QUOTE(Satura @ 2010 08 24, 11:29)
pvz, man labai patinka, rodos, niekuo neypatingas Emeraude paakių gelis - ir visą veidą karts nuo karto patepti
Man irgi super patinka..
Tiesa, šiandien "Nimfalyje" užmačiau kažkokią naują prabangių produktų liniją..kol parėjau namo užmiršau pavadinimą Kažkoks prancūziškas 'Fleur..." gal kas tyrinėjot kas per produktai
Ir "The body shop" yra nauja ekologiška linija be blogų ingridientų - tiek kūnui, tiek plaukams, tiek veidui..vadinasi "Nutriganics"
QUOTE(Daddygirl @ 2010 08 24, 13:24)
nors, aisku, reikia suprasti, visi tokie puslapiai turi subjektyvumo (autoriu).
Coco-betaine cia kazkodel net su trim sypsenom As jam duociau koki neutralu veiduka, nes jis diskutuotinas reikalas pvz NFS jo neleidzia. BTMS irgi toks per vidury, sakyciau, o cia net su dviem nusiminusiais veidukais
Coco-betaine cia kazkodel net su trim sypsenom As jam duociau koki neutralu veiduka, nes jis diskutuotinas reikalas pvz NFS jo neleidzia. BTMS irgi toks per vidury, sakyciau, o cia net su dviem nusiminusiais veidukais
Dėl subjektyvumo ir sveiko proto - sutinku Bet norint skubiai pasitikrinti - visai nieko...
Beje, dėl Coco betaine, o čia ne tas pats kas "Cocamidopropyl Betaine"?
Nes jam esant produkto sudėtyje rašo raudonai "when used in organic cosmetict "
Vienu žodžiu pats savaime turi lyg ir du ar tris veidukus, bet eko kosmetikoje jam ni ni
QUOTE(andy @ 2010 08 24, 14:26)
Papsakosiu kaip man buvo su tuo phenoxyethanol'iu.
Kažkur prieš metus pirkau krempudrą Nvey eco. Sudėtis graži, nieko blogo neradau ir likau patenkinta . Vėliau pastebėjau, kad jos sudėtis užklijuota kaip lipdukas ant pakuotės . Aš ją pradėjau atsargiai krapštyti ir ji labai gražiai nusilupo, o po apačia radau naują sudėtį (jau atspaustą ant dėžutės), kurioje puikavosi naujas ant lipduko nepažymėtas ingredientas Phenoxyethanol . Susinervinau, kad čia kažkokia apgavystė. Puoliau naršyti po internetą ir kažkur radau info, kad nvey kažkuriuo momentu atsisakė šito ingrediento, tai aš supratau taip, kad ant senų pakuočių užklijuota nauja sudėtis jau be to Phenoxyethanol. Jų puslapyje šito ingrediento taip pat nėra
Tai kuo dabar tikėti? Yra jis ar nėra?
Kažkur prieš metus pirkau krempudrą Nvey eco. Sudėtis graži, nieko blogo neradau ir likau patenkinta . Vėliau pastebėjau, kad jos sudėtis užklijuota kaip lipdukas ant pakuotės . Aš ją pradėjau atsargiai krapštyti ir ji labai gražiai nusilupo, o po apačia radau naują sudėtį (jau atspaustą ant dėžutės), kurioje puikavosi naujas ant lipduko nepažymėtas ingredientas Phenoxyethanol . Susinervinau, kad čia kažkokia apgavystė. Puoliau naršyti po internetą ir kažkur radau info, kad nvey kažkuriuo momentu atsisakė šito ingrediento, tai aš supratau taip, kad ant senų pakuočių užklijuota nauja sudėtis jau be to Phenoxyethanol. Jų puslapyje šito ingrediento taip pat nėra
Tai kuo dabar tikėti? Yra jis ar nėra?
Gerai, kad parašėt
Patikrinau sudėtį gamintojų puslapyje ir tikrai nėra to phenoxyethanol'io : http://www.econveybe...quid_Foundation
Neįsivaizduoju kuo tikėti..norisi tikėti gamintojais
Šiaip tai jei naujas produktas senose pakuotėse, tai tada papildomai klijuoja lipduką su nauja sudėtimi - taip daryti galima.
Bet jei tuos lipdukus užklijuoja ant senos sudėties produktų, tai ką aš žinau...