Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kuris naujos rudens kolekcijos karoliukas jums pats gražiausias? (71 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Fontenay @ 2010 08 23, 10:18)
nu ir man taip susirode drinks_cheers.gif  , o raso ooak  hihihi.gif
Papildyta:
O as vakar papirkau LE german clover, belieka tik sulaukti assa.gif

O jei kaip grazu... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Fontenay @ 2010 08 23, 10:34)
uz 92 usd (free shipping is USA) smile.gif , kita vakar paeme is kitos pardavejos 120 usd + shipping apie 10 usd, tai kiek stebedavau tai sakyciau puse velnio suplojau, na labai norejau jau senai  wub.gif

Nu tu moki papirkt ir surast gerom kainom...
Norit ir as uzrodysiu tuoj,...stebejau,laukiau rasidos... bet ai nepirksiu...pinigu gaila siai dienai...gal kada lysnesniu bus tada... blush2.gif :

http://cgi.ebay.com/...DefaultDomain_0

Cia kaip kainos varijuija:

http://cgi.ebay.com/...174820873785281
Papildyta:
QUOTE(Dasha @ 2010 08 23, 10:24)
Erilukaha, teisingai, mes zmones paprasti, ko reik - apsirupinam pacios, kad jau taip, vienos del vienu priezasciu, kitos del kitu. O uz neburbejima ir uzimerkima reikiamu momentu as ir saviski myliu smile.gif

drinks_cheers.gif Man po teisybei, tai tu vyru ir gaila...siai dienai, kai toks sunkmetis...reik dziaugtis,kad aplamai valgyt turi...ir aplamai, kad vyrai rupinasi savo seima, vaikais... nenuklysta pas kaimynes...tai vien uz tai juos reik mylet...o kad nenuperka kokiu bezdelusku...del to pykt...nesamone... tuo labiau,kad pas mus tiems norams nei galo nei pabaigos... irnesakyk.gif
Buvom ir mes jauni...ir dovanojo ir man kazkada tuzina roziu, o dabar su metais praktiskesne ir pati esu...sakau tik nepripirk geliu... brungiai...uztenka tulpiu triju...lotuliukas.gif Tai kai atejo per diplominio iteikima su DIDELIA puokste geliu...tai net susinervujau,..nugi troli geriau butu papirkes... biggrin.gif
Oi prisiminiau bajery...draugei vyras papirko geliu...o ji kad leptels doh.gif : sako geriau butum bananu keke padovanojes...tai nors skanu...tai tas draugam papasakojo...tai dabar kaip anikdotas vaiksto... vyras aisku geliu neperka...bet bananu nuperka,... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 23 rugpjūčio 2010 - 10:05
QUOTE(erilukaha @ 2010 08 23, 11:03)
Oi prisiminiau bajery...draugei vyras papirko geliu...o ji kad leptels  doh.gif : sako geriau butum bananu keke padovanojes...tai nors skanu...tai tas draugam papasakojo...tai dabar kaip anikdotas vaiksto... vyras aisku geliu neperka...bet bananu nuperka,... lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Mano mociute vis sakydavo--kam man cia tas geles perkat, geriau aliejaus bonka lotuliukas.gif mes aisku vis tiek geles pirkdavom, nu negi nesi dabar ta alieju biggrin.gif
O del vyru....galim ir pacios sau kazka nusipirkt, juk ne tose dovanose esme, aisku laaabai smagu kai nustebina, bet ai..kaip ir sakiau as ne uz tai saviski myliu, kad man trolius perka ar dar kazka...as pati sau nusiperku ko man reikia. O per Valentina gaunu geliu.ir per kovo 8-a irgi gaunu geliu...tai jauc kazkaip reikes dabar prasyt, kad abiems sioms progoms koki kankola nupirktu...viena...nu negi ja gaila biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

bet kokia teigiamas rytas paskaičius temelę wink.gif thumbup.gif:

Echt vargšiukas mano MB toks geras o aš pikta kaip ragana noriu, kad dar geresnsis būtų .,.. Ir trolį padovanojo ir myli (gal), o dar bėdų namie iki kaklo ... erilukaha, labai gerai pasakei - reikai džiaugtis, kad pas kaimynę neina, nes tokių einančių ne vieną ir ne du žinau ... :/
Atsakyti
Klausykit, a, jei jau apie vyrus prakalbot, pasakykit. Tai jei vyras eina pas kaimynę, tai mažu ir pietus ten pavalgo? Ar pavalgęs nueina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 08 23, 11:38)
Klausykit, a, jei jau apie vyrus prakalbot, pasakykit. Tai jei vyras eina pas kaimynę, tai mažu ir pietus ten pavalgo? Ar pavalgęs nueina?  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na, manyciau, kad pietus jis vis gi valgo namie...pas kaimyne kitokiu patiekalu gauna lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 08 23, 11:03)
O jei kaip grazu... wub.gif
Papildyta:
Nu tu moki papirkt ir surast gerom kainom...

aij kad zinok atsitiktinai randu, isvaziuodama i Vilniu pastaciau, o vakar grizus pasiziurejau, kad laimejau german clap.gif
Atsakyti
Ar buvot kuri Klaipėjoj rudens pristatyme, pažiūrėjau FB nuotraukas, kažkaip plaukuose troliai ir ant kaktos man schmoll.gif
Atsakyti
Klausykit, a, jei jau apie vyrus prakalbot, pasakykit. Tai jei vyras eina pas kaimynę, tai mažu ir pietus ten pavalgo? Ar pavalgęs nueina?  g.gif

schmoll.gif , pas kaimynę tik desertas. Specialus.
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2010 08 23, 11:46)
Ar buvot kuri Klaipėjoj rudens pristatyme, pažiūrėjau FB nuotraukas, kažkaip plaukuose troliai ir ant kaktos man schmoll.gif

Ir as paziurejau nuotraukas, nepatinka man troliai plaukuose...kazkokia nesamone, jei jau pristatinejo nauja kolekcija, galejo kazkaip paprasciau viska pateikti, nu gi ir ant rankos ir ant kaklo galejo pareklamuot, o cia man kazkoks ,,kaimas kryzkelej,,
Atsakyti
Fontenay, mano brylikai parėjo yahoo.gif Be muito, ant dėžutės įrašyti 25 žali bigsmile.gif O ant pirkimo lapo viduje lietuviškai "laba diena". Va šito nesupratau g.gif
Ale auskarai kaip auskarai, Ibero panašius pardavinėja biggrin.gif

Atsakyti

Nu tu uzdavei klausima... g.gif O tu pagalvok kaip tu darytum... bigsmile.gif Itariu,kad pavalgius eina...nes laiko mazai turi...nes reik greit... kad zmona nesuuostu, nepasigestu...tai kad veltui laiko neslaistyt, pavalgo namie... ax.gif Greiciausiai... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Song @ 2010 08 23, 12:12)
Fontenay, mano brylikai parėjo yahoo.gif  Be muito, ant dėžutės įrašyti 25 žali bigsmile.gif O ant pirkimo lapo viduje lietuviškai "laba diena". Va šito nesupratau g.gif

O geras... bigsmile.gif nu tai saunu...prasom pasirodom... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 08 23, 12:12)
Fontenay, mano brylikai parėjo yahoo.gif  Be muito, ant dėžutės įrašyti 25 žali bigsmile.gif O ant pirkimo lapo viduje lietuviškai "laba diena". Va šito nesupratau g.gif

nu tai fainai kad neapmuitinino klausyk:super , o as gavau lapuka i pasto dezute, tik dar nebuvau pasimt, bet jau suku galva kiek cia babkiu vestis i pasta g.gif
nu su tuio "laba diena" tai gal jie cia taip klientus myli hihihi.gif nu bet ibero gal be deimantu irnesakyk.gif
Atsakyti