Sudėtis daug kas nieko, bet šitie...:
Phenoxyethanol (solvent, preservative) - chemical
Dimethyl MEA (Buffer substance) chemical - See: formation of nitrosamines
Tetrasodium EDTA (Chelating agent) - chemical - See: EDTA
Šitam nėra vertinimo, nes nėra sutarimo dar ar kenkia, ar ne - methylsulfonylmethane (MSM)
QUOTE(Etama @ 2010 08 23, 23:46)
asmeniskai pati labai lauksiu atsiliepimu siaip mes cia neseniai apkalbejom, isvada padaryta tokia, kad deluxe sunki, iseigine pudra (tikrai maskuoja ir pan., bet jau sunki, lyginant su ecco), as to tai jau bijau, nes pas mane poros ziauuuuuriai kemsasi
Oi, man šią savaitę jau svyla išsirinkt ir nusipirkt, tai tų reportažų bus , nes apvažiuot nusiteikusi visas Vilniaus pardes kur parduoda eko, natūralią dekoratyvinę kosmetiką
Gali būti dėl porų, važiuosiu žiūrėsiu Turiu patirties su visokiom krempudrom, galim sakyt matau beveik iš karto ko verta..pvz. pabandžiau šiandien "Logona", tai tikrai galiu pasakyt, gali 'sėsti' į poras kaip ir "Hauschka" Nekilo noras pirkti, net sudėties nepažiūrėjau
Šita krempudra pagal sudėtį labai įvertinta, bet irgi rašo 'peršviečiama', tai nemaskuos, nebent sulygins veido spalvą: http://www.essenza.l...ai-odai-71.html
Aš pati nežinau ar man reikia to maskavimo, nes kažkokių didelių odos trūkumų neturiu..nebent kad kartais noriu ne taip matomų strazdanų