QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 08 25, 21:52)
Abi nuotraukos darytos dar mokykloje, nieko niekada nebuvau dažius - o spalvos visiškai kitokios atrodo (nors man nei viena
, nenorėčiau grįžti..
Na, niekaip nepatikėčiau, kad mano natūrali spalva padėtų man geriau atrodyti...
tai visiškai normalu, kad spalvos nevienodos, nes plaukų spalva bent jau man varijuoja priklausomai nuo sezono. O kai turėjau ilgesnius ir rišdavau, "ližindavau" kažkiek, tai žiemomis net išryškėdavo tokia šviesi sruoga nuo kaktos
Sulaukdavau klausimų, kam nusidažiau, nors su dažais niekad jų nesu palietusi. Suprantu tas, kurios anksti žyla (kartais ir nuo paauglystės) ir, tiesą sakant, nežinau, ką pati darysiu, kai pradėsiu žilti
TekilaSunrise, man pati gražiausia spalva - antroje nuotraukoje, paskui pagal grožį trečia. Bet tavo plaukai tikrai prižiūrėti, nesudeginti, nėra ko jaudintis
QUOTE(Chippie @ 2010 08 25, 23:03)
o db dziaugiuosi, kad atradau, bet neprisimenu ka su ja daryt
dėti į maišytines ir pirktines veido kaukes, sumaišyti su vandeniu ir vieną tepti kaip kaukę, naudoti kaip pylingą veido odai, dažyti į ją šepetėlį ir valyti dantis (nieko ten nebrūžina
). Tik neperdozuoti ir neperlaikyti, nes tam kartui oda atrodo matinė, graži, bet gali per daug nusausinti
QUOTE(Redgrape @ 2010 08 25, 23:21)
Satura, o sviestmedį paakiams naudoji ant dregnos odos ar sausos?
stengiuos, kad bent vos vos drėgna būtų, ne ant sausos
QUOTE(Peach18 @ 2010 08 25, 23:32)
O ir šiaip nesu mačiusi eko kremo veidui su apsauga. Paskaičiau, kad tokio dalyko kasdien reikia, net ir žiemą.
šiaip buvo toks kremukas Weledoje, ar kažką painioju?
bet šiaip tai tavo iškeltas klausimas įdomus. Prisiminiau ir aš tuos pagraudenimus, kad kasdien reikia kremo su SPF. Sorry, bet man tokie patarimai pjaunasi su logika
bet kuris apsaugos nuo saulės gamintojas pabrėžia, akcentuoja, primena, moko, leidžia lankstinukus, kuriuose aiškina, toks SPF faktorius galioja, tarkim, porą valandų ir apsaugą reikia vis atnaujinti. Tai pasakyk man, kiek kartų per dieną yra atnaujinamas dieninis kremas su pvz. SPF 15, 25, užteptas ryte prieš darbą, studijas, mokslus? Aha, nė kartelio. Padirbėji iki pietų, pasimokai iki kokio "lango" - eini pietauti, pasivaikščioti. Drąsiai, nes ryte tepei kremą su SPF. O koks jo efektyvumas likęs? Geriausiu atveju, labai mažas...
nesutinku, kad kasdien veidą reikia pritepti reikia nereikia. Jei išeinu anksti ryte, o grįžtu vėlai vakare, tai kam veidą apkrauti visokiom apsaugom? Plius, tos, kurios tepa sintetinius kremus, juose būna ir cheminė apsauga nuo saulės, o kažkada juk skaitėm, kaip ji veikia - sugeria į odą saulės spindulius ir tik po to su jais dorojasi. Ačiū už tokį "gėrį"
saulės spindulius gerai atspindi mineralinės pudros, kurias gaminant naudojami tie patys mineralai kaip ir natūralioms apsaugoms. Pataisykit, jei klystu, bet ernesin per kažkurį sezoną pasakojo, kad dengė veidą mineralinės pudros sluoksniu ir visiškai jo neįdegė.
o jei nusimato ilgas buvimas lauke, kažkokie darbai, pramogos, galima naudoti ir atskirą kremą/losjoną su mineraliniais filtrais
čia mano subjektyvi nuomonė, jei ką
QUOTE(Chippie @ 2010 08 25, 23:39)
mergaites
Mondebio jau siucia i Lietuva
tikrai, kad nereali šaunuolė, super
Ten yra ir Couleur Caramel dekoratyvinės, kur kažkada apsisvaigusi buvau
QUOTE(Rasma @ 2010 08 26, 00:23)
jei ji nors kiek maskuotų (čia svajoju :-), tai būtų tobula..
kadangi neturi ką maskuoti, tai gali drąsiai pirkti