QUOTE(GinMintė @ 2010 08 26, 19:27)
Aš ir nesuprantu kas darosi su oda, dar tokios baisios odos neturėjau net per paauglystę
Galvojau irgi kad nuo karščių, bet kad nepraeina nei kiek. Visa oda išberta mažais spuogiukais, o ypač pasmakrė iš abiejų šonų
mane ismete spuogeliais nuo karsciu ir prakaito, ant veido daug nera, ties plauku linija ant kaktos atsirado ir visa nugara nusejo
pries savaite plaukiau jachta, buvau uzsidejus liemene, tai + visa pilva nusejo raudonais spuogeliais
QUOTE(Dobiliukė @ 2010 08 26, 19:44)
O šita pirmoji pudra mineralinė (klausiu, nes pati nelabai suprantu)?
man regis nemineraline
sudetis :
Ingrédients INCI :
Talc, Diatomaceous Earth (Solum Diatomeae), Carrot (Daucus Carota) Extract, Silk (Serica) Powder, Anthyllis Vulneraria Extract, Kaolin, Magnesium Stearate, Jojoba (Buxus Chinensis) Oil, Mica, Witch Hazel (Hamamelis Virginiana) Extract, Sage (Salvia Officinalis) Extract, Camellia Sinensis Extract, Silica, Fragrance (Parfum), Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Citronellol*, Coumarin*, Citral*, Benzyl Benzoate*, Ascorbyl Dipalmitate, Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891)
* Etetiniai aliejai
siaip talkas dvejopai vertinamas, as priejau isvados, kad nereikia kvepuot besidazant, kad neikvept pudros