Ech... Mane diedas užmušė
Važiavo į Kauną pas tėvus pasiimt vyresnėlių vaikų ir netyčia specialiai dėl trolių į Megą užsuko. Du trolius man dovanų parvežė, šiaip, be progos Gavau antrą turkio šarvuotį, visiškai skirtingą nuo maniškio-labiau melsvas su baltu, nei turkio. Sakė, jam labai gražus pasirodė. Ir naujieji dvyniai į komplektą, šitą karolių rodausi iš abiejų pusių
Siūlau temos pradžioje įrašyti Trollbeads garbės piliečių lentą ir ten pirmuoju numeriu paskelbti Songiną
Abu šarvuočiai labai gražūs ir labai skirtingi, nors ir abu turkio...
Abu šarvuočiai labai gražūs ir labai skirtingi, nors ir abu turkio...
Nu Song,as apsalus...va cia tai diedas....Pats susigalvojo?O jau sarvuocio grozis-as turkio sarvuocio neperku,nes man nelabai,nu bet toki ir as buciau papirkus-superinis-jie tikria pas tave skirtingi -grazu labai.O jau anksciau minejau,kad dvynys man labai grazus sidabras-zodziu labai sveikinu
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Laisvė @ 2010 08 22, 16:41)
Siūlau temos pradžioje įrašyti Trollbeads garbės piliečių lentą ir ten pirmuoju numeriu paskelbti Songiną
QUOTE(Song @ 2010 08 22, 16:38)
Važiavo į Kauną pas tėvus pasiimt vyresnėlių vaikų ir netyčia specialiai dėl trolių į Megą užsuko. Du trolius man dovanų parvežė, šiaip, be progos Gavau antrą turkio šarvuotį, visiškai skirtingą nuo maniškio-labiau melsvas su baltu, nei turkio. Sakė, jam labai gražus pasirodė. Ir naujieji dvyniai į komplektą, šitą karolių rodausi iš abiejų pusių
Maniškio komentaras: "Na ir drąsus diedas" Po to pridūrė, kad galėjo būti išvytas
Du trolius man dovanų parvežė, šiaip, be progos
Du trolius man dovanų parvežė, šiaip, be progos
Šarvuotis žinoma puikus , dvyniai tai dar pagalvot reikia. (Apskritai iš naujų zodiakų tik avinas ir ožiaragis man tikrai gražūs, bet anie nebent mano mamą su tečiu simbolizuot gali. Visi kiti kažkokie bezobrazni.) Bet va song'ino elgesys, prisimenant pastarųjų dienų pasvarstymus apie vyrus, tai kelia šiokių tokių įtarimų ir abejonių
QUOTE(simre @ 2010 08 22, 16:52)
Šarvuotis žinoma puikus , dvyniai tai dar pagalvot reikia. (Apskritai iš naujų zodiakų tik avinas ir ožiaragis man tikrai gražūs, bet anie nebent mano mamą su tečiu simbolizuot gali. Visi kiti kažkokie bezobrazni.) Bet va song'ino elgesys, prisimenant pastarųjų dienų pasvarstymus apie vyrus, tai kelia šiokių tokių įtarimų ir abejonių
O gi kokios abejones ,pas tave...man tai viena aisku...vyrukai paskaito,ka mes cia babikes kalbam...
Labai grazus sarvuotis,...be je tai Megoj buvo labai grazus, pamenu toks ryskus...nes mano toks sviesesnis, tai atkreipiau demesy,kad tas visai kitoks...Labai grazu
QUOTE(ewidenta @ 2010 08 22, 17:20)
gimtadienio dienos apyranke su MB dovanotoms gelytemis...
Wow , va prie šitų prisikabint tai nikaip neišeitų, tikros proginės. Biški pavydžiu.
Tacita,Laisvė,franciska,Song,tamosiuke,simre,erilukaha
Aciu visom uz sveikinimus o cia mano gimtadienio dienos apyranke
Aciu visom uz sveikinimus o cia mano gimtadienio dienos apyranke
O jei...kiek troliu...
Nelabai suskaiciuoju kiek...nu bet tikiuosi ne tiek kiek metu...
QUOTE(Tacita @ 2010 08 22, 15:25)
bet kazi ar dar keicia lipdukus i karoli
Nezinau, reiks paskambinti ir paklausti
Va cia tai joooo......saunuolis vyras, einu pavydet
Tacita,Laisvė,franciska,Song,tamosiuke,simre,erilukaha
Troliai grazus ir dar kiek daug Bet geles kokios....as be zodziu, svajoniu puokste...mano gimtadienis pries Kaledas, tai man tokiu geliu gyvenime nematyt, na nebent i foruma ilystu ir paskaitytu dabartinius mano zodzius tada nupirktu
QUOTE(Mella @ 2010 08 22, 17:41)
Nezinau, reiks paskambinti ir paklausti
Jie neduoda nauju, bet senus dar pakeicia,..privalo...