tikra, kad tai tas pats. Net aprasymai spalvu vienodi
Ogi dar idemiau paziurejau, ir kad tas pats, tik vieni is Siauliu,kiti is Radviliskio. Bet esu tikra, kad tai tas pats. Net aprasymai spalvu vienodi
Jie kažkaip iš to pačio lizdo, bet MM tikrai kita pudra, kitos sudėties ir atspalvių
QUOTE(Gyvate @ 2010 08 30, 10:39)
del sepeteliu tai keista nes ir man jie geri, pirmas plovimas kai buvo tai ju daugiau nusisere, bet visur angliskuose psl raso kad naturaliu plauku jie turi issiserti nes tipo naturaliu kitokie nei sintetiniu.
Dar klausimas ar jie natūralūs, nesu ekspertė, bet nelaibai į tokius neša, turiu vieną iš EM, tai ten nesvarstant matoma plika akimi jog natūralus
QUOTE(lauriut_ @ 2010 08 30, 00:30)
Dar kadangi manasis kondicionierius prie pabaigos, tai nusitaikiau į Sante kondicionierių... Gal yra kokių nors komentarų apie jį?
Apie Brilliant nemažai atsiliepimų yra čia
Merginos, gal bloge apie naujai išmėgintus kondicionierius ir ne tik parašysite prie progos atsiliepimus