Laisvė, mačiau jus tame renginyje, šaunuolė jūsų mergaitė
Pagaminau naują temą
Fontenay gėlėtoji - va čia tai kolekcija Net ir sidabriukai su užsegimu gėliniai
Fontenay gėlėtoji - va čia tai kolekcija Net ir sidabriukai su užsegimu gėliniai
QUOTE(Fontenay @ 2010 08 27, 10:07)
Na gerai, pajuokavom ir uzteks tikrosios fotkes meeto Panevezy tikriausiai kaip ir kitu susitikimu bus imestos gal facebooke ten vaizdai bus daug grazesni, nei mano paparaco uzfiksuoti
O dabar prie darbu rodausi savo nauja unika, zalia gelyte is visu pusiu cia dar desis german clover, kurios dar vis laukiu ...
O dabar prie darbu rodausi savo nauja unika, zalia gelyte is visu pusiu cia dar desis german clover, kurios dar vis laukiu ...
wow kaip viskas suderinta
QUOTE(simre @ 2010 08 27, 10:43)
ačiū
Nežinau, ar buvo minėta, bet fantazijai perskirti tinka ir Cukinijos žiedas, 2+2 (tas su auksu)
QUOTE(Erszebeth @ 2010 08 27, 10:32)
aciu jei geleta, tai jau iki galo geleta
QUOTE(Erszebeth @ 2010 08 27, 10:47)
Nežinau, ar buvo minėta, bet fantazijai perskirti tinka ir Cukinijos žiedas, 2+2 (tas su auksu)
Buvo buvo. Bet geriau to 2+2 net neminėk - jis mane iš proto varo.
QUOTE(Fontenay @ 2010 08 27, 10:48)
aciu jei geleta, tai jau iki galo geleta
, GRAZU SUDERINTA
Erszebeth puiki nauja tema tik sena reik damust
QUOTE(simre @ 2010 08 27, 10:50)
Buvo buvo. Bet geriau to 2+2 net neminėk - jis mane iš proto varo.
Aga labai grazus...dzaska turi...
Fontanay...nu tu spartuole... Labai grazu
QUOTE(Fontenay @ 2010 08 27, 10:07)
Labai grazi...labai labai.....
QUOTE(Erszebeth @ 2010 08 27, 10:47)
ačiū 2+2 labai fainas ale nugis brungu labai
Aciu mergaites stengiuosi gi, pasikabinus isminti ant kaklo