Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kuris naujos rudens kolekcijos karoliukas jums pats gražiausias? (71 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Ech... Mane diedas užmušė biggrin.gif
Važiavo į Kauną pas tėvus pasiimt vyresnėlių vaikų ir netyčia specialiai dėl trolių į Megą užsuko. Du trolius man dovanų parvežė, šiaip, be progos blush2.gif Gavau antrą turkio šarvuotį, visiškai skirtingą nuo maniškio-labiau melsvas su baltu, nei turkio. Sakė, jam labai gražus pasirodė. Ir naujieji dvyniai į komplektą, šitą karolių rodausi iš abiejų pusių rolleyes.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Song: 22 rugpjūčio 2010 - 15:39
Siūlau temos pradžioje įrašyti Trollbeads garbės piliečių lentą ir ten pirmuoju numeriu paskelbti Songiną mirksiukas.gif

Abu šarvuočiai labai gražūs ir labai skirtingi, nors ir abu turkio... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laisvė: 22 rugpjūčio 2010 - 15:42
Nu Song,as apsalus...va cia tai diedas....Pats susigalvojo?O jau sarvuocio grozis-as turkio sarvuocio neperku,nes man nelabai,nu bet toki ir as buciau papirkus-superinis-jie tikria pas tave skirtingi bigsmile.gif -grazu labai.O jau anksciau minejau,kad dvynys man labai grazus sidabras-zodziu labai sveikinu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Laisvė @ 2010 08 22, 16:41)
Siūlau temos pradžioje įrašyti Trollbeads garbės piliečių lentą ir ten pirmuoju numeriu paskelbti Songiną mirksiukas.gif

first.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 08 22, 16:38)
Važiavo į Kauną pas tėvus pasiimt vyresnėlių vaikų ir netyčia specialiai dėl trolių į Megą užsuko. Du trolius man dovanų parvežė, šiaip, be progos blush2.gif Gavau antrą turkio šarvuotį, visiškai skirtingą nuo maniškio-labiau melsvas su baltu, nei turkio. Sakė, jam labai gražus pasirodė. Ir naujieji dvyniai į komplektą, šitą karolių rodausi iš abiejų pusių rolleyes.gif

Maniškio komentaras: "Na ir drąsus diedas" lotuliukas.gif Po to pridūrė, kad galėjo būti išvytas lotuliukas.gif
Atsakyti
Du trolius man dovanų parvežė, šiaip, be progos blush2.gif

Šarvuotis žinoma puikus thumbup.gif , dvyniai tai dar pagalvot reikia. (Apskritai iš naujų zodiakų tik avinas ir ožiaragis man tikrai gražūs, bet anie nebent mano mamą su tečiu simbolizuot gali. Visi kiti kažkokie bezobrazni.) Bet va song'ino elgesys, prisimenant pastarųjų dienų pasvarstymus apie vyrus, tai kelia šiokių tokių įtarimų ir abejonių g.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2010 08 22, 16:52)
Šarvuotis žinoma puikus  thumbup.gif , dvyniai tai dar pagalvot reikia. (Apskritai iš naujų zodiakų tik avinas ir ožiaragis man tikrai gražūs, bet anie nebent mano mamą su tečiu simbolizuot gali. Visi kiti kažkokie bezobrazni.) Bet va song'ino elgesys, prisimenant pastarųjų dienų pasvarstymus apie vyrus, tai kelia šiokių tokių įtarimų ir abejonių  g.gif

O gi kokios abejones ,pas tave...man tai viena aisku...vyrukai paskaito,ka mes cia babikes kalbam... bigsmile.gif

Labai grazus sarvuotis,...be je tai Megoj buvo labai grazus, pamenu toks ryskus...nes mano toks sviesesnis, tai atkreipiau demesy,kad tas visai kitoks...Labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 22 rugpjūčio 2010 - 16:19

Tacita,Laisvė,franciska,Song,tamosiuke,simre,erilukaha
Aciu visom uz sveikinimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif o cia mano gimtadienio dienos apyranke su MB dovanotoms gelytemis... wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewidenta: 22 rugpjūčio 2010 - 16:24
QUOTE(ewidenta @ 2010 08 22, 17:20)
gimtadienio dienos apyranke su MB dovanotoms gelytemis...  wub.gif

Wow wub.gif , va prie šitų prisikabint tai nikaip neišeitų, tikros proginės. Biški pavydžiu.
Atsakyti
Aciu visom uz sveikinimus  4u.gif  4u.gif  4u.gif  o cia mano gimtadienio dienos apyranke

O jei...kiek troliu... swoon.gif swoon.gif swoon.gif

Nelabai suskaiciuoju kiek...nu bet tikiuosi ne tiek kiek metu... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 22 rugpjūčio 2010 - 16:35
QUOTE(Tacita @ 2010 08 22, 15:25)
bet kazi ar dar keicia lipdukus i karoli  g.gif

Nezinau, reiks paskambinti ir paklausti
Atsakyti

swoon.gif swoon.gif Va cia tai joooo......saunuolis vyras, einu pavydet biggrin.gif 4u.gif

Troliai grazus ir dar kiek daug thumbup.gif Bet geles kokios....as be zodziu, svajoniu puokste...mano gimtadienis pries Kaledas, tai man tokiu geliu gyvenime nematyt, na nebent i foruma ilystu ir paskaitytu dabartinius mano zodzius tada nupirktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mella @ 2010 08 22, 17:41)
Nezinau, reiks paskambinti ir paklausti

Jie neduoda nauju, bet senus dar pakeicia,..privalo... smile.gif
Atsakyti