sveikos na ir tempai, lieka dar viena tema neperskaityta
anksciau man visai nepatiko jusu isgirtas Sante kondicionerius, nei kiek nepalengindavo sukavimo, plaukai kaip stagarai buvo. nenaudojau, dabar vel pradejau, tai puikumelis. gal ismokau kieki atitaikyti plaukai sukuojasi lengvaiu, svelnus
keletas atsiliepimu apie alverde produktus:
dezedorantas su juros druskomis. nesu is gausiai prakaituojanciu, tai apsaugo nuo prakaito ir kvapo. pacio dezo kvapas labai neutralus, beveik bekvapis
alverde zele nuo celiulito su citrina ir rozmarinu tepu masazuoju, kol kas poveikio nematau
veido sveitiklis su abrikosais, sveicia svelniai, nematau kuo ypatingas, bet norejau sveitiklio
veido vanduo misriai odai, naudoju kaip tonika, tai tikrai valo, diskelis lieka nesvarus
argital kremas su eziuole, kvepia man gvazdikais, saldancio poveikio nejauciu ziuresim kaip bus toliau.dabar oda taip sudurniavusi, kad nzn net ka daryt, visur spuogai mazyciai labai. net buvau pamaniusi kad man atsirado vadinamoji veido erkute nup pudros sepetelio, bet kad ji naudoju tik as ir plaunu
kazkaipbuvau uzleidusi molio kaukes, tai nesenai padariau, tai ir iskilo man tie visi spuogai. kai nieko nedariau buvo geriau
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 08 26, 13:21)
sveikos na ir tempai, lieka dar viena tema neperskaityta
anksciau man visai nepatiko jusu isgirtas Sante kondicionerius, nei kiek nepalengindavo sukavimo, plaukai kaip stagarai buvo. nenaudojau, dabar vel pradejau, tai puikumelis. gal ismokau kieki atitaikyti plaukai sukuojasi lengvaiu, svelnus
O kaip kiekį atitaikei? daugiau ar mažiau dedi? kaip geriau?
QUOTE(Babi* @ 2010 08 26, 11:51)
Pasaule, kokios garbanos
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 08 26, 14:21)
dabar oda taip sudurniavusi, kad nzn net ka daryt, visur spuogai mazyciai labai. net buvau pamaniusi kad man atsirado vadinamoji veido erkute nup pudros sepetelio, bet kad ji naudoju tik as ir plaunu
kazkaipbuvau uzleidusi molio kaukes, tai nesenai padariau, tai ir iskilo man tie visi spuogai. kai nieko nedariau buvo geriau
Čia daug kas guodėsi smulkiais spuogučiais, tai vyraujanti nuomonė - nuo karščių. Tikimės, kad greit praeis.
QUOTE(myself @ 2010 08 26, 13:46)
Na ir priplepėjot
Rodau savo gaminius
Rankų kremas. Iš kart užsitepus jis toks malonus, atrodo, kaip šlapias būtų, toks įdomus jausmas, tik nepatinka, kad palieka riebumo jausmą, gal padauginau aliejų, nes norėjau, kad gerai maitintų. Bet nieko, sueis
Rodau savo gaminius
Rankų kremas. Iš kart užsitepus jis toks malonus, atrodo, kaip šlapias būtų, toks įdomus jausmas, tik nepatinka, kad palieka riebumo jausmą, gal padauginau aliejų, nes norėjau, kad gerai maitintų. Bet nieko, sueis
sauniai pasidarbavai
kokius aliejus dejai i ranku krema?
Merginos kuo galeciau paturbinti AZ alijosiaus geli, mano oda misri+jautri, tepciau vakarais nakciai
myself, nuostabūs gaminukai Ką į lūpų balzamą dėjai? Dėl rankų kremo tai įdomus sprendimas, man nuolat norisi rankinėj nešiotis, tai geriau tūbelė būtų
kaip tas gali nutikti?
ir aš ne
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 08 26, 14:21)
net buvau pamaniusi kad man atsirado vadinamoji veido erkute nup pudros sepetelio, bet kad ji naudoju tik as ir plaunu
kaip tas gali nutikti?
QUOTE(Odora @ 2010 08 26, 15:08)
neberandu
ir aš ne
Jau užuodžiu naujo traukinuko maršruto kvapą
Keletas atsiliepimų:
Keletą dienų vakarais rankas tepliojuosi šiuo Logona rankų kremu:
Pamenu, kad buvo neigiamų atsiliepimų dėl kvapo/poveikio. Na, nekvepia jis vanile, bet man poveikis patinka, greitai ir efektyviai sudrėkina rankų odą. Beto pigus variantas
Lavera SPA rankų kremas su rožėmis
Nežinau kas man pasidarė, bet šiuo metu nemažai produktų naudoju su rožių kvapu (rankų kremas, dušo gelis, aliejus, veido kaukė), užbūrė kvapas. Masažuoju rankus ir kaifuoju Iš šios serijos dar esu naudojusi ir su medumi. Abu vienodi, tik kvapai skirtingi. Žiemai būtų per lengvas kremukas, bet šiuo metų laiku pats tas.
Neobio veido kaukė
Dėžutėje yra 5 pakiukai po 7 ml. Vakar atsidariau pirmą, tai galiu pasakyti, kad vieno pakiuko man bent 3-4 kartams užteks, nes tikrai ne daug reikia. Nors mano oda nėra sausa, gal ne daug reikalauja. Labai maloniai tepasi ant odos. Tiek ant drėgnos, tiek ant sausos. Ir aišku gerai padrėkina odelę, tokia minkšta palieka. Dabar mąstau, gal netgi labiau patiko man nei Laveros rožių kaukė, vien dėl to malonumo tepant veidą
Aš irgi tokį patį turiu tik rudą, tikrai puikus pieštukas. Man dar labai patinka tai, jog jis minkštas. Spalva tikrai sodri ir gerai išsilaiko
Keletas atsiliepimų:
Keletą dienų vakarais rankas tepliojuosi šiuo Logona rankų kremu:
Pamenu, kad buvo neigiamų atsiliepimų dėl kvapo/poveikio. Na, nekvepia jis vanile, bet man poveikis patinka, greitai ir efektyviai sudrėkina rankų odą. Beto pigus variantas
Lavera SPA rankų kremas su rožėmis
Nežinau kas man pasidarė, bet šiuo metu nemažai produktų naudoju su rožių kvapu (rankų kremas, dušo gelis, aliejus, veido kaukė), užbūrė kvapas. Masažuoju rankus ir kaifuoju Iš šios serijos dar esu naudojusi ir su medumi. Abu vienodi, tik kvapai skirtingi. Žiemai būtų per lengvas kremukas, bet šiuo metų laiku pats tas.
Neobio veido kaukė
Dėžutėje yra 5 pakiukai po 7 ml. Vakar atsidariau pirmą, tai galiu pasakyti, kad vieno pakiuko man bent 3-4 kartams užteks, nes tikrai ne daug reikia. Nors mano oda nėra sausa, gal ne daug reikalauja. Labai maloniai tepasi ant odos. Tiek ant drėgnos, tiek ant sausos. Ir aišku gerai padrėkina odelę, tokia minkšta palieka. Dabar mąstau, gal netgi labiau patiko man nei Laveros rožių kaukė, vien dėl to malonumo tepant veidą
QUOTE(Chippie @ 2010 08 25, 22:03)
noriu pagirti Logona juoda piestuka akims
Aš irgi tokį patį turiu tik rudą, tikrai puikus pieštukas. Man dar labai patinka tai, jog jis minkštas. Spalva tikrai sodri ir gerai išsilaiko
QUOTE(myself @ 2010 08 26, 13:46)
Rodau savo gaminius
Kaip gražu Manęs tai kažkaip nebelanko mūzos, tingiu gamintis
QUOTE(Odora @ 2010 08 26, 15:08)
neberandu
Ne šitas kartais?
QUOTE(Amarcord @ 2010 08 26, 15:36)
va kad ne ten aiskiai rase, kad cheminiai filtrai blogis, o fiziniai geris
o cia mala ratais ir nieko doro neparaso
QUOTE(Hibisco @ 2010 08 26, 14:40)
O kaip kiekį atitaikei? daugiau ar mažiau dedi? kaip geriau?
maziau, mazdaug puse graikisko riesuto
QUOTE(Satura @ 2010 08 26, 15:25)
esu skaiciusi, kad gali atsirasti nuo sepetuko, pvz.jei daraisi makiaza salonuose ir labai sunkiai isgydoma. pas mane tokie idomus spuogai kaip ne nuo karscio, maciau buvo nuotrauka ikelta,o tokie kaip sausi iskart, jei su nagu uzkabini, tai ir nusikabina