Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kuris naujos rudens kolekcijos karoliukas jums pats gražiausias? (71 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(erilukaha @ 2010 08 23, 12:20)
O geras... bigsmile.gif  nu tai saunu...prasom pasirodom... mirksiukas.gif

Tai kad nėr ką rodyt-maži auskariukai su akmenukais biggrin.gif Visai tokie pat kaip fotkėj.
Mes su Rasida bijojom, kad ant dėžutės užrašys kainą, nuo kurios tipo numažinta-320$ doh.gif Muitas būtų buvęs konkretus.
Atsakyti
Labas.
Isejau sestadieni TIK pasveikinti jaunuju, o grizau vakar , tiksliau siandien, paryciui. doh.gif doh.gif . Bet gerai. mirksiukas.gif

Ir iskilo man toks klausimas. Vilkausi tokia puosnesne suknele.Visgi svente.Ji pilka, bet niekaip nelipo man troliai. Ir taip deliojau, ir anaip. Turiu auskaru , atrodo, daugiau nei reikalinga. Ir rimtesniu, ir kuklesniu. Ir niekaip nesudeliojau. Per kasdieniniai man tie troliai ir viskas, atrode.Gal kad ne akmenukai, neturiu auksinuku? Tai uz ka tiek pinigu, pamaniau, blush2.gif , suplojau,
Gal as cia prisigalvojau nesamoniu, bet pasidare idomu, ar nei vienai tokio klausimo nekilo?

Song, bet ten vistiek tikras akmenukas tuose auskaruose? Juk tie brilikai tik zinanciam matosi, kad brilikai. Svytejimas kitas.
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 08 23, 12:26)
Song, bet ten vistiek tikras akmenukas tuose auskaruose? Juk tie brilikai tik zinanciam matosi, kad brilikai. Svytejimas kitas.

Rašo, kad tikras. O aš ne ekspertė šiuo klausimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 08 23, 12:24)
nu tai fainai kad neapmuitinino klausyk:super , o as gavau lapuka i pasto dezute, tik dar nebuvau pasimt, bet jau suku galva kiek cia babkiu vestis i pasta  g.gif 
nu su tuio "laba diena" tai gal jie cia taip klientus myli  hihihi.gif nu bet ibero gal be deimantu  irnesakyk.gif

O as tai va, anksti pasikeliau, nes sake nuo 8val iki vakaro atjunks elektra...tai anksciausiai pasikelem ,kad valgyt pasidaryt... smile.gif tai kiek laiko dauk,kai anksciau pasikeli...Tai va dukrai auskarus su apyranke padariau...su saulelydziu nudekupazavau... ax.gif
Atsakyti
As irgi gavau auskariukus su deimantuku, ir laba diena lietuviskai parasyta...sito irgi nesupratau. Bet neapmuitino nei vienu ( pirkau dar ir draugei).Auskariukai tai kaip uz 25 $ geri, bet tik ne uz 320 $. Ne del deimantuko ar formos, bet sidabras labai minkstas, kazkoks nerimtas. Toks jausmas, kad tuoj nuluz.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamile: 23 rugpjūčio 2010 - 11:41
labukas 4u.gif
QUOTE(Tacita @ 2010 08 22, 21:34)

grazu wub.gif

QUOTE(borooze @ 2010 08 22, 21:51)
Echt elfukas ir mane dar labiau užkirbino bet aš jo ant apyrankės norėsiu ... blush2.gif

Fantazijai aš dar nepribrendau wink.gif

manes irgi kazko nezavi unsure.gif

QUOTE(Laisvė @ 2010 08 23, 10:38)
Klausykit, a, jei jau apie vyrus prakalbot, pasakykit. Tai jei vyras eina pas kaimynę, tai mažu ir pietus ten pavalgo? Ar pavalgęs nueina?  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif cia reikia einanciu paklausti biggrin.gif

QUOTE(borooze @ 2010 08 23, 10:46)
Ar buvot kuri Klaipėjoj rudens pristatyme, pažiūrėjau FB nuotraukas, kažkaip plaukuose troliai ir ant kaktos man schmoll.gif

oi ziurejau as nesamone konkreti,kaip tie svarovskiai budavo kapsulem priklijuoti doh.gif
QUOTE(Song @ 2010 08 23, 11:25)
Tai kad nėr ką rodyt-maži auskariukai su akmenukais biggrin.gif Visai tokie pat kaip fotkėj.
Mes su Rasida bijojom, kad ant dėžutės užrašys kainą, nuo kurios tipo numažinta-320$ doh.gif Muitas būtų buvęs konkretus.

nors internetine fotke imesk,noriu seile pavarvinti ir kiek mokejai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 08 23, 12:26)
Gal as cia prisigalvojau nesamoniu, bet  pasidare idomu, ar nei vienai tokio klausimo nekilo?

Buvau šią vasarą dvejose vestuvėse. Vienose kaip liudininkė, kitose šiaip eiline pijoke. Rengtis teko gana puošniai, abiem atvejais susikūriau po apyrankę ir fantaziją. Tikrai ne vienas svetys klausė, kokie čia papuošalai. Tai gal neatrodė netinkamai g.gif
Atsakyti
va tokius mudvi su Song papirkom, o tu mamile irgi tokius pacius mazu nugriebei?
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 23 rugpjūčio 2010 - 12:03
QUOTE(Fontenay @ 2010 08 23, 10:18)
nu ir man taip susirode drinks_cheers.gif  , o raso ooak  hihihi.gif
Papildyta:
O as vakar papirkau LE german clover, belieka tik sulaukti assa.gif

ooo,sveikinu-nu man toks jis fainas ir man taip jo reikia,nes gi reikia vieną kelionę įamžinti,ale kada nors,kada nors...

nu ir kalbos pasisuko apie vyrus... nu aš net gėlių 5metų vestuvių proga negavau,ale buvau labai liūdna...tai vyras sakė pasitaisys...nu žiūrėsim ,nes gimtaidienis šią savaitę ax.gif

auskariukus fainus papirkot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 08 23, 13:02)
va tokius mudvi su Song papirkom, o tu mamile irgi tokius pacius mazu nugriebei?
user posted imageuser posted image

Sitie, kai pareklamavai tai ir papirkau. Greit atejo, kas labai patiko...Dar akinius is to tinklapio nusipirkau, jeigu muito neuzdes, tai bus labai gera kaina. Auskariukai visai tinka prie troliu, tokie paparastuciai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamile: 23 rugpjūčio 2010 - 12:16
Mamile, o ten sidabre tas akmenukas? Gal baltam aukse? Negi deda i sidabra deimantus, kad ir mazucius?

Simre, gal man cia taip susisviete.. Reikia auskaru kazkokiu troliskesiu. Vel kita proga ant nosies, norisi trolius isnest i viesuma. O tie troliniai man kazkaip ne.
Fontenay variantas geras labai. Toks ir puosus, ir ramus. Bet zalsvu spalvu tie akmenai. Nu niekur daugiau man ta spalva.
Ai, nesvarbu. Nesuksiu galvos cia jums.

http://cgi.ebay.com/...975057194209211
Va tas idomus man toks.
O cia kas toks?

http://cgi.ebay.com/...DefaultDomain_0

Pirma karta matau tokia?

Atsakyti
O as ir vel pavergt ateinu...visur skelbimus daviau kaip durne...o mano ciuciu visgi uzmuse...su motociklu nudauze... verysad.gif cry.gif
Atsakyti