Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kuris naujos rudens kolekcijos karoliukas jums pats gražiausias? (71 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(erilukaha @ 2010 08 27, 00:08)
Jei ka...pasman jis dezutej guli...tai maz kazka sugalvotume... mirksiukas.gif

ar maza gar prisigalvojai siandien doh.gif :lotuliukas:man galva skauda net lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tacita: 26 rugpjūčio 2010 - 23:16
QUOTE(Tacita @ 2010 08 27, 00:06)
BUlbe metama per balkona...jamkit kol nevelu doh.gif  lotuliukas.gif  kaina per AZ 4u.gif

Nu nemesk, nemesk...maz dar kiton kokin pritaikysi...as turiu ir melyna ir zalia...ir neatiduociau niekam...netgi dvi zalias turejau, kaip abzora...bet jau netilpo i apyranke daugiau... biggrin.gif teko perleisti... blush2.gif
Atsakyti
nugis neblogai jus ten vakara leidot, party kaip reikiant, sokiai, muzika...

user posted image
user posted image
user posted image

cia kazkuri troliste uzfiksuota jau lekianti vilniaus link...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 26 rugpjūčio 2010 - 23:31
lotuliukas.gif

prieš stresinę dieną gerai pakrauni Fontenay 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 08 27, 00:26)
cia kazkuri troliste uzfiksuota jau lekianti vilniaus link...

Bet pastebejot,kiek jos nesioja apyrankiu vienu metu... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 08 27, 00:31)

Žinai... iš Sostinės... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 08 27, 00:31)

+ dar ant kaklo smile.gif nekuklios amerikonės biggrin.gif ne taip kaip mes, po vieną apyrankę, o tada jau dvejonės ar dėtis ką ant kaklo ar jau nebe... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 08 26, 13:23)
Mat, Murano stiklas yra tas stiklas, kuris pagamintas Murano saloj. Na, kaip tikras šampanas gi irgi tik tas iš to ten regiono. O mano pakabukas, apie kurį tada kalbėjau, visai iš kito Italijos galo, iš Sicilijos...

Netgi ir troliai nėra Murano stiklas, nes jie ne Murano saloj gaminami - nesvarbu, ką jie ten kalba. Tiesiog tu paimk tą stiklą lazdelėm, žaliavą,ta prasme, pačią kokybiškiausią geriausią - vežk gamint į Murano salą kažkur prie Venecijos - bus gaminys Murano, vežk į Šančius - bus šančių biggrin.gif

Aš tik sakiau, kad kiek man teko regėt, tai italų stiklo gaminiai, karoliukai yra labai aukštos kokybės, lyginant su tais, kurie mums įprasti - nu ten visokiais kur silversitis parduoda. Bet manau, kad analogiškos kokybės, kaip ir troliai. Tai prie trolių gali tuos auskarus liuosiai derint smile.gif

Ir aplamai italų mados, bižuterija ir ypač juvelyrika - aaauuukštas lyyygis rolleyes.gif

Kita vertus, kad tas Murano stiklas - pavadinimas sparnuotas... Daug kur Murano stiklu vadina belekokį stiklą, kuris su folija, tokį va, ne per gražiausias variantas ir tikrai ne italo gamybos:

Dėkui už išsamų atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(Dasha @ 2010 08 26, 21:01)
Fontenay, Simre, gundot su ta visata  doh.gif

QUOTE(Tacita @ 2010 08 26, 21:32)
Ir as noriu visatos

QUOTE(Kikirike @ 2010 08 26, 21:44)
užrodėt "visatą" - dabar man jos reikia  doh.gif

QUOTE(nataliuncik @ 2010 08 26, 22:04)
Bet kaip gundot su ta visatą biggrin.gif

Kas jums čia visoms? Vėl visos kaip beždžionkos durniuojat? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Kikirike @ 2010 08 26, 23:24)
Su kuom atskirti fantaziją?

Kirska kampą,rėmeliai,su kuom dar ? na man reikia ko neutralaus,nes pas mane fantazija gi su elfu,tai jei užvarvolinčiau aš kokį drugį,nugis atrodytų kaip sviestas sviestuotas,ar aš jau čia spangstu ?  g.gif  doh.gif

QUOTE(Kikirike @ 2010 08 26, 23:29)
nu bet rimtai,kas turit fatazija su elfu,kuom atskiriat?  g.gif

Rožė ar kaip ji ten pas mane. Kai rinkaus, labai stipriai galvojau apie mažą drakoniuką, bet kažkaip tam kartui rožė liko. Dar tinka rėmeliai, kirsk kampą. Man labai gražu tie žiedai 2+2, nu bet brangūs zarazos. Tiesa, origami irgi tinkamas fantazijai atskirt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simre: 27 rugpjūčio 2010 - 07:23
QUOTE(simre @ 2010 08 27, 08:21)
Labas rytas smile.gif
Kas jums čia visoms? Vėl visos kaip beždžionkos durniuojat?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai kad masine psihoze, nesupranti...Turejo zmogelis 5 visatas,..tai siandien ne vienos neturi... doh.gif Aciu dievui, kad nors as spejau.... ax.gif

Laba ryta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 08 26, 22:38)
Laisve auuu, kaip tau sekes?  dar negrizai namolio? mastau.gif

Sekėsi gerai: tikrai niekas ant galvų nelipo. Atvažiavom anksčiau, norimus pirkinius įsigijom prieš šventę. Paskui pavalgėm ir vėl atėjom. Stovėjom prieky, netoli Tado, todėl niekas nei stumdė, nei kojas mindė (nebent mes kam numynėm). Mano mergina laimėjo vakaro prizą - sidabrinę apyrankę su pasirinktu užsegimu, aš - du kankolus. Šventė patiko. Jei kas kur stumdėsi, tai jų problema - visada prizų būna mažiau nei dalyvių, o dovanas mes visos mėgstam biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laisvė: 27 rugpjūčio 2010 - 07:40
QUOTE(Laisvė @ 2010 08 27, 08:35)
Sekėsi gerai: tikrai niekas ant galvų nelipo. Atvažiavom anksčiau, norimus pirkinius įsigijom prieš šventę......

thumbup.gif nu va kaip sauniai, sveikinu Laisve su laimejimais clap.gif
Atsakyti