as rodau ka tik suverta apyranke su naujaja unika zaliai taskuota( FONTENAY NUOPELNAS ),nauju sarvuociu is auksarankes-nu neatislaikiau ir dar patarkit-zalia bulbe parduodu,bet kaip ir isipaise,ane? ar ja imt lauk?
Bet kuriam taske, manau , su dziaugsmu priimtu meetui. Vistiek be pirkiniu neapsietumem, tegu ir ne masiniu.
Tacita, man per ryza ta bulve
Tacita, man per ryza ta bulve
QUOTE(Tacita @ 2010 08 26, 23:13)
as rodau ka tik suverta apyranke su naujaja unika zaliai taskuota( FONTENAY NUOPELNAS ),nauju sarvuociu is auksarankes-nu neatislaikiau ir dar patarkit-zalia bulbe parduodu,bet kaip ir isipaise,ane? ar ja imt lauk?
Man nelabai. Imčiau lauk turbūt Čia kaip su mano Haičiu nabagu, neranda jis vietos.
QUOTE(labamba @ 2010 08 26, 22:53)
sveikos,mergaites,kas dedasi temoj mytas tikras,18skaitytoju
niu saunu kam pasiseke laimeti,vienzo balaganas buvo,kaip supratau tai tos panikes ant galvos trolius demonstravo ?
niu saunu kam pasiseke laimeti,vienzo balaganas buvo,kaip supratau tai tos panikes ant galvos trolius demonstravo ?
Oi, ne tu grazuolu nebuvo...o gaila...butume pasijuoke...niekas nebutu beges per galvas...visi tik ziuretu...ziuretu....jos galetu pvz but pakabintos ant kokiu trosu ir jas butu galima ziuret tik galvas uzkelus...nu va cia tai butu sou
QUOTE(Fontenay @ 2010 08 26, 22:59)
Eee....sita....musu cia nera..
QUOTE(Fontenay @ 2010 08 26, 23:06)
Nieko mergos, as turiu va nuosava galerija, pasidarysim meeta pacios, be tu ten kur lipa ant galvu
A loterija bus?
as rodau ka tik suverta apyranke su naujaja unika zaliai taskuota...
vajei kaip grazu, ir sarvuotis koks o ta bulve mesk lauk
QUOTE(Fontenay @ 2010 08 26, 23:18)
vajei kaip grazu:o , ir sarvuotis koks
Klausimas buvo ne apie tai
graži apyrankė - o bulbe nu ir man ji kažkaip čia nelabai ,nu bet čia mano nuomuonė dar fantazijos šeškui neturi?
as rodau ka tik suverta apyranke
Man visai nieko ta bulve ten salia to taskuocio visai tinka.
Merginos klausimas :
Su kuom atskirti fantaziją?
Kirska kampą,rėmeliai,su kuom dar ? na man reikia ko neutralaus,nes pas mane fantazija gi su elfu,tai jei užvarvolinčiau aš kokį drugį,nugis atrodytų kaip sviestas sviestuotas,ar aš jau čia spangstu ?
Kirska kampą,rėmeliai,su kuom dar ? na man reikia ko neutralaus,nes pas mane fantazija gi su elfu,tai jei užvarvolinčiau aš kokį drugį,nugis atrodytų kaip sviestas sviestuotas,ar aš jau čia spangstu ?
as rodau ka tik suverta apyranke su naujaja unika zaliai taskuota( FONTENAY NUOPELNAS ),nauju sarvuociu is auksarankes-nu neatislaikiau ir dar patarkit-zalia bulbe parduodu,bet kaip ir isipaise,ane?
Man tai insipaise,..nes jei ja isimi,..tai tada taskuotis lieka vienas, kaip ir toks nelabai pritapes...maz juos pabandyt toleliau viens nuo kito...kad per atstuma susisauktu...
QUOTE(Kikirike @ 2010 08 26, 23:24)
Merginos klausimas :
na man atrodo kad draugelis dar visai nieko butu bet jei koki elfa dar pasodintum tada jo sviesto daug butu